Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בן ליקה שהנולד ברוסיה אני מסוגל להאזין למזרחי. כמובן שהכל צריך להיות בפרופורציות. גם פופ ודיסקו אני לא יכול לשמוע כל היום. מה שכן דידי הררי הפך בעיני ללא רלוונטי ביום השואה כשניסה בכוח להביא סיפורי זוועה שעברו יהודי מרוקו ולוב בימי הנאצים. זה ישר העביר אותו לחלקת אביהו מדינה של ''אכלולישתולי''

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יהודי לוב עברו באמת סיפורי זוועה, 770 מהם הושמדו בברגן בלזן, והם מוכרים כנכי רדיפות הנאצים.

אם יש דבר שאני לא יכול לסבול, זה תחושת ה "דפקו אותנו" שכל כך לא רלוונטית היום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לבכות על קיפוח זה חלק מהז'אנר. אתה לא יכול להיות סלב מזרחי אמיתי בלי לבכות על קיפוח.

חוץ מזה שבכלליות אני לא סובל את דידי הררי הזה, התכנית שלו זה ערמת אינוסי מח ושיגולי שכל שאני לא מבין איך אנשים מסוגלים לשמוע את זה ועוד להנות.

רדיו אני לא שומע חוץ מהתחנה של המוזיקה הקלאסית והאופרה (שכחתי את שמה) ו88. למרות שגם שם יש לפעמים חפירות ובלבולי מח של כמה שדרנים. בשביל זה המציאו את הusb ברדיו של הרכב. כל היום אני שומע בני אדם מדברים, גם כשאני ברכב בשקט שלי אני צריך לשמוע את זה?!

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

91.3? אבי המליץ, פעם או פעמיים שמתי והיה מעניין (כולל סיפור על נגנים יהודים ברוסיה לפני כמעט 100 שנה שהזמינו להצגה פיקטיבית והרגו את כולם, כחלק מטיהור השונה באותם זמנים, מישהו זוכר אולי על מה מדובר?).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

קול המוזיקה עושה פלאים למצב הרוח שלי בפקקים.

בכללי המחלה של הרדיו הישראלי היא יותר מדי דיבורים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
יקה זה בכלל מי שנולד בגרמניה (אולי ניתן לדחוף את אוסטריה) או לפחות דובר גרמנית.

אבא שלי נולד בגרמניה. אני נולדתי רוסיה, אם זה לא היה מובן.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
קול המוזיקה עושה פלאים למצב הרוח שלי בפקקים.

בכללי המחלה של הרדיו הישראלי היא יותר מדי דיבורים.

המחלה בישראל היא נהגים כמוך, שמפילים את האשמה של נהיגה גרועה על כל תירוץ אחר פרט לעצמם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה קשור שומי ?

ואם הוא מדופרס אולי ממשהו אחר והמוסיקה עושה לו אולי טוב (וגם ה"נהג שבו" משתפר ?) ?

עכברוני - תודה על הבהרתך (אני נולדתי רוסיה :roflmao:).

לא נשאת שם היקה לשוא.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא דיבר על רדיו, לא על נהגים דפוקים. זה באמת מעצבן לשמוע ברבורי מח בנהיגה במקום מוזיקה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נו אז מה שהוא כתב את זה, אני כתבתי על נהגים גרועים כמוהו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אל תזכיר לי.

אני צריך לרכוב מחר בבוקר מגבול לבנון לבאר-שבע.

אולי החום יחסוך לאיזה נהג אדיוט את הטרחה שבלהרוג אותי.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לא הבנתי

אז אתה רוצה שיהרגו אותך, או לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברצלונה בדרך לאליפות בספרד

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...