Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ישמל לקבל קצת עזרה,

איזה נוזל קירור מומלץ ומתאים לסובארו אימפרזה 2005, איזה צבע וחברה?

הבנתי ש-prestone ירוק עושה את העבודה, אבל תקנו אם אני טועה, 3.75 ליטר במחיר 40-50 ש"ח זה זיוף...

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

אין אדם אחד בפורום הזה שיחלוק על דבריי כאשר אני אומר לך שהנוזל הכי מומלץ לך זה הנוזל המקורי שעליו ממליץ היצרן.

לגבי פרסטון, זה לא זיוף כלל וכלל. פרסטון הוא נוזל קירור מצויין שכבודו מונח במקומו אבל הוא עשוי מרכיבים אחרים ולכן מחירו הזול. ישנם מנועים שדורשים נוזל קירור עם מרכיבים אחרים משל הפרסטון לפיכך מחירם הוא גבוה.

כמו כן, בדרך כלל הנוזלים המקוריים מוגדרים כלונג לייף כלומר מחליפים אותם פעם ב 5 שנים או ב 200 אלף ק"מ או משהו כזה. אז שאתה מסכם את מחיר העלות הגבוה של הנוזל המקורי ביחס לכל כמה זמן מחליפים אותו אז זה לא יוצא כל כך נורא.

בכל מקרה, אני אתן לנציגי הפורום המכובדים לענות לך על איזה נוזל תחליפי יתאים לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...