Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים גם אני לא התאפקתי וקניתי את המכונה DA של מגויירס והיום התחלתי בפרוייקט מתגלגל שכולל ניקוי יסודי של הרכבו כמובן רענון הצבע.

היום הספקתי רק לעשות את שלב הפלסטלינה והקומפאונד.

אבל כבר עכשיו יש מספר תובנות:

1. הפדים הגדולים של 7 אינץ' טובים רק למשטחים האופקיים, ברגע שמגיעים למשטחים האנכיים ברכב הפד לא יושב טוב על הדיסק ומדי פעם צריך לעצור ולמרכז אותו מחדש.

2. עוד משהו שלא אהבתי כל כך זה את המשטח הנצמד על הפדים של מגוייררס (ספוג) באיזה שהו שלב כנראה שהפוליש כבר נספג חזק בפד עד שהגב כבר התחיל להיות לח דבר שהחליש את יכולת ההצמדות.

3. יש לי הרגשה שהפדים הספוגים החלקים לצורך חיתוך גס נוטים להיסתם מהר, על כן עדיף כנראה את המיקרופייבר או ההקסלוג'יק.

זהו להיום, מבחינת תמונות אז הספקתי לצלם רק את החומרים ואת הרכב אחרי שטיפה לפני שלב הפלסטלינה.

20130707_160704.jpg

20130707_165201.jpg

פורסם

לי אין מילים רעות להגיד על המכונה , הזו יש אפשרות לפרק את הראש ולשים ראש יותר קטן.

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

יש לי אותה, מכונה טובה.

בעיקרון אני עובד אתה עם פדים של EX-LOGIC. ולא היו לי את הבעיות שאתה מתאר.

ברמת העיקרון, נראה שהשתמשת ביותר מידי חומר! מה שעושה את החיתוך זה בעצם כמות החורים בספוג. אז עם אתה מיישם עם יותר מידי חומר, אתה למעשה מוריד את רמת החיתוך של הפד.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

כדי שהפדים לא יסתמו , צריך לעבוד עם מברשת ולחץ אוויר .

חומרים של מגואירס נותים מאוד ללכלך ולסתום את הפד...

Tim Korotkin

פורסם

פשוט האקס לוג'יק הם פדים יותר טובים כנראה לעבודת חיתוך לפחות, לגבי כמויות של חומר אז כמו בכל הסרטוני הדרכה שמתי חמש טיפות על הפד בגודל אפונה.

לגבי המכונה עצמה אין לי מה להגיד היא לא רעה בכלל, אבל מבחינת פדים אני לפחות הולך לעתית לרכוש את היותר קטנים גם, של 4 אינץ וגם לפחות את הכתום של CG אקס לוג'יק.

פורסם

גם אצלי הפד הצהוב של מגווריס לא שרד ונהרס אחרי חצי אוטו , המשטח הצמדה של הפד נפרד מהספוג כמעט לגמרי.

אני משתמש בLake Country והוא כמו חדש אחרי 2 מכוניות

עכשיו קניתי 6 פדים בגודל 5.5 אינץ' של HexLogic יש 4 רכבים לעבוד עליהם בקרוב נראה הם יתפקדו.

אני גם כן משתמש במכונה הזו גם לניקוי עורות ושטיחים עם פדים מברשות יעודיים. יש לה כוח והיא לא נעצרת

פורסם

הפדים לא אמורים להיות ספוגים בפוליש ,רצוי להשתמש במעט מים משפריצר על מנת לפתוח את הפוליש שעל הספוג בכך להשתמש בפחות פוליש,בכל מקרה צריך לשטוף את הספוג במים במקרה שהוא ספוג מידי בפוליש.

פורסם

טוב סיכום היום השני: מאוד אהבתי את הפוליש ואת הגלייז של מגויירס, הפעם עם הפד לא היו יותר מדי בעיות כנראה בגלל שהוא עובד פחות קשה מהפד חיתוך.

את הגלייז יצא לי ליישם באופן ידני לפני, אבל אין מה להשוות את התוצאה של העבודה עם המכונה.

BLACK LIGHT פשוט אדיר איך שהוא משאיר את הצבע בהחלט שמו הולך לפניו לא סתם.

V07 השתמשתי בו גם לרענן את הפדים של הפוליש מדי פעם, להוריד שאריות עקשניות של פוליש מהצבע, ובסוף כאוטם, כנ"ל כמו הבלאק להיט אין ספק.

ווקס של מגווירס רמה אחרת מכל מה שהכרתי עד עכשיו (לרוב זבל של אוטו-דיפו), קודם כל יש לו ריח טוב דבר שני כיף למרוח אותו וגם להוריד אין שום בעייה.

בסך הכל אני מרוצה מכל המוצרים למעט הפד חיתוך של מגווירס, כמו שכתבתי לפני עדיף כנראה את האקס לוג'יק של CG.

זהו תמונות:

20130708_090738.jpg

20130708_143431.jpg

20130708_143500.jpg

20130708_153620.jpg

20130708_153634.jpg

20130708_165637.jpg

20130708_090619.jpg

20130708_165620.jpg

פורסם

יפה מאוד. התמונות תקריב מראות תוצאה יפה מאוד.

ידידי היקר, עם לרכב היו ג'אנטים מגנזיום, הוא פשוט היה מושלם.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

פורסם

תודה על המחמאות, הג'אנטים בWISH LIST מאז שקניתי את הרכב אבל בגלל סדר עדיפויות זה לא קרה.

כל העבודה התבצעה על מהירות חמש אחרי שרק פיזרתי את החומר במהירות הכי נמוכה.

עוד משהו ששכחתי לציין, הפוליש של מגווירס עשה פלאים לחלקי פלסטיק והגומיות מסביב לחלון, בהתחלה הדבקתי מסקין טייפ אבל כשבטעות הפד עלה על הפס קישוט וראיתי מה זה עושה הורדתי הכל והברקתי את הגומיות גם בעזרתו.

פורסם

טוב הפרויקט שלי הגיע לסיומו, היום עשיתי את תא המנוע, את פנים הרכב והבגז'.

במנוע היה בעיקר אבק דרכים לא מעבר לזה כך שלא לקח יותר מדי זמן ומאמץ להגיע לתוצאות יפות.

לצורך הניקוי השתמשתי במים חמים וקצת שמפו של רכב הכי פשוט, למקומות שמנוניים השתמשתי בסבון מכונאים לידיים (מומלץ), סמרטוטים ומברשת צבע עדינה למקומות קשים לגישה.

הורדתי את כל המכסים שניתן, יותר קל לנקות אותם בחוץ אלה היו המכסה של המצבר, תיבת פיוזים וכיסוי של המכסה שסתומים.

אני נגד הרעיון של ניקוי בלחץ מים ישירות למנוע ללמרות שברכבים חדשים כל המחברים אטומים אני מפחד אישית, אז כל הניקוי היה מעבר עם סמרטוט רטוב וסבון אחרי זה סמרטוט ומים נקיים ובסוף יבוש עם מגבת מיקרופייבר.

אחרי שהכל היה נקי השתמשתי בספריי סקאי הכי פשוט כדי לתת טיפה ברק לכל העסק.

המכסה האפור עבר פוליש ווקס של מגווירס.

חלקי פח עברו ציפוי ווקס של מגווירס, והשטיח מתחת למכסה מנוע עבר ניקוי עם מברשת ניילון קשיחה ומים עם מעט סבון.

בפנים הרכב לא היה יותר מדי מה לעשות למעט לנקות את כל חלקי פח הפנימיים וחלקי פלסטיק שניקיתי עם פלאש דאש של קארפלן.

20130709_131600.jpg

20130709_131610.jpg

20130709_145944.jpg

20130709_145956.jpg

20130709_150007.jpg

• תוכן חדש...