Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה אם מחיר הרכב ? אני מקווה שזה לא איזה שהוא סוד צבאי !

אתה יכול לשלוח לי את זה בהודעה פרטית ? {אם אתה חושש ,או שיש סתם סיבה אחרת}

אל תדאג , רכב מהם אני לא אקנה לעולם , גם אם זה יהיה הרכב הטוב ביותר למחירו .

לא סוד, לא ידעתי שאתה מחכה למספר...

מחיר מחירון, לא שקל פחות. 75500 הרכב + 1288 טסט.

קיבלתי "מתנה" תוספת לבחירתי, בחרתי בחיישנים קדמיים + אחוריים

וביטוח (למי שמתעניין) דרשתי ללא מיגון נוסף (בעיקר לא רוצה התקנה של קודנית) והלכתי על ההצעה של "שלמה ביטוח" שהגעתי אליהם דרך אתר wobi.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדגם הרובוטי בגימור trend עולה באיילון 92 (לפני עליית המע"מ)

ניתן גם להזמין גימור נוסף בשם titanium שנמכר באירופה ומאובזר יותר - חישוקים, חיישן גשם, פנסי ערפל ונראה לי שגם מערכת של סוני - באיילון דרשו 98.

הבעיה שהם לא כ"כ יודעים מה שהם מוכרים וזמן האספקה ארוך מאוד.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

פורסם

שוב תודה על המספרים . . ואל תשכח לא לוותר להם בכלום על כל דבר הכי קטן שיהיה . אני מקווה בשבילך שגם לא יהיו כאלה . תתחדש ותהנה מהרכב !

פורסם

תתחדש! נראה שהדגם הזה יותר מוצלח מדגם 2012.

שורה תחתונה - לקנות דגם חדש בשנה הראשונה לחייו זה טעות, כי יש תמיד "מחלות ילדות". זה מה שקרה לי וכנראה גם ליוסי עם דגם 2012. תמיד עדיף לחכות לפחות חצי שנה ולראות איזה בעיות יעלו בדגם זה.

לי קרה לפני שבוע מקרה דיי מסוכן. הייתי באמצע עקיפה כאשר נשמע צפצוף והופיעה הודעה על תקלת מנוע - כל כך מוכרת לי. אבל הכי גרוע שהמנוע לבד הנמיך טורים ורכב התחיל להאיט לבד - תסריט הכי גרוע בזמן עקיפה. למזלי, הצלחתי להשלים עקיפה בלי לעשות בעיות לעצמי ולרכב שאחריי. עצרתי ברמזור, כיביתי מנוע, התנעתי שוב, והמשכתי לדרכי. סיפרתי את זה לחברים בעבודה, ואחד אמר שהיה לו כזה מקרה בפורד פוקוס. כנראה זו מחלה משפחתית... ;-)

פורסם

ל-KAMRADKIN

אוי ,כמה שזה כואב לי לקרוא את השורות הללו ... חוסר הידע , ובעיקר הרצון של היבואן הזה לטפל בתקלות כאלה זועק לשמיים !

תקרא בבקשה גם את השרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=481981

היום היה לי וויכוח קשה עם נציג בכיר מטעם החברה , לגבי אחריות הרכב , וקבלתי כל מיני תשובות הזויות . דוגמאות :

מנוע הלך : תמיד הנהג אשם . לא בדק שמן , מים , ועוד... המנורה נדלקת בדרך כלל כשמאוחר מדי . כמובן שיש אחוז קטן שיוצא מן הכלל .

תקלות חשמל : התקנות של אביזרים בארץ . אפילו הקודנית המסכנה . אתה חייב להתקין בחברה {עם מחיר פי 4 יותר!} אחרת... תדמיין רק מה יקרה עם מחשב המנוע נשרף , למשל

צמיגים: אם לא שמת לב שיש חתכים במעמד המסירה או קרעים , לך תוכיח אחר כך .

ועוד הרבה דברים כאלה מרגיזים . האחריות שלהם לא שווה את הנייר שנכתבה . קילוף או יותר נכון , חוסר צבע או חומר על ההגה , נראים ברור גם בתמונות . ישר זרקו לי את המשפט הבה : "בטח ניסית לנקות עם חומר מסוכן ". זה מה שנקרא ,"להעליב את האינטליגנציה " של אדם שבא מתחום הרכב ונסע כל חייו עם רכבים חדשים .

אין לי שום בעיה {אפילו כספית} לתקן את הרכב אצל כל מוסך שאינו שייך לרשת אך לצערי אין להם חלפים {כמו הגה חדש במקרה הזה} . אז אני שואל שוב :כמה הייתם משלמים על פיאסטה חדשה עם "אחריות כזאות ? {או בלי} .

על ריח הדלק עייפתי מלהרחיב על זה את הדיבור .

המצפון לא נותן לי אפילו לנסות למכור אתו , מבלי לספר ללקוח לפחות את השקרים שהיו במהלך רכישתו .

חבל מאוד שהיבואן החדש לא עושה מספיק מאמצים לתמחר טוב יותר את הרכבים הללו ולספק אותם בזמן קצר יותר .

אבל הם עדיפים על "דלק מוטורס" . וגם בקצת . וזה האור בקצה המנהרה...

כרגע הם בתחילת הדרך .ובהתחלה תמיד יש קצת "באגים" . אני מאחל להם בהצלחה !

• תוכן חדש...