Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחמישה אנשים בטח ובטח שאין מה ללכת על קטגוריית המיני.

הרכבים האלה עם מתלים זולים ורכים והם ישקעו כמו אבן עם חמישה אנשים בפנים שלא לדבר על נוחות ובטיחות.

בנוסף לכך - אפילו שמדובר בשלושה ילדים ושני מבוגרים - במקרה הזה הייתי לוקח את המנועים החזקים יותר וזה משאיר אותך או עם הספלאש או עם הVAGיות בדגמים עם ה75 כוחות סוס.

אבל לפי מה שאתה מתאר מיני תהיה בחירה גרועה ולא חכמה במיוחד וגם החסכון בדלק כאן יפגע לך ולכן אני לא מבין מה הטעם.

ההמלצה שלי -

קאיה ריו טורבו דיזל ידנית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשתתבגר תבין.

להרכב הנוסעים המדובר - מינימום סופרמיני, רצוי עם ישבן. תביא בחשבון שאפילו אם יש 3 חגורות בטיחות מאחור מושבי הבטיחות\בוסטרים יותר רחבים ממבוגר שמן, כך שאפילו טוויגי לא תכנס ביניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב..שמדברים על ה-I10 אז יש כמובן את הדגם האוטומט החזק של 1250 סמ"ק.

אני מרוצה ממנו. חצי שנה בינתיים והכל אחלה.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

הספלאש היא יותר סופר מיני ממיני ולגבי הכותרת- צריך להמליץ למנהלים לפתוח כנראה תת פורום נוסף כאן .. :lol::oops:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מיני תהיה בחירה גרועה ולא חכמה במיוחד וגם החסכון בדלק כאן יפגע לך ולכן אני לא מבין מה הטעם.

לא הבנתי מדוע בחירה במיני תהיה גרועה ולא חכמה ולמה יפגע החיסכון בדלק ?

כשתתבגר תבין. - זה כבר לא יקרה, עברתי את הגיל שבו ניתן להתבגר, עכשיו אני בדרך להתפגר

להרכב הנוסעים המדובר - מינימום סופרמיני, רצוי עם ישבן. תביא בחשבון שאפילו אם יש 3 חגורות בטיחות מאחור מושבי הבטיחות\בוסטרים יותר רחבים ממבוגר שמן, כך שאפילו טוויגי לא תכנס ביניהם.

מזתומרת ישבן?

אם אני עולה לסופר מיני אז יתכן וחדשה ירד מהפרק וגם אחת שהיא חדשה יחסית תרד מהפרק (עקב אפשרות תשלום שונה בין פרטי לחברה ופרטי לפרטי) ואז אולי אוכל למצא משהו שהוא כמה שנים טובות על הכביש

בכל מקרה, לדעתי במחירים שאתה מחפש כבר עדיף לתפוס איזו פאביה או איביזה שבמבצע.

בהצלחה - בכל התחומים :)

למה?

וגם הפאביה\איביזה ייקרות ב15K+

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה צריך להיות מוכן עם האצבע על ההדק. כל כמה חודשים מתפרסם מבצע כזה או אחר על סופרמיני ידנית באיזור ה-75K ש"ח. לפעמים זה פאביה, לפעמים איביזה, לפעמים סוויפט, קליאו או אקו מיקרה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חוזר ואומר, חוזר ואומר, חוזר ואומר ושוב חוזר ואומר

לא נוסע 5 אנשים

לא עולה עליות

לא עוקף

לא נהג שודים

לא נוסע לצפון

לא נוסע לדרום

לא גורר עגלה

גם לא סוסה

לא מעמיס ציוד

לא מטייל

לא אוסף מנתב'ג

לא פנוי בקסטל

לא מעביר מכונת כביסה

לא קונה במגה

לא קונה כלום עד יום שישי (בגלל הקופון של המדינה)

ולא חבר מועדון

אם הסתדרתי בעבר במרחב הפנימי האחורי שיש לפונטו, מזדה2 ,מיקרה ,סיריון ,I10, I20 ,קורסה וגטס אני יכול להסתדר גם עם פחות מזה העיקר שיהיו חגורות

אז אני מבקש לרדת מנושא ה5 נוסעים ואם אפשר לעזור לי בשאר הלבטים שכרגע הכי רלווטים זה: ספארק,פיקנטו,ספלאש וI10

פורסם

הכי מרווח יהיה לך בספלאש, ולדעתי זה יהיה הרכב הכי סחיר בעתיד (קח בחשבון שהאוטומטית עולה 22,000 יותר).

הספלאש היא מיקרו-ואן על בסיס מיני (כמו ש-C3 פיקאסו הוא מיקרו-ואן על בסיס סופר מיני).

במחיר של הספלאש יש את הניסאן מיקרה הידנית שכאן אתה עולה לתחום הסופר מיני ויש גם לפעמים מבצעים על הדור הישן של הקליאו הידנית (המחיר מתחיל ב-6)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

למה פסלת את הפנדה החדשה שוב? ישבתי בכל רכבי המיני (וגם הסופר-מיני, לצורך העניין) ובחרתי בה.

אני בהחלט חושב שהיא עדיפה על הספלאש, לבד מביצועי מנוע (אבל בסוזוקי יש לזה מחיר בדמות רעש) ואיבזור עדיף (לא משמעותי מספיק לעניות דעתי).

:idea:
פורסם
אני חוזר ואומר, חוזר ואומר, חוזר ואומר ושוב חוזר ואומר

לא נוסע 5 אנשים

לא עולה עליות

לא עוקף

לא נהג שודים

לא נוסע לצפון

לא נוסע לדרום

לא גורר עגלה

גם לא סוסה

לא מעמיס ציוד

לא מטייל

לא אוסף מנתב'ג

לא פנוי בקסטל

לא מעביר מכונת כביסה

לא קונה במגה

לא קונה כלום עד יום שישי (בגלל הקופון של המדינה)

ולא חבר מועדון

אם הסתדרתי בעבר במרחב הפנימי האחורי שיש לפונטו, מזדה2 ,מיקרה ,סיריון ,I10, I20 ,קורסה וגטס אני יכול להסתדר גם עם פחות מזה העיקר שיהיו חגורות

אז אני מבקש לרדת מנושא ה5 נוסעים ואם אפשר לעזור לי בשאר הלבטים שכרגע הכי רלווטים זה: ספארק,פיקנטו,ספלאש וI10

אם כך, חוזר על ההמלצה שלי, בשינויים קלים:

לדעתי, מבניהן הספלאש והספארק הן המוצלחות יותר - יש להם את המנוע החזק ביותר והן מרווחות יותר משאר המתחרות.

לספלאש פחות אבזור והיא יותר יקרה, אך סביר שהיא תהיה סחירה הרבה יותר כמשומשת.

מבין השתיים אני הייתי בוחר בספלאש.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

את הפנדה פסלתי כי אני לא אהבתי את העיצוב הפנימי והחיצוני ברמה שלא אוכל להסתדר איתו

קבעתי בדיקת יכולתינג בסוכנויות שברולט וסוזוקי

עד כה המון תודה לכולם ונראה איך מתקדמים משם

כמובן שאם יש עוד מה להוסיף אז בשמחה

פורסם

לאחר כשבועיים ו2000 ק"מ עם הספלאש (אוטומטית) ובעבר פיקנטו למשך 18000 ק"מ, וניסיון קצר גם עם הספארק:

סוזוקי - תחושה של הכי מרווחת מאוד זריזה ומאוד חסכונית סה"כ לדעתי אחלה תמורה לכסף.

פיקנטו - מאובזרת ובטיחותית גם מרווחת יחסית תא מטען טוב משל הספלאש מנוע (1.0 ידני) חלש יחסית, בנהיגה בין עירונית זהירה חסכונית מאוד.

ספארק - חביבה וגם אבזור סביר (לפחות במה שאני נסעתי) רועשת מאוד יחסית לשנים האחרות סוחבת אבל עם מרגש של "אונסים את הרכב" פחות נוחה מהשנים האחרות בנסיעה רגילה חסכונית מהפיקנטו אבל פחות מהסוזוקי.

אני הייתי לוקח את הספלאש.

פורסם

טויוטה אייגו המיני החלשה נמכרת באותו מחיר של הספלאש ושאר הסופר מיני הידניות, כאשר הספלאש הוא רכב יותר חזק בנפח מנוע ובכ"ס (92 לעומת 68 באייגו)שקרוב לסופר מיני מאשר למיני. אין שום סיבה שהאייגו המיני תתומחר במחיר של סופר מיני כאשר המפרט שלה הוא כמו הסוזוקי אלטו שזול מהאייגו בעשרת אלפים שח הזויים. פשוט חוצפה של יבואן טויוטה.

אני חושב שסוזוקי ספלאש ידנית נותנת את התמורה הכי טובה ביחס למחיר, כי גם המנוע שלה חזק יותר משאר הסופר מיני הידניות כמו הקליאו, מיקרה, פביה וכו'

פורסם
טויוטה אייגו לדעתי תעשה את העבודה ...

ובכן, לא היא לא, כי אין לה מקומות ישיבה כמו שהמתעניין דורש, אז היא לא מתאימה.

גם יש לה אחיות תאמות זהות מבית פיז'ו וסיטרואן שנותנות את אותו הרכב בפחות כסף, אז היא גם לא כדאית.

אבל אנחנו כבר רגילים למעריצי הטויוטה העיוורים שיוותרו על צרכים וישלמו יותר מידי על מכונית רק כי יש לה איזה מן שור מודבק על הגריל, אז לא נורא. שבת שלום.

• תוכן חדש...