Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש הייתה לי נזילה קטנה מהרדיטורור החלפתי אצל ערבים נתנו לי רדיאדוטר של אקסנט עם מכה קטנה בדקו ואמרו שתקין.

אחרי יומיים הרכב התחמם ,גררתי למוסך נורמלי ,אמר שזה לא קשור לרדיטטור אלה תרמוססט שנתקע ושגם הראש קצת נדפק,למרות שאין מים בשמן ותופעות של ראש.

אחרי שבוע החלטתי להחליף מנוע במוסך אחר מכיוון שגם המנוע עשה הרבה 240 והיו נזילות מחזיר שמן אחורי ,משאבה עייפה שמן עייפה,נזילה מהפלג וכו.

החלפתי מנוע אחרי ששני מוסכים אמרו לי שאין בעיה ברדיטאוטר והתחממום נבעה מהתרמוסטט ושהלחץ בצנורות מהראש ולא מהרדיטטור.

החלפתי מנוע אחרי שבוע נקרעה רצועת מנוע,ועכשיו האוטו שוב התחמם !!!!

בשני המקרים שהרכב התחמם לא היה איבוד מים .

ממה לעזאזאל ההתחממות ??????!!!!!!!!!!!!

כל הלוגיקה מראה שזה רדיאדוטר אבל לעזאזל למה כל מוסכניק שולל זה .מדוע הרכב מתחמם ולא מאבד מים?!

פורסם

אתה מדלג בין מוסכים, שכל אחד נותן לך דעה אחרת ואתה רץ לתקן לפי מה שהם אומרים,

דבר ראשון, לך למוסך שהחלפת אצלו מנוע ושייקח אחריות על קריעת רצועת הטיימינג (יש נזק לראש ?)

לאחר מכן תחליף לרדיאטור חלופי שמתאים לרכב ולא רדיאטור של רכב אחר.

כדאי תמיד להישאר באותו מוסך, שלוקח אחריות ולא סתם מחליף חלקים.

(משול לתקלה במחשב- שהטכנאי מתחיל להחליף חלקים עד שהמחשב נדלק-זיכרונות,כונן קשיח,ספק כוח והופה המחשב נדלק וכמובן מחייב עבור כל החלקים שהחליף)

שי.

• תוכן חדש...