Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר בדקתי בנסיעה את הרכבים

פיקנטו, היתה לי קטנה מדי בישיבה בתא הנהג ובאמת חלשה ככה שנראה שכאילו כל נסיעה היא מאומצת וסחיטה לרכב (הידנית)

ספארק, גם כן ירדתי ממנה בגלל שלאחר מכן נסעתי על הספלאש

ספלאש, בכל פרמטר טובה מן הספארק, פשוט בכל אחד מקצה לקצה, רק יוצא שהיא עולה 5000~ שח יותר כדי להשלים לרמת התוספות שמקבלים בספארק.

כמו כן ב40 דקות שישבתי בסוכנות שברולט באו 3 לקוחות ממורמרים והיו שם צעקות ומה לא, אז זה גם דיי הוריד לי מהם

אחרכך הייתי בסוכנות סוזוקי שם אפילו לקוח שהגיע עם בעיה הכל נפטר שם בלי צעקות וברוח טובה

עכשיו יש בידי עדיין מס דילמות:

יש מבצע על איביזה ב 70000, שזה כמעת במחיר של הספלאש, ככה שאם רכב חדש אז זה או ספלאש או איביזה.

וגיליתי גם את עולם הטרייד אין שם אני יכול לקבל רכב שנמצא עם שנה על הכביש ק'מ נמוך, יד 1, אחריות ומימון

אז אולי אשכול גם אופציה למיני משפחתיות יותר

וגם אני אמור לקבל הצעת מחיר מליסינג פרטי ואשכול אם זה יצא לי יותר משתלם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...