Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי אתמול לחברה שמתקינה דיבוריות ומוצרי מדיה.

ענה לי שם בחור מאוד נחמד שהציע לי, לקנות ולהתקין דרכו את הדיבורית - MKI9000 של חברת PARROT.

אוקי, עכשיו אני קונה את הדיבורית מסיבה אחת עיקרית, ברשותי טויוטה יאריס 2005, ואני עדיין משתמש במערכת המקורית של הרכב.

הדיבורית הזאת לדבריו, עונה על השדרוג שרציתי - היא מתחברת לרמקולים של הרכב, כך שאני יכול לשמוע מוסיקה דרך הסמרטפון ובנוסף היא מוציאה לי אפשרות לAUX וUSB.

שאלתי אותו, איך יכול להיות שהיא משתלטת על הרמקולים של האוטו.. (מכיוון שאמרו לי פעם אחת שהמערכת מיושנת מדי) והוא אמר לי שיש מתאם, ושזה מה שמיוחד בחברה הזו. לא צריך לחתוך חוטים וברגע שעוברים רכב, לוקחים את הדבורית לרכב הבא.

יופי, עכשיו הגענו למחיר, הוא הציע לי על דיבורית מחודשת (לדבריו, אין לו חדשה) ככה וככה סכום, בדקתי באיי בי ואני יכול להביא את אותה הדיבורית חדשה מהניילון במחיר (הרבה) יותר זול, ואני אשלם על ההתקנה בנפרד.

עכשיו לשאלות -

1. האם למישהו יש ניסיון עם החברה PARROT?? ואם כן בבקשה שיספר אם לטובה או לרעה.

2. האם באמת הדיבורית יכולה להתחבר למערכת המקורית של הרכב? ואם למישהו יש מושג עם צריך לקנות מתאם בנפרד?

תודה רבה לכם חברה!

חן

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

קודם כל דיבורית טובה גם אני מוכר כאלו. וכן יש חיבור לרמקולים של הרכב הדיבורית מסופקת עם יחידת מיתוג כך שהשמע עובר ישר לרמקולים..גם ההתקנה לא נוראית.. שווה.

נערכה לי החתימה כי זילזלתי בכללי הפורום.

• תוכן חדש...