Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מבין כלום בכל התחום של המגברים סאבים וקומפוננטים לאוטו ובגלל זה אני פונה אליכם!

בקיצור חברים שלי קנו לי כמתנה סאב וקומפוננט של TEAC (את המפרט אני ירשום בסוף) אז היתי בהרבה מקומות והיתייעצתי אם הרבה אנשים בקשר לאיזה מגבר אני צריך בשביל שהמערכת תעבוד אצלי טוב. חשבתי ללכת על מגבר גם של TEAC אבל אמרו לי שזה לא משהו.

אני ממש קצר בכסף אז אני צריך מגבר שהוא לא יהיה מעל 700 שקל.

הינה המפרט!

הסאב TEAC TE-FW310

הקומפוננטים TEAC TE-CS60

ויש לי עוד מאחורה 2 רמקולים של KENWOOD 6/9 300W

תודה מראש.

ודים!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במסגרת התקציב שלך אפשר להכניס אולי JBL 1004, שהוא מגבר חביב.

אם תגדיל טיפה את התקציב תוכל למצוא אולי הרץ EP4X, יש הרבה אופציות טובות.

תעבור על פורום המכירה, אם תראה משהו מעניין תשאל.

בכל אופן ההמלצה הכי חמה היא להגיע לאחד המפגשים, לשמוע ולהתרשם, לפני כל קנייה.

SCANSPEAK

פורסם

הבעיה היא שאני עדיין חייל ואני קצר בכסף. אם לא היו מביאים לי את הדברים האלה במתנה לא היתי משקיעה בכלל.

ועכשיו נידלקתי ורוצה לשים משהו :)

איך המגברים האלו? Rockford R3004 או Rockford R5001 או PULSE AUDIO BA 2900 שמישהו מוכר פה? (מצטער היתי מביא קישור אבל בשביל זה אני צריך 20 הודעות)

ועוד פעם. אני לא רוצה משהו מיוחד וחזק מספיק לי איזה מגבר שיסחב את המערכת הזאת.

וכדי לבחור מגבר למערכת שיש לי על איזה קריטריונים אני צריך להיסתכל?

ומה זה המפגשים שאלה?

דרך אגב איך כל הציוד הזה? בסדר +-?

תודה שוב!

פורסם

לגבי רמת הציוד, לא ואוו, אבל אחלה התחלה!

לגבי עניין המחיר, אל תשכח שהתקנת מגבר (עבודה +חיווט) זה גם באזור החמש מאות שקלים.

אתה צריך מגבר ארבעה ערוצים (ערוץ לכל צד, ימין ושמאל, ושני ערוצים הנותרים מחוברים ביחד לסאב), ככה שה500.1 איננו רלוונטי, זה מגבר לסאב בלבד (מונו בלוק).

המפגשים מתקיימים אחת לשבועיים שלושה, במרכז בדרום ובצפון, בסופי שבוע.

לגבי שאר השאלות, תעיין בשרשור הזה.

SCANSPEAK

פורסם

התקנה זאת לא הבעיה יש מלא סירטונים ביוטיוב וחברים שהתקינו לבד.

ומה אתה אומר על שני המגברים האחרים שמצאתי?

(באמת מצטער על החפירות אבל הראש שלי עוד שנייה מתפוצץ ואני לא יודע על מה ללכת)

פורסם

אם כבר אז הרוקפורד, אבל אל תהיה פזיז, יש טובים ממנו.

פורום המכירה ואתר יד 2 יכולים לעזור להוריד עלויות.

SCANSPEAK

פורסם

הסתכלתי ביד 2 ובפורום מכירה ומאוד קשה למצוא וגם אין שום אחריות שזה גם עוצר אותי.

איך אלו? JBL GT5A604

JBL GTO504

ומה משלושתם יותר מתאים למערכת שיש לי? (Rockford R3004)

תודה!

פורסם

עם כמה שקשה לי עם ההמלצה הבאה, מבין השלושה ה 504 נראה כאופציה העדיפה.

לא יצא לי לשמוע אותו, כל השלושה נותנים פחות או יותר את אותה העוצמה, ה 504 מוביל מבחינת יחס אות לרעש של 105DB שזה נתון מכובד, ומבחינת אחוז עיוות הוא גם כן המוביל.

ככה שאם כבר אז ה 504 או ה 604, אישית הייתי חוסך עוד טיפה (1000) ומביא משהו רציני יותר, למרות שה 504 אמור להספיק, תנסה להגיע למפגש.

SCANSPEAK

פורסם

מבין שלושתם ה JBL 50.4 עדיף. אבל הוא צריך להרים גם סאב עם נצילות לא הכי גבוה של 87 והספק 250W, לכן כמו שהמליצו, הייתי חוסך למשהו קצת יותר רציני.

יש את מגבר הזה למכירה, אם כבר THD 0.01, S/N 110 רוצים עליו 450 ש"ח כולה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=463003

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אז אתם אומרים שאם סאבים כאלה המערכת לא תעבוד? או שיהיו רעשים כאלה? איך אני יבכין בהדבל?

ומה זה THD 00.1? S/N 110?

מה אם הסאבים היותר פשוטים שהבאתי? הבנתי שה504 הכי טוב מבין כולם אבל אם אני לוקח JBL 604 איך המערכת תעבוד?

ושוב איך אני אמור לשמוע תהבדל? כי מצידי שאם היא תעבוד אבל לא בשיא הכוח ויהיה ווליום טוב בלי שום רעשים וכו' אז זה בסדר.

ואם אפשר אני מאוד אשמח אם תביאו לי קישור או אפילו כמה קישורים מZAP או כל אתר השוואת מחירים אחר של כמה מגברים

שהם הכי זולים מכל אלה שיריצו טוב את המערכת הזאת.

ואיפה אני יכול לקרוא על המפגשים כדי לדעת מתי הם קוראים?

תודה רבה!

פורסם

יש מחר מפגש דרום בצומת קנות המפגשים קורים פעם בשלושה שבועות

בנוגע למגבר זה לא שתשמע רעשים....הוא פשוט חלש

ואם כבר משקיעים קצת כסף עדיף לחסוך עוד טיפה ולהביא משהו יותר חזק

דוגמא: JBL 1004 שמוציא 100 וואט RMS בכל ערוץ -1000 שקל חדש

פורסם

אז אני רוצה לדעת איך החולשה הזאת של המגבר מתבטאת? יהיו רמקולים שלא יעבדו? או סאב לא יעבוד? או שיכול להישרף לי משהו?

אני מבין ששוה לשהקיע עוד כמה מאות שקלים ולקנות את הגי בי אל 1004. אבל אם אפשר לשרוד אם משהו חלש ואני לא צריך הרבה, קצת בומים מהסאב קצת יותר ווליום מהרגיל ושהקומפוננט יעבוד טוב.

עוד שאלה,איך המגבר הזה שמישהו מוכר פה בפורום? kicker kx250.2.

פורסם

אם כבר יד שנייה אז יש פה בפורום המכירה מגבר של אלפיין, 50 rmsלערוץ, זו האופציה הכי טובה מבין שאר המגברים שהעלת.

גילוי נאות המוכר (asif25) הוא חבר שלי, המגבר מוכר וידוע שעובד פיקס, ונראה טוב.

SCANSPEAK

פורסם

רמקולים של TEAC הייתי בכלל זורק לפח ולא מגביר אותם. התקנת הרכיבים אצל מישהו מקצועי תעלה לך כחצי מהמחיר של הרכיבים שלך, במקרה הטוב.

פורסם

לפי מה שאומר פותח השרשור הוא קיבל את הרמקולים במתנה, הוא מודע לעובדה שהם לא שיא הטכנולוגיה, בשילוב עם מגבר פשוט יחסית הם יתנו לו אחלה תוצאה (עלות זולה, התקנה עצמית), אז לא יהיה פה היי אנד, מצד שני תהיה פה התחלה של מערכת שכנראה תשתדרג בעתיד, אך כרגע הוא לא מעוניין בביצועי על, והוא חייל ככה שאין את היכולת להשתולל

דבר שני לתגובה מעלי אין חוק שאומר שחייב מאה וואט לערוץ, ולדעתי ה jbl 1004 הוא בזבוז אדיר של כסף, יותר מחמש מאות שקל לא הייתי משלם עליו, ובמצבו המגבר של אלפיין יהיה קלאסי עבורו, הרבה יותר איכותי מה jbl שעלו פה בתור הצעות.

נכון מחיר של מערכת סבירה מתחילה בשלוש, אבל אפשר עם קצת שכל לבנות משהו יותר טוב מהשבלונה של 1004 דוטק ו es300 בפחות מ 2000

לפותח השרשור, מגבר פשוט ואיכותי אתב יכטל לקנות, תשלב אותו עם הציוד הקיים, יהיה אחלה, בעתיד תמיד ניתן להתקדם.

איזה רדיו דיסק יש לך?

SCANSPEAK

• תוכן חדש...