Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום באמצע הנסיעה פתאום כאשר אני עוזב את דוושת הגז הטורים נופלים ל- 500 סל"ד ועולים שוב ויורדים כלומר חוסר יציבות בסל"ד ולעיתים הטורים כל כך נמוכים עד שהמנוע ניכבה.

הרמתי את מכסה המנוע והסתכלתי על צינורות הואקום, ראיתי את הצינור המתכתי היוצא מהקרבורטור - A ללא צינור גומי עליו, חיפשתי צינור שמתחבר אליו ולא מצאתי.

החלטתי שאני מפרק את הנשם אויר, לאחר פירוק ראיתי את צינורות הגומי B ו- C לא מחוברים לשום מקום (ראה תמונה 2), ניסיתי להכניס את צינור C לפיה A ולא יכולתי, קוטר הפיה A גדול יותר מהקוטר הפנימי של צינור C ולכן לא הגיוני שהוא מחובר אליו.

בתמונה 1 יש מפצל כתום שמחובר לנשם אויר ויש בו פיה D ואליו יכול להתחבר צינור B או C. (אני משער שצינור B היה מחובר לפיה הכתומה D אולם לאן מתחבר צינור C ? צינור C הוא מנוגד לכיוון פיה A כך שלא הגיוני שהוא הוא היה מחובר אליה אלא אם כן היה איזה אלמנט מקשר)

כאשר אני סותם עם האצבע את פיה A הטורים מתייצבים והמנוע ניראה שעובד תקין.

יש למישהו מושג מה מתחבר לפיה A ומה הקשר שלה לצינור B או לצינור C ???

(הרכב עובד בצורה תקינה שנים רבות - כך ששום אדם לא פירק כלום או בלבל את הצינורות).

תמונה 1.jpg

תמונה 2.jpg

פורסם

לוי שלום רב !

חבר את יציאה A, לצינור C.

ואת צינור B למפצל הכתום D.

בכל מקרה יציאה A, כפי שכבר בוודאי הבנת, חשובה ביותר, משום ש שקיים בה וואקום קבוע(במנוע עובד בלבד כמובן), והיא מספקת וואקום גם לבית מסנן האוויר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום רב,

צינור C הקוטר הפנימי שלו קטן בהרבה מפיה A וקשה מאוד להכניס אותו, האם ידוע אם היה שם מתאם בצורת צינור בקוטר גבוה יותר או אלמנט אחר ?

תודה וחג שמח,

דורון

פורסם

דורון שלום רב !

במחשבה שניה, ובמבט מעמיק יותר, יציאה A , אמורה להיות חסומה בפפק גומי , או ניתן לאלתר צינור דלק בקוטר 6 או 8 מ"מ, ולחסום אתו בבורג בקוטר זהה, ואת הצינורות החשופים ,להרכיב אחC, ליציאה בניפל הכתום ואת הצינור השני,בחיבור למכסה עליון בקרבורטור.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה שלום,

אם יציאה A תהיה חסומה בפקק, ויציאה B תהיה מחוברת לניפל הכתום, לא יהיה לאן לחבר את יציאה C כי אין שום כניסה פנויה באיזור הקרבורטור.

אם יש מישהו עם אפלאוז משנתון 93 ומטה שיכול לצלם את האיזור של הקרבורטור - אשמח מאוד לקבל תמונה, ניתן לשלוח גם בווטס-אפ.

בברכה,

דורון

פורסם

דורון שלום רב !

יציאה A חייבת להיות חסומה, אחרת הסלד ירד ל500 והמנוע ירעד בסרק.

שאר הצנרת החשופה, אין לה חשיבות עליונה, משום שאין בה לדעתי וואקום קבוע אחד מהם בוודאות מתחברת לניפל הכתום בחיבור לבית מסנן האוויר והשניה גם ליציאה באזור.

מכיוון שלא התמקדת בצילום הקודם על בית מסנן האוויר בחלקו התחתון והפנימי, ולא הרחבת את את האזור הצילום באזור במכסה העליון של הקרבורטור, אני מתקשה להדריכך.

פתח יותר את זווית הצילום להבא.

בברכה

צביקה

פורסם
דורון שלום רב !

במחשבה שניה, ובמבט מעמיק יותר, יציאה A , אמורה להיות חסומה בפפק גומי , או ניתן לאלתר צינור דלק בקוטר 6 או 8 מ"מ, ולחסום אתו בבורג בקוטר זהה, ואת הצינורות החשופים ,להרכיב אחC, ליציאה בניפל הכתום ואת הצינור השני,בחיבור למכסה עליון בקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה שלום,

חסמתי את יציאה A, חיברתי את יצאה C לניפל הכתום ואת יציאה B לחלק עגול שנימצא מעל הנשם, התיאור שלך נישמע לי מאוד הגיוני, יש לך מושג האם במקור היה ביציאה A גם פקק או אלמנט אחר ?

בינתיים נוצרה לי תקלה חדשה שהמאוורר והמזגן הפסיקו לעבוד...

פורסם

לוי שלום רב !

יש לי תכונה גועלית, אני חולה תמונות, תמונות מדברות אלי, ואני תמיד טוען שתמונות שוות אלף מילים !

אחד הצינורות (כנראה צינורC)קשה לי לומר לך כרגע שתמונה איננה מול עיני, הוא צינור המקבל וואקום קבוע, ישירות לברז וואקום חשמלי, וממנו קיים יציאה למגבר טורים מזגן.

היציאה A, היא מקור הוואקום לצינור זה, ולכן עליך לעקוב אחר ברז הוואקום המדובר, ואחד הצינורות (לדעתי צינורCׂׂ)שהיו חשופים, בעת פתיחת השרשור, הוא הצינור שאמור להתחבר ליציאה A!

לאחר שתחבר את הצינור הנכון, תפתור שני בעיות:

1 -מגבר טורים מזגן יתחיל לתפקד.

2, יציאה A , תסגר על ידי הצינור של השסתום וואקום החשמלי, מה שישאר לך לחבר זה הצינור הנוסף, שאמור ליציאת מפצל הכתום.

פעל לפי הדרכתי, וחזור לעדכן האם הכוונתי אותך נכון.

בהצלחה

צביקה

• תוכן חדש...