Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי להזמין את מש' ארפלון אבל אז חשבתי שעדיף קודם להתייעץ פה. :-)

אין לי שום כוונה להיכנס למאזן אימה או לנקוט שיטות עבריינות!

אלה בדיוק המקרים שאי אפשר לדעת איך יגמרו.

הקטע המצחיק הוא שבאמת עמדה שם גרוטאה המון זמן ותפסה מקום וחצי, מה שמחזק שלא מדובר במקום פרטי.

הבית שלי עורפי וגם אין לי כוונה להיכנס לרזולוציה כזאת בסיפור. כבר עדיף לי קו תבוסתני.

פורסם

לא הבנתי איזה מדבקות הוא מדביק לך.שלא תחנה שם?

לדעתי קודם תגיד לו שלא יעשה את אחרת יקבל גם אחת על השמשה.

אם זה לא יצליח תשים מצלמה ברכב,או אחת שמצלמת את הרכב ואז תלך למשטרה.

פורסם

אם אתה בטוח שהצדק אתך ולא אכפת לך להתאזר קצת בסבלנות אז תקח אותו לבית משפט.

אחרי שתצלם את הראיות, תפנק אותו בתביעה על הזמן והנזק שנגרם לך בניסיון להוריד את המדבקות.

גם אם לא תזכה במשפט, העובדה שגררת אותו מהבית (ואתה יכול להמשיך לעשות את זה כמה פעמים שתרצה) תשבור אותו בשלב כלשהו.

בנוסף אתה מוזמן להגיש תלונה במשטרה, הם אומנם לא יעשו עם זה כלום אבל שוב זה הדרך החוקית היחידה להראות שאתה לא מתכוון לוותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הבית שלי עורפי וגם אין לי כוונה להיכנס לרזולוציה כזאת בסיפור. כבר עדיף לי קו תבוסתני.

ברגע שאתה כותב וחושב דבר כזה השכן הצליח בשיטת מצליח שלו ,כמובן שלנו קל להיות לוחמנים מהכיסא הנוח שלנו מול המחשב .

במידה ומדובר בעבריין צעצוע כמו שאתה כותב אז פשוט תשים את האוטו שם ותגיד לו שאתה תתייחס לבקשה שלו ברצינות רק אחרי שיוכיח בעלות על השטח, עכשיואני הייתי אומר לו במידה ויש הפרעה מסויימת בזה שאני חונה איפה שאני חונה לאיכות חיים שלך אז בהחלט אני מוכן להקשיב ולהתחשב ולשקול איך לא לפגוע באיכות חיים שלך כמובן בלי לפגוע בשלי ,מצד שני במידה וזו גחמה פרטית כי נוח לך שהחניה פנויה ואתה רוצה אותה רק לעצמך אז זה לא יהיה ואין סיכוי שיהיה כי זה השתלטות על רכוש ציבורי וכמו שאני לא מסמן כחול לבן ברחוב גם אתה לא,ומפה תראה לאן זה הולך.

טיפ חשוב נוסף תקליט אותו בטלפון הנייד בשיחה הזו כי במידה ויושמעו איומים בשיחה , כאשר בבית משפט יטען שאתה זה שעושה את הנזק יהיה לך באופן מפתיע קלף מנצח .בהצלחה.

ואפשר לארגן משלחת מהפורום לפוצץ אותו, רק תבקש :-D

פורסם

אל תנקוט "קו תבוסתני". אם כל אחד יעשה כך לא רחוק היום שכל מר בחור יחליט מה שלו ומה לא. החל בחניות ועד דברים יותר גר

ועים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני יכול לומר לך שזה משגע אותי שמחנים לי מול שער הכניסה הרגלי.

המדרכה אצלנו בגובה הכביש, הרחוב צר וללא מוצא, אז מחנים חצי מדרכה חצי כביש.

לפעמים סוגרים לי את שער הכניסה הרגלי, ולא ניתן לצאת עם העגלה של התינוקת.

צריך להוציא את הילדה לקפל את העגלה להרים אותה מעל הרכב החונה לפתוח אותה ולקחת את הילדה.

עניין מפגר שאנשים לא מבינים.

עכשיו תחשוב איך אישתי עושה את זה שהיא בהריון...היא פשוט לא יוצאת.

אז ברחוב יש לנו אחלה שכנים, וכל אחד יודע איפה החניה שלו, יש קווים מאוד ברורים.

אבל בשיש הרחוב מתמלא באנשים שבאים לקניון ליד ואז מתחילות הבעיות...

עכשיו העיריה התחילה לפעול ומסמנת את האזור בכחול לבן, הדיירים יקבלו תו חניה.

בכל מקרה לא יודע מה ליעץ לך כרגע, לא מכיר את האדם.

אבל אתה חייב להציב את הגבולות עכשיו ובצורה ברורה....אחרת זה לא יגמר לעולם עבורך.

פורסם

^

כמובן שלא החניתי מעולם "על" שער הכניסה אלא במפרץ החניה בצמוד למדרכה (שהיא ברוחב סביר) בשטח שמול שער כניסה להולכי רגל. השכן הציב שם לאחרונה שלט שמבקש לא להחנות מול השער ומאז אני מכבד את הבקשה הזאת, רק לא בשתי החניות הציבוריות שליד. בחניה הפרטית שלו, אגב, יש 2 מקומות.

הוא בעצמו מחנה מול חצר של בית שלישי, דיירי הבית ההוא (לא צעצוע) מחנים גם ב"חניות האסורות". לא שמתי לב שמישהו מהם זוכה להדבקה.

חברים, כשכתבתי "תבוסתני" ברור לי מה המשמעות של המילה הזאת. עוד לא יצא לי להיכנס ולדבר עם התכשיט (אני חוזר מאוחר), אבל החניתי באותה חניה (שהיא ברובה מול החצר שלי, ושם זכיתי למדבקה) ולא הודבקתי מחדש בנתיים, למרות שהתכשיט הגיע אחרי בוודאות (אולי הוא קורא בפורום? אתה חרא של שכן!).

ושוב תודה חברים על התגובות!

פורסם

שכנים חרא.

אם החניה לא רשומה עליו בטאבו, שיתפוצץ.

אני הייתי פותר את העניין בכך שאיך שהוא חונה שם, אני בא וחוסם אותו ושם מצלמה.

דופק את הרכב, הולך תובע אותו.

מזמין גרר אני מזיז את הרכב.

שובר או עושה מעשה ונדליזם כל שהוא, מאיים בתלונה למשטרה.

אם הוא רוצה לשחק משחקים, שידע עם מי לשחק.

אני גר בישוב, לפעמים גם לי חונים בחניה מול השער שלי (חניה של הרחוב) במשך כמה ימים, זה מפריע אבל אין לי מה לעשות.

• תוכן חדש...