Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש סוכנות ביד 2 שנקראת "טופ טרייד אין" במיקום חולון-בת ים.

מישהו מכיר את העסק הזה ? האם אמין ? בחיפוש לא מצאתי את זה אלא "טופ טרייד מוטורס" אבל לא נראה לי שזאת אותה חברה.

פורסם

לא מכיר את העסק, תראה אם אתה בוחר רכב פופולרי (הכוונה שחברות הליסינג רכשו בכמויות) עדיף לך לרכוש ישירות ממגרשי הליסינג. במידה וזה רכב לא פופולרי / נדיר לדוגמא, אל תשכח להעביר את הרכב בדיקה ולהשוות ק"מ עם נתוני בדיקות מוסך ולבקש גיליון טיפולים ולקחת את כל מה שאומר הסוחר בעירבון מוגבל (חוזר ואומר שאני לא מכיר את הסוחר אלא מדבר באופן כללי).

בהצלחה ברכישה (:

פורסם

הבנתי.. מדובר ברכב 03-05 באיזור .. אחד מהדגמים הפופולרים אכן. פורד,מאזדה וכו'.

אצל אילו מגרשי ליסינג אני יכול לבדוק מכוניות בשנים האלה ? ירושלים והמרכז בלבד ...

תודה !

פורסם

במתחם פי גלילות ניתן למצוא מגרשים רבים של החברות הגדולות, כמעט בכל עיר גדולה יש מגרש של לפחות חברה אחת (אני לא מהאזור ככה שלא יכול להיות ספציפי יותר).

פורסם

לפי החיפוש שעשיתי בגוגל מדובר כנראה בחברת טרייד מוביל.

אם אכן כך,מדובר על טרייד אין רשמי של מספר יבואנים וניתן לקנות משם -עדיף מכל סוחר רכב שקר כזה או אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...