Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא נכון, לא חסר קומבינות גם עם כריות אוויר, לא בעיה לבטל את הנורה שנדלקת, וחוץ מזה ההחלפה של הכריות עצמן די פשוטה, ותאמין לי שברגע שסוחר קונה רכב כזה הוא לא משלם מחיר שצרכן רגיל היה משלם, אולי שליש מזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתם חסרי הבנה בסיסית בתיקון של רכבים אובדן להלכה.

רכב אובדן להלכה שנפתחו לו כריות האויר מחוייב בתיקון במוסך מורשה בחלקים מקוריים עם הצגת חשבונית על קנית החלקים תוך מעקב של שמאי לכל אורך הליך התיקון והנפקת דוח שמאי בסיום התיקון, לאחר מכן הרכב עובר תקנה 309 של משרד התחבורה שקובעת שהתיקון בוצע כראוי ורק אז מגישים את הניירת לחברת הביטוח שתאשר את מכירת הרכב.

באמת שהבורות בפורום הזה עברה כל גבול וזה כבר נהיה נטו הכפשה של סוחרי רכב, בכל שרשור עם המילה סוחר יופיעו המילים "תיקון בשטחים" "שליש מחיר" "קומבינות" וכו'.

אנשים פה חיים בסרט רציני, אם אתם חושבים שאפשר עדיין לתקן רכבים בשטחים עיינו ערך "יחידת אתגר", לא רק זה אלא שכיום החוק מחייב להביא קבלה על רכישת החלקים לתיקון תוך ציון מספר הרישוי של הרכב ממנו הורדו החלקים, לא משהו שאפשר לשחק בו.

בולשיט כמו "סוחר ינתק את המנורה של הכריות אויר" זאת השטות הכי גדולה שבן אדם יכול להוציא מהפה כי אותו סוחר יודע שאם חס וחלילה הרכב עובר תאונה ולא נפתחות כ"א ואז מגלים שבכלל אין כ"א הוא הולך לבלות את ה20 שנה הבאות בכלא.

גילוי נאות: אני איני סוחר רכב אך מכיר את תהליך השבתת/תיקון הרכבים על בוריו וכן מקורב להמון גורמים בענף הרכב/ביטוח/שמאות.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אז כנראה שאתה לא מכיר סוחרי רכב ולא עובד בתחום.

דרך אגב לתקן רכבים בשטחים זה דבר די נפוץ וכחלק מהעבודה שלי אני רואה מספיק רכבים שמתוקנים ברשות וחוזרים לארץ בלי בעיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אז כנראה שאתה לא מכיר סוחרי רכב ולא עובד בתחום.

דרך אגב לתקן רכבים בשטחים זה דבר די נפוץ וכחלק מהעבודה שלי אני רואה מספיק רכבים שמתוקנים ברשות וחוזרים לארץ בלי בעיה.

אני יכול רק לגחך, תהיה בטוח שאני מכיר יותר סוחרי רכב ממך ומכיר את התחום מדרגה ראשונה.

שים לב שאני מדבר ספציפית על רכבים שהוגדרו אובדן להלכה מהביטוח, יש המון ישראלים שמתקנים בשטחים כי יותר זול, המון ערבים ישראלים שמתקנים בשטחים כי זה זמין להם ויותר זול, וכן גם סוחרי רכב מתקנים בשטחים אבל הם מתקנים מכוניות שקנו לדוגמה מבן אדם שעשה תאונה עצמית בלי מקיף או במקרים של חוסר כיסוי ביטוחי, אז אפשר לתקן בשטחים וזה גם קורה.

אבל, ויש אבל גדול, אין אפשרות לתקן רכב שהוגדר אובדן להלכה ושחברת הביטוח פיצתה את הבעלים בעדו בשטחים, תהליך התיקון של רכב כזה שונה מ"סתם תאונה שאפשר לתקן בשטחים", אז נא להבדיל בין הדברים.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
דווקא רכב שנפתחו כריות האויר ,מרבית הסיכויים שלא ימכר לסוחר אלא לפרוק .

אין אפשרות לעשות קומבינה עם כריות אויר כמו עם תיקוני פח .

דווקא יש קומבינות כמו לשם כריות דמה ולחבר את הנורה של הכרית אויר לנורה של האלטרנטור (מקרה שראיתי אישית) אבל זה מאוד נדיר

ברכבים שעולים פחות מ 100 אלף שקל שנפתחו בהם הכריות אויר רוב ההסיכויים שזה טוטלוס

• תוכן חדש...