Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי שברולט מאליבו שנת 2005 ורציתי לדעת איפה נמצא הפילטר למזגן ברכב שלי.

תודה לעוזרים

פורסם

לא חושב שיש לך פ.מזגן.

(בדקתי בספר טכני של שברולט).

אבל אין לי ניסיון כל כך בזה ככה שאל תסתמך רק על תשובה שלי, חכה לעוד כמה.

באופן כללי, מה קרה שאתה מחפש הפילטר?

יוצא אוויר חלש?

אם אתה מסובב את הבורר של העוצמה, והרעש עולה והזרימת אוויר לא מתחזקת, יש בעיה (אם זה ככה אז תגיד לי אני יוציא לך מה כתוב בספר).

אם הרעש של המפוח לא מתחזק בעת סיבוב הבורר עוצמה, כנראה שהבעיה היא בתוכו (יש לו יחידה עם 4 נגדים, כאשר הכי חלש זה כל הנגדים, בינוני זה 3 וכך הלאה).

תכתוב את כל הסמפטומים, ככה יהיה אפשר לאתר לך במדוייק.

פורסם

ומה עם כל מה שכתבתי?

אתה שומע את המפוח פועל יותר חזק?

תקשיב, בכל מקרה, תפתח מכסה מנוע, לך ליד המראה הימנית (אם מסתכלים מהכסא של הנהג), צריך ליהיות שם פתחי אוויר (שם יושב המפוח ומשם הוא יונק אוויר).

תבדוק שהם לא מלוכלכים, אולי נכנסו עלים\לכלוך בפנים. (אצלי בשברולט יש כאלה פינים שאני מוציא ואז אני יכול להכניס את היד ולגעת בכנפיים של המפוח).

TifToGif?pic=1394451

המפוח יושב ככה, בצד הימני של החומת-אש, ככה שכל מה שאמתי מקודם, בא מעליו.

(מה שמסומן ב1, זה המעגל ויסות עם הנגדים).

• תוכן חדש...