Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאומר פותח השרשור הוא קיבל את הרמקולים במתנה, הוא מודע לעובדה שהם לא שיא הטכנולוגיה, בשילוב עם מגבר פשוט יחסית הם יתנו לו אחלה תוצאה (עלות זולה, התקנה עצמית), אז לא יהיה פה היי אנד, מצד שני תהיה פה התחלה של מערכת שכנראה תשתדרג בעתיד, אך כרגע הוא לא מעוניין בביצועי על, והוא חייל ככה שאין את היכולת להשתולל

דבר שני לתגובה מעלי אין חוק שאומר שחייב מאה וואט לערוץ, ולדעתי ה jbl 1004 הוא בזבוז אדיר של כסף, יותר מחמש מאות שקל לא הייתי משלם עליו, ובמצבו המגבר של אלפיין יהיה קלאסי עבורו, הרבה יותר איכותי מה jbl שעלו פה בתור הצעות.

נכון מחיר של מערכת סבירה מתחילה בשלוש, אבל אפשר עם קצת שכל לבנות משהו יותר טוב מהשבלונה של 1004 דוטק ו es300 בפחות מ 2000

לפותח השרשור, מגבר פשוט ואיכותי אתב יכטל לקנות, תשלב אותו עם הציוד הקיים, יהיה אחלה, בעתיד תמיד ניתן להתקדם.

איזה רדיו דיסק יש לך?

עשיו יש לי משהו שהוא לא מוכר "CARBON" נראה פשוט גם אותו קיבלתי כמתנה פשוט רציתי משהו אם AUX וUSB. (יש לו 2 יציאות מאחורה למגבר. אם שאלת בשביל זה)

אבל יש לי עוד אחד של פנסוניק אומנם זה רק דיסקים אבל יש לו 4 יציאות לRCA מאחורה.

אני עדיין מטלבת אם לקחת את האלפיין. עכשיו מצאו עוד משהו ב400 (לא רוצה למהר אם זה בנתיים).

איך המגברים שלNAKAMICHI ? חברה יפנית כמו שהבנתי ויכולים לארגן לי אותו חדש חדש אם אחריות במחיר זול כמעט פי 2 ממה שהוא עולה בחוץ.

רמקולים של TEAC הייתי בכלל זורק לפח ולא מגביר אותם. התקנת הרכיבים אצל מישהו מקצועי תעלה לך כחצי מהמחיר של הרכיבים שלך, במקרה הטוב.

אז אם יהיה לך תרמקולים אתה מוזמן לזרוק. ולא בקשתי ביקורות ודיאות אישיות.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע מאיפה ההמלצה לזרוק את הציוד...די מיותרת, אני בטוח שהתוצאה תהיה בסדר גמור.

נקמיצ'י חברה מעולה, איזה דגם זה? לא הייתי משקיע הרבה במגבר למערכת בסיסית...אתה זקוק גם למגבר בסיסי (ברור שלא סיני שיתקלקל אחרי שבוע, אבל עדיין בסיסי).

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
לא יודע מאיפה ההמלצה לזרוק את הציוד...די מיותרת, אני בטוח שהתוצאה תהיה בסדר גמור.

נקמיצ'י חברה מעולה, איזה דגם זה? לא הייתי משקיע הרבה במגבר למערכת בסיסית...אתה זקוק גם למגבר בסיסי (ברור שלא סיני שיתקלקל אחרי שבוע, אבל עדיין בסיסי).

את המגבר הזה אמרו שהמחיר היה 400 ש"ח בEBAY הוא עולה 250$ אבל אני רואה שזה ערוץ אחד המגבר.

(אני משאר שזה יכול להיות הדגם אבל בוודעות רק יום ראשון אני ידע כבר על בטוח).

ואסיף אני בנתיים אין לי להחזיר לך תשובה אז אם תימצא מישהו שירצה לקנות עד אז - חופשי תמכור!

פורסם

שוב לא מסכים איתך, כבר אמרתי כמה וכמה פעמים, רמקולים טובים ויוקרתיים על מגבר זול יישמעו ח*א, במצב הפוך מגבר טוב על רמקולים פשוטים ייתן אפקט נהדר ויוציא גם מרמקול פשוט את המקסימום שלו ויכול רק לשפר את המצב.

חוץ מזה שזה משאיר פתח לשדרוג עתידי שסביר להניח שיגיע עם הציוד הקיים של הבחור.

לדעתי אם יש לך את היכולת תשקיע כמה שיותר במגבר ובhu, 2 הרכיבים שלדעתי הכי חשובים במערכת.

פורסם

1+

וזו בדיוק הסיבה שהמלצתי לו על האלפיין, עדיין מדובר בתקציב נמוך, אך במסגרתו זה הכי טוב שאפשר להוצי, לדעתי לפחות.

ולכל הגאונים שמציעים לבחור לזרוק את מה שיש לו לפח, עשו עם עצמכם בדק בית, יש גבול בין לתת ביקורת לבין סתם להעליב ללא תוכן ממשי, הבחור חייל שקיבל מתנה, ואין שום רע או פסןל במה שהוא קיבל.

SCANSPEAK

פורסם

מור תקרא שוב את מה שכתבתי...לא המלצתי לבחור לקנות מגבר סיני זול עם חרא איכותל , הוא צריך מגבר בסיסי של חברה טובה. אגב מגבר ערוץ אחד זה לסאב בלבד.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אני אצטט אותך:

לא הייתי משקיע הרבה במגבר למערכת בסיסית...אתה זקוק גם למגבר בסיסי (ברור שלא סיני שיתקלקל אחרי שבוע, אבל עדיין בסיסי).

לא סיני אבל עדיין לא להשקיע, ואני לא מסכים, אם יש את האופציה אז שישקיע כמה שיותר במגבר זה סה״כ מה שאמרתי.

פורסם

מור הבעייה שלנו היא שאנחנו תמיד רואים צעד קדימה במערכת וקונים ציוד שיפתח לנו אופציה לשדרוג של רכיבים אחרים, רוב האנשים לא כמונו וסביר להניח שלא ייקחו את התחביב הזה הרבה הלאה. הבחור פה חייל שקיבל במתנה סט רמקולים בסיסי פשוט ולכן במקרה כזה ההמלצה שלי היא לקנות מגבר 4 ערוצים מבית טוב שייתן איכות שמע מספקת ,אבל פשוט(ורצוי מיד שנייה מבחינת תקציב), כזה שלא יהיה לו יקר (שזה חשוב מבחינתו) שיהיה אמין מספיק ושינצל את הציוד שיש לו כרגע .

אם הבחור ישתחרר מהצבא וירצה להשתדרג תמיד הוא יוכל למכור את ההגברה הזו וללכת הלאה מבלי להפסיד הרבה, זה היתרון של יד 2.

פורסם
מור הבעייה שלנו היא שאנחנו תמיד רואים צעד קדימה במערכת וקונים ציוד שיפתח לנו אופציה לשדרוג של רכיבים אחרים, רוב האנשים לא כמונו וסביר להניח שלא ייקחו את התחביב הזה הרבה הלאה. הבחור פה חייל שקיבל במתנה סט רמקולים בסיסי פשוט ולכן במקרה כזה ההמלצה שלי היא לקנות מגבר 4 ערוצים מבית טוב שייתן איכות שמע מספקת ,אבל פשוט(ורצוי מיד שנייה מבחינת תקציב), כזה שלא יהיה לו יקר (שזה חשוב מבחינתו) שיהיה אמין מספיק ושינצל את הציוד שיש לו כרגע .

אם הבחור ישתחרר מהצבא וירצה להשתדרג תמיד הוא יוכל למכור את ההגברה הזו וללכת הלאה מבלי להפסיד הרבה, זה היתרון של יד 2.

אני לא מדבר כלל על אופציית שדרוג עתידית, מהתשובה שלך פשוט משתמע שאם יש לו תקציב מסויים והוא יכול להביא מגבר איכותי בכולו אז חבל לו ושיבזבז רק חלק ממנו כי המערכת בסיסית והוא צריך מגבר בסיסי.

לדעתי גם עם מערכת בסיסית ומטה על הגברה טובה היא תישמע הרבה יותר טוב, אז אם יש לו תקציב שהוא ייעד למגבר והוא יכול להביא מגבר איכותי בכל התקציב שלא יחסוך.

בלי קשר לשדרוג עתידי הוא יפיק מהמערכת הקיימת כרגע את המקסימום, וזה בדיוק מה שאמרתי עד עכשיו.

בנושא הלקנות ולהחליף אח״כ, פה ההפסד הכי גדול של כסף שיש, אתה לא מוכר אח״כ בהפסד קטן אלא בהפסד ענק! של סביבת מחצית הערך במזל, אם זה יד שנייה אז עוד פחות אבל עדיין מפסיד.

מעבר לבזבוז הזמן והדלק והטרטורים בכנסות למכור ציוד אח״כ.

פורסם

אני לרגע לא אומר שייקנה לא איכותי . אני אומר שיקנה מגבר שיוציא את מה שאפשר מהציוד הזה. אני לא חושב שיהיה הבבדל משמעותי באיך שהציוד הזה יישמע על אלפיין כמו שאני מוכר (שהוא איכותי אבל בסיסי יחסית) לבין איך שהוא יישמע על סדרה גבוהה יותר של אלפיין או על מגבר יקר יותר. כמובן שאני מתכוון כל עוד זה הציוד וזה הhu שלו.

פורסם

אני לא בעד לקנות בשביל למכור בעתיד, אבל הבחור לא בא עם דרישות בשמיים, ולדעתי אין מה להתפזר יותר מידי, מגבר "כניסה" של חברה טובה יהיה פה פיקס.

אין צורך להשתגע, מגבר בסיסי מבית טוב, בטווח המחירים הזה כמעט הכל אותו הדבר.

אל תתפתה לנתוני הספק גבוהים rms

snr כמה שיותר גבוה יותר טוב, רצוי מעל מאה.

thd כמה שיותר קטן יותר טוב, , זה כמה עיוות מוסיף המגבר לאות., מתחת ל מחצית האחוז זה בסדר.

SCANSPEAK

פורסם
אני לרגע לא אומר שייקנה לא איכותי . אני אומר שיקנה מגבר שיוציא את מה שאפשר מהציוד הזה. אני לא חושב שיהיה הבבדל משמעותי באיך שהציוד הזה יישמע על אלפיין כמו שאני מוכר (שהוא איכותי אבל בסיסי יחסית) לבין איך שהוא יישמע על סדרה גבוהה יותר של אלפיין או על מגבר יקר יותר. כמובן שאני מתכוון כל עוד זה הציוד וזה הhu שלו.

פה בדיוק הטעות, וזה כל התוכן של ההודעה הראשונה שלי שכתבתי שסט יוקרתי על מגבר בסיסי יישמע רע אבל מנגד סט בסיסי על מגבר טוב יישמע מעולה ויפיק את המקסימום גם מסט זול.

באותו אופן שאתה יכול לקנות רכיבים באלפי שקלים ובלי התקנה טובה ותנאים מאוד מחמירים שמוצרים יקרים באים איתם בד״כ זה לא יישמע יותר טוב ממערכת בסיסית.

אם ישנה אפשרות לקנות מגבר טוב יותר עליו לעשות את זה.

פורסם

אני לא מסכים איתך. אתה בא להגיד לי שרמקולים בסיסיים של חברה לא מוכרת בתחום יישמעו משמעותית טוב יותר על מגבר טוב יותר? ברור שאם תיקח מגבר של v12 או מגבר אלפיין יהיה הבדל גדול, אבל לעומת זאת אם תיקח מגבר מבית טוב(אלפיין/ jlוכו...) על רמקולים כאלו עם הhu הנוכחי אני בספק אם יהיה הבדל של שמיים וארץ בין סדרה נמוכה לגבוהה יותר של אותה חברה(שהרי גם מגבר בסיסי של חברה טובה יוציא את המקסימום מציוד כזה).

• תוכן חדש...