Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מת אבל פשוט מת על סברסים טעימים וקרים.

איפה אני יכול למצוא הרבה סברסים במחיר זול?

זכור לי שלפני שנים היו "בני דודים" שמכרו סברס בצדי הכביש בצומת מסובים, הם עדיין שם? ובכלל איך אני יודע אם אני מגיע אם מישהו בכלל יהיה שם?

אני מרמת גן, אשמח לדעת אם יש משהו באזור.

פורסם

קרש ארוך עם פחית חתוכה ממוסמרת אליו. אתה נוסע למסובים ועושה פרסה חזרה לרמת גן. מצד ימין לאחר 50-100 מטר יש פנייה לדרך עפר, תיכנס, תקטוף וסע לשלום.

לא לשכוח דלי וכפפות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

באיזור לטרון יש ערימות של סברס שרק מתחנן שיקטפו אותו.

בר"ג נדמה לי שיש לא מעט לכיוון כביש 4, ליד הפרדסים שעוד נשארו.

לאחר הקטיף, לגלגל בחול ואח"כ לשטוף במים.

כפפות גומי של עקרות בית ישמרו על הידיים נקיות (יחסית). אם בכ"ז נכנס קוץ, לא להילחם בו ולשבור אותו בבשר.

לנסות קודם עם סלוטייפ, אם לא - לבקש שעווה ממי שמורידה שערות בקרבתך ולהוריד כמו שבחורות מורידות שפם/זקן/שערות באף/באוזניים ושאר ירקות 8) .

פורסם
וואו, עשיתם לי חשק לקטוף. חוץ מהמקום ליד צומת מסובים יש עוד מקומות שאפשר לקטוף בהם במרכז?

סתם כי זה מזכיר נשכחות..

חבר מאד טוב שלי מהתיכון גר (ההורים שלו) במושב לכיש.

אחד הגידולים של המשפחה היה סברס. במשק שלהם מאחורי הבית היה מטע שלם של סברסים

מכל מיני זנים. היתה להם אפילו מכונה שמטפלת בסברס כדי להוריד להם את הקוצים לפני השיווק.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בצומת ניר צבי ובכניסה לרמלה (לפני פסי הרכבת).

שים לב - יש שם מצלמת מס מהירות

התקופות של הסברס נופלות בדיוק על החופש הגדול.

פורסם
בצומת ניר צבי ובכניסה לרמלה (לפני פסי הרכבת).

שים לב - יש שם מצלמת מס מהירות

התקופות של הסברס נופלות בדיוק על החופש הגדול.

מה יקרה אם בטעות, יעוף סברס אחד מהתנופה וינחת על המצלמה? :roll:

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...