Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מסכים איתך. אתה בא להגיד לי שרמקולים בסיסיים של חברה לא מוכרת בתחום יישמעו משמעותית טוב יותר על מגבר טוב יותר? ברור שאם תיקח מגבר של v12 או מגבר אלפיין יהיה הבדל גדול, אבל לעומת זאת אם תיקח מגבר מבית טוב(אלפיין/ jlוכו...) על רמקולים כאלו עם הhu הנוכחי אני בספק אם יהיה הבדל של שמיים וארץ בין סדרה נמוכה לגבוהה יותר של אותה חברה(שהרי גם מגבר בסיסי של חברה טובה יוציא את המקסימום מציוד כזה).

אני בתור אחד שמוכר את האלפיין , המלצתי לבחור במחיר טוב . אבל אין מה לעשות הבחור רוצה חדש ולא ישן :lol: . אפשר להמליץ עד מחר אבל אתם לא תגיעו לשום יעד . קודם כל הוא צריך להסגר מה הוא מתכנן . ואז להמליץ על החלפת רמקולים \ מגבר \ HU . ממה שהבנתי בחור צעיר אחרי צבא ולא מבין בתחום אז כמו שנהוג כאן בפורום : JBL 1004 !!!:twisted:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מור, עד לפני שנה וחצי היה לי DVD סיני ברכב (HU לא איכותי בקיצור) שהחליף רדיודיסק של קלאריון שהיה לי לפניו (כן טעות של מתחיל כי עדיין לא הבנתי כלום מהחיים) הייתה לי הגברה סבירה ביותר, מגבר אלפיין ומונו הייפוניקס , כל העסק הגביר בזמנו דוטק ושני CVR. לפני כל פרשיית הDVD הייתי עובד עם מגבר 4 ערוצים סיני פשוט ומונו POWERBASS אבל הHU היה של קלאריון (על אותו דוטק ושני CVR) אם תשאל אותי הקלאריון היה נשמע טוב יותר עם ההגברה הפשוטה מאשר איך שהיה נשמע הDVD על הגברה טובה יותר.

בקיצור קודם כל HU איכותי , לא קונה את זה שמגבר מסדרה גבוהה יותר של חברה טובה ואיכותית יעלה משמעותית את הרמה של השמע לעומת מגבר נמוך יותר של חברה טובה בעיקר כל עוד החיבור הוא למקור לא איכותי.

אם הבחור נשאר עם הHU הקיים ועם הרמקולים האלו אני לא חושב שיש הצדקה לקנות יותר ממגבר בסיסי של אחת החברות הטובות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מה שאתה אומר נכון ואף ציינתי את זה שישנה חשיבות רבה גם לhu.

אבל אין לזה קשר לנושא המגבר.

מגבר יוקרתי יותר יישמע טוב יותר על אותו הרמקול, לא משנה איך תהפוך את זה.

הhu הוא אותו אחד, שניהם מקבלים אותו אות, ושניהם ישפיעו על האות הזה בדרך שלהם, מאותה הסיבה שאתה מחליף למגבר יוקרתי על hu טוב, זאת אותה סיבה שיישמעו הבדל גם על hu פשוט, אפקט המגבר על האות.

אם הוא נותן אפקט על אות ברמה x הוא ייתן את אותו אפקט על אות ברמה y.

פשוט מאוד.

ורומן אני מסכים איתך, פשוט לא הסכמתי עם ההחלטה שהמערכת בסיסית אז אין צורך במגבר טוב (כאשר יש באפשרות פותח השרשור להביא אחד כזה) ובמקום זה לקנות גם מגבר בסיסי.

פורסם

זה לא יהיה מורגש כל עוד המקור לא מספיק איכותי והרמקולים ברמה נמוכה יחסית. אם במצב הנתון יש לך מגבר נקי שלא מוסיף הפרעה לאות ומוציא הספק שמנצל את הציוד (אפילו אם הוא בסיסי אבל מבית טוב) , לא מאמין שיהיה הבדל שמיע בינו לבין מגבר טוב יותר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

ודעתך היא שתהיה השפעה, גם זו דעה, לא ידעתי שדעתך היא נכונה תמיד.

פורסם

אם שמת לב איפשהו למעלה רשמתי שגם בדקנו זאת.

יש אנשים שגם ביודעין לא יבחינו בין מגבר סיני לאחד איכותי מאוד.

זה כבר מאוד תלוי.

אבל אני לא אומר דברים שלא ניסיתי.

פורסם

בדקת את זה על HU לא איכותי ועל רמקולים לא איכותיים? או שאחד מהפרמטרים היה שונה?

• תוכן חדש...