Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מערכת cd פשוטה באוטו של kenwood ורציתי לברר

האם יש אפשרות להוסיף לה חיבור aux איפה שהוא.

אני מצרף תמונות של המערכת מאחורה ומקדימה כדי שתבינו על מה מדובר.

כמו שאתם רואים אין לי במערכת את החיבור של הימין ושמאל(עיגולים בצבע אדום ולבן).

ברשותי מלחם במידת הצורך.

אשמח מאוד לתשובה מפורטת,צחי.

20130725_115703.jpg

20130725_115706.jpg

20130725_115724.jpg

IMG_20130707_174236.jpg

פורסם

יש אפשרות לשלוח את המכשיר למעבדה ולהוציא יציאה. מבטלים את כפתור ה AM והוא יהיה הבורר ליציאה הרצויה

בגדול אני לא ממליץ להשקיע כסף במכשיר פשוט , עלויות בערך 200 ש'ח +

פורסם

טוב, אז ככה, הצלחתי להוסיף חיבור aux למערכת.

כמו שאני אוהב למצוא פה מידע, אני אשתף איך עשיתי זאת כדי שאחרים יהנו מזה:

בעיקרון הלכתי לפי מדריכים שיש באינטרנט והייתי שמח לשתף אתכם אך אני לא יכול לצרף קישורים כי אין לי 20 הודעות.

העיקרון פשוט, שליפת המערכת, פתיחת הרדיו דיסק, הלחמת חוטים מאוזניות שלא צריכים אל המערכת בצורה כזאת שמלחימים את חוט הנחושת מהאוזניות אל הgnd ואת שתי הצבעים אל הRCH וLCH בהתאמה. אותם תוכלו למצוא בחיבור שבין החלק המרכזי של הרדיו לבין כונן הדיסקים על הפאנל של הדיסקים(ממש ליד החיבור, צמודים זה לזה)

צריכים זהירות רבה בעת ההלחמה וצריך דיוק. אומנם אח"כ יצרתי בטעות קצר ונשרף הפיוז אך מיד מצאתי אחד חדש והמשכתי.

צחי.

פורסם

ניסית פשוט לחבר באיביי AUX CABLE המתאים לדגם הרכב שלך? במידה ותמצא אתה תצא ממש הזול מכל הסיפור, כי יהיה עליך רק לחבר אותו לרדיו מאחור ולהעביר היכן שתבר.

כל זה במידה וקיים לדגם שלך כבל כזה כמובן, להרבה רכבים זה קיים.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

הלוואי והייתה לי דרך להעביר לך. (ואם כבר, פנייה למנהלי הפורום לגבי הדבר הלא יעיל ונעים הזה של הגבלת לינקים למשתמשים חדשים.)

תריץ בגוגל את החיפושים הבאים:

DIY Aux cable for an old car stereo

MP3 player "input" for car stereo

בהצלחה (:

• תוכן חדש...