Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום , כאמור יש ברשותי שרייד 1997 שהמנוע חם יש קצף ברדיאטור , אך שהוא קר המים צלולים , כמו כן , כל לחיצה ממושכת על דוושת הדלק נשמע רעש של מיים.

הרכב לא מאבד שמן ומים ולא מעשן עבר 150000 אם זה משנה, אשמח לעזרתכם.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

בדיוק את הניקוז עשיתי לפי הודעה שמצאתי בחיפוש (אגב לא עזר) וכך הבחנתי למעשה בקצף .

אם זה קשור בתחילת נסיעה שהמנוע קר (אני לא מחמם ) הרכב חנוק עד שהוא מתחמם ונוסע רגיל.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

דבר אחד בטוח-אם תשתמש במי ברז במקום נוזל קירור איכותי אתה בדרך לא לראש מנוע,אלא להחלפת המנוע כולו.

גש לטיפול במערכת הקירור הרגישה ברכב הזה,אל תזניח אותה,כי הזנחה תתנקם בך חזק וכואב בהמשך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לא טוב, קנה נוזל קירור מומלץ! מחנות חלפים יעודית לרכב, ולא חנות בניין.

הצינור שמכניס מים למנוע קשה אחרי עבודה?

פורסם

המנוע לא מתחמם , מים אני מוסיף ברדיאטור כמות של רבע כוס פעם בשבוע , במיכל עיבוי מלא מעל המקסימום (כמעט עד הפקק) הבנתי שזה לא קריטי לכן גם לא רוקנתי .

ממש קשה לרכב להתחיל נסיעה כשהוא קר הוא נוסע חנוק עד שהוא מתחמם וכל לחיצת גז מלווה ברעש של מים זורמים

אולי מדובר ברדיאטור סתום ? אני מתייעץ איתכם בגלל שאני לא רוצה לתת למוסך יד חופשית ואני גם לא סומך עליו בכלל (אחרי החלפה וחריטה ברקס קידמי תלוי על משאבת בלם - עף הבורג , וגם זה בגלל ששמעתי רעשים מוזרים)

בנוסף לא תזיק המלצה על מוסך בנתניה .

תודה על העזרה .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

למה אמרת בהתחלה, שהרכב לא צורך מים?

עכשיו כל מה שבנאדם שמנסה לעזור חשב, התפוגג.

קודם כל, ברוב הרכבים ממלאים מים עד הMIN (לפחות אלו שנתקלתי).

תמלא כמו שרשום בספר רכב!

מה שקורה פה, יכול ליהיות שהמים שאתה ממלא עד הפקק, מתבטאים כאובר לחץ, והפקק מוציא אותם מהעודפים.

(במיכל עיבוי יש פקק לחץ וצינור ניקוזים, ברגע שהמערכת עולה על לחץ מסויים, הוא משחרר אותו).

וזה במקרה הטוב.

במקרה היותר רע, יתכן שהמים שאתה ממלא נשרפים במנוע, שזה על הפנים. (באופן כללי ומקרים שקרו לי, אם הראש דפוק והמנוע אוכל מים, אז הוא אוכל בכמויות, איך שנפתח הטרמוסטט, כאילו אתה שופך מים על גחלים, ויחד עם זאת מלא עשן לבן מהאגזוז).

• תוכן חדש...