Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למביני אנגלית בלבד.

נראה שהטכנולוגייה מצאה דרך לייצר סוללות טובות יותר ממה שקיים היום.

זהו? האם ניתן להגיד בוודאות שהעתיד הוא חשמל? האם מנוע הבעירה הפנימית הולך להיכחד?

ימים יגידו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יותר מידי נמהר לטעמי.

בד"כ לא יוצאים למדיה בהצהרות לפני שנפתרו כל הבעיות.

זו טכנולוגיה דומה לזו של חברת פינרג'י מלוד של אביב צידון.

רק שם יש איזה תהליך שמטעין את הסוללה, נדמה לי ע"י הוספת אבקת אלומיניום.

דבר שני, הקמת תשתית של תחנות החלפת סוללה יקח זמן רב, הוא לא רשם כמה זמן תקח הטענה רגילה.

יש גם פרוייקט של IBM להגיע לטווח דומה רק שהם יותר צנועים בהערכת הזמן שיקח לטכנולוגיה להגיע לשוק.

בלי קשר לכך, אין לי שום ספק כי הנעה חשמלית תהיה הטכנולוגיה שתניע את רוב המכוניות בעתיד הקרוב.

היתרונות כל כך מוחצים כך שכשיפרצו המחסומים הטכנולוגיים של מחיר, טווח וזמן הטענה, המעבר יהיה מהיר מאוד.

למנוע בנזין לא יהיה שום יתרון להציע מלבד סאונד מחשמל בנישה הספורטיבית.

בשאר:

מחיר החשמל לעומת הדלק (בערך עשירית בהטענה ביתית)

עקומת מומנט שטוחה ,

נצילות באיזור ה 90%,

אמינות,

פשטות מכלולים,

אפשרויות למיתלים מהפכניים בתצורת מנוע בגלגל, כמו ברכב האבטיפוס GREEN DAWG (חפש ביוטיוב)

ובקונפיגורציה הרגילה: ביטול הדיפרנציאל וכנראה שגם ה CV בתצורה שנראתה בטסלה S עם 2 מנועים חשמליים המניעים כל אחד בנפרד גלגל אחורי.

ביטול נוזלי הסיכה המזהמים והמלכלכים של במנוע רגיל.

לא צריך דובר רהוט כמו שי אגסי למכור את הטכנולגיה כשהיא תבשיל, אם מחיר הרכישה יהיה דומה לרכב בנזין רגיל

המעבר יקרה כמעט בן לילה .

פורסם

האיש נראה לי לא פחות בובמסטי משי אגסי. נכון להיום הוא מוכר רכב עם טווח 200 מילין (כ-350 ק"מ) במחיר הנע סביב 100,000 ליש"ט ומעלה. נכון שמדובר ברכב המבוסס על לנדרובר, לא רכב פרטי, אבל בכל זאת - בתרגום לישראלית מסובר על סדר גודל של מיליון ש"ח. בהודעה לעיתונות הוא מדבר על טווח כפול תוך 2-3 שנים. העיקר הוא שהכותרת מדברת על טווח של 1500 ק"מ.

העיקר שעם חברה בת 80 עובדים הוא מדבר על מהפיכת הרכב החשמלי של בריטניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...