Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום הולדת לבן 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אחי הקטן חוגג 15 בעוד מספר ימים, אני מעוניין לקנות לו משהו אבל אין לי מושג מה מתאים. זה צריך להיות יצירתי, אבל חומרי. כלומר, חפץ, לא פעילות. לזה חברים שלו ידאגו.

תודה.

.Your average Notepad

פורסם

ילדה בת 15? :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ילדה בת 15? :lol:

הוא אמר לא פעילות

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

קנה לו אופנוע מוטוקרוס חוקי עם רישוי אפור. משהו מאוד חומרי. וגם אם הוא לא ישתמש בו תמיד אפשר להשתמש בזה בתור תפאורה לסלון לתצוגה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תקציב נניח עד 400 ש"ח. והוא אוהב כל מה שקשור במטאל כבד לסוגיו ושנאת דת, אם זה תורם.

ילדה בת 15 כבר יש לו. למעשה הרבה יותר מאחת :lol:.

.Your average Notepad

פורסם
הוא אוהב כל מה שקשור במטאל כבד לסוגיו ושנאת דת, אם זה תורם.

קנה לו את הפוסטר הזה.

Burning-cross2.jpg

פורסם

אוזניות אכותיות היו עושות אותי שמח.

אל תפזול אפילו לכיוון של ביטס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

תקנה לו את האלבום השחור של מטאליקה, יצירת מופת.

הוא אוהב מטאל, כי הוא אוהב את סוג המוסיקה? או שהוא בן 15 שחושב שזה מגניב לשיר על להקריב פרפרים וכאלה? במקרה כזה, תעשה לו פירסינג עם שרשראות או משהו. או שתשנה את השם שלו לדילן או מייקל במשרד הפנים, כל הרוקיסטים אוהבים את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תקנה לו את האלבום השחור של מטאליקה, יצירת מופת.

הוא אוהב מטאל, כי הוא אוהב את סוג המוסיקה? או שהוא בן 15 שחושב שזה מגניב לשיר על להקריב פרפרים וכאלה? במקרה כזה, תעשה לו פירסינג עם שרשראות או משהו. או שתשנה את השם שלו לדילן או מייקל במשרד הפנים, כל הרוקיסטים אוהבים את זה.

איחרת בעשור הייתי אומר.

לא קונים מוזיקה, מורידים אותה.

Gn'f'R

פורסם
תקציב נניח עד 400 ש"ח. והוא אוהב כל מה שקשור במטאל כבד לסוגיו ושנאת דת, אם זה תורם.

ילדה בת 15 כבר יש לו. למעשה הרבה יותר מאחת :lol:.

ג'ייזס קרייסט, רק בן 15 ושונא אל ודת? לי זה קרה רק בגיל 30 פלוס. מה כבר יש לך נגד האל והדת בגיל 15?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...