Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 העשירים של ישראל 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי בלט משהו אחר ברשימה הזאת: סוכנות פורשה בישראל מוכרת 20 מכוניות בשנה. לא ראיתי אף אחת מהן אצל 100 העשירים. אז מי קונה אותן?
אנשים שלא מופיעים ברשימת 100 העשירים ?

אל תשכח שלא חסרים אנשים בעלי כיסים מרופדים בירוקים, סגולים, חומים וכתומים/ורודים בארץ.

ככה שהעובדה שהם לא מופיעים בתוך ה100 הראשונים, עם כמה מיליארדים - לא אומרת שאין להם את המליון לקנות פורשה

(ומהמליון הזה ישאר עוד עודף, לפעמים הרבה (כמעט חצי מליון) לפעמים פחות ("רק" 200 אלף)).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אנשים שלא מופיעים ברשימת 100 העשירים ?

אל תשכח שלא חסרים אנשים בעלי כיסים מרופדים בירוקים, סגולים, חומים וכתומים/ורודים בארץ.

ככה שהעובדה שהם לא מופיעים בתוך ה100 הראשונים, עם כמה מיליארדים - לא אומרת שאין להם את המליון לקנות פורשה

(ומהמליון הזה ישאר עוד עודף, לפעמים הרבה (כמעט חצי מליון) לפעמים פחות ("רק" 200 אלף)).

ולפעמים המליון הזה יהיה רק התשלום הראשון מבין השניים...

פורסם
ולפעמים המליון הזה יהיה רק התשלום הראשון מבין השניים...

לרוב לא..

לא מכרו בארץ GT2 שעולה 2.2 מליון שקל,

ולא מכרו בארץ קררה ג'יטי שעולה 6.8 מליון שקל..

ככה שהפורשה הכי יקרה, לפני תוספות, עולה 1.4 מליון שקל :-P

פורסם
לרוב לא..

לא מכרו בארץ GT2 שעולה 2.2 מליון שקל,

ולא מכרו בארץ קררה ג'יטי שעולה 6.8 מליון שקל..

ככה שהפורשה הכי יקרה, לפני תוספות, עולה 1.4 מליון שקל :-P

אין בעייה, מי אמר שהתשלומים שווים? :-P

פורסם

אני גם מסכים עם העניין של המיקום !

לפי דעתי לא יעשו רק מסלול מירוצים כי זה לא יהיה משתלם צריך עוד דברים בסביבה כמו מלונות קניונים ודברים כאלה...

וזה קצת מתחיל להיות בעיה...

פורסם

באם כבר העלתם את עיניין הקמת מירוצים/תעשיה

1.כפי שהזכירו כאן, אכן בשנות ה-80' באו מעל 15,000 איש לצפות במירוצי אשקלון

אלו ישבו על דיונת חול, בשמש הקופחת, אך עם ניצוצות בעיניים, והעתיד היה וורוד...

אלפים קיטטו רגליהם בחולות, קמו השקם בבוקר ביום המירוץ, והכינו את עצמם נפשית.

אכן היו דוכנים לממכר משקאות, אוכל היה קצת בעיה זה נפל (לעיתים) בפסח, המירוצים

היו גם בעפולה, וכן בבאר-שבע, באו? בטח שבאו, ואנו מדברים על מכוניות,שחלקן

היו נחשבות גרוטאות, וחלקן היו חדשות, היה מתח, התגוששיות אקשן,רכבים התהפכו

בערב שידרו תקציר המירוץ של דקה וחצי, כן אז שהיה רק ערוץ 1.

מה שאני מנסה לומר באם יבנה מסלול תקני במהרה בימינו, אם כל מה שמשתמע מכך

ואני לא כאן בכדי לתת לאנשים רעיונות, אני סמוך ובטוח כי הם יבואו על שכרם ויותר מכך, מבלי להשמע קיטשי/שחצני/ או אדם העושה הכללות, אני יכול לשים את ידי ולומר כי

כל מי שיהיה לו חלק במכונת הכסף הע-נ-ק המכונה מסלול מירוצים בישראל,יכול מעכשיו ללכת ולרכוש לעצמו איזו S500 תוך פחות מ 10 שנים הוא יסיים לשלם עליה....

רק מפירסום, כמות האנשים שיבואו, יעלו ויהיו כפולים ומכופלים על כל מה שהכרתם ממגרשי כדורגל/סל, רבותיי, תאמינו לי זה הלהיט הבא בקרב מר ישראלי ומכוניתו, מי לא ירצה(אפילו פעם אחת) להקיף את המסלול עם מכוניתו? שלא לדבר על מכוניות היבואנים מתחרים אלה באלה בשידור חי ומר ישראלי צופה בהם בשידור חי, זה קידום מכירות מדהים לא?*בקשר להקיף את המסלול עם מכוניתו- זכור לי כי לאחר המירוץ ניסו כמה "חכמולוגים" לעלות על המסלול באשקלון ולהתחרות ביניהם, הם כמובן נתקעו,למה? המסלול היה מלא בורות,הם שברו בולמים וכו'. בקיצור יבואו גם יבואו, וההשקעה תשתלם, ואל תגידו ישראל, אם סדר מההתחלה, לימוד הכללים,ואכיפתם, במסלול בדרך המקובלת בארצות המערב, +ביטוחים וכללים מסודרים אפשר להיות אופטימיים כל אחד יביט במראה על עצמו.

2.בקשר למי שקנה פורשה, אני מכיר GT2 אחת בישראל

ועדיין לא רוצה להתנבא בהקשר ל קאררה GT מכונית העל של פורשה,עד שלא אקבל אור ירוק.

לחיי הספורט המוטורי הישראלי

ורבותיי היזמים,העשירים תשקיעו למען עתיד תעבורתי טוב יותר בישראלותרבות הנהיגה בישראל ,וכיוצא מזה תרבות מוטורית ואנושית.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
המודעה של האלפא 156 gta ספורטוואגון של מיכאל לוי נמצאת כאן למכירה למי שרוצה לדעת:

http://www.alfaromeo.co.il/trade.htm

עריכה: יש לשים לב שצריך לשנות את הדגם בתפריט הגלילה בצד ימין למעלה,

אחרת זה מציג אלפא 156 מנוע 2 ליטר רגילה, ולא את ה GTA :wink:

• תוכן חדש...