Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט לגבי רכישת רכב - פורד פיאסטה עם גיר ידני מתצוגה,

למעשה נגמר המלאי ונותרו למכירה רק רכבים מתצוגה.

החשש שלי הוא מפני נזק לגיר שיהיה לרכב בתצוגה בגלל אנשים שישחקו ויישקו את הגיר הידני בתצוגה.

מצד שני יש אחריות על הגיר שלוש שנים..

אשמח לקבל דעות נוספות עד כמה החשש מוצדק..

פורסם

הנזק שיכול להגרם כאשר הרכב במצב עמידה הוא זניח ביותר - לעניות דעתי - אתה יכול לרכוש את הרכב בלי חשש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין הנחה על הרכב מהתצוגה,

ההנחה של 4K ניתנה לרגל מכירת המלאי וזאת אותה ההנחה שנתנה גם לפני כמה שבועות על רכבים שלא מהתצוגה, אבל היום כבר לא נותרו רכבים שאינם מהתצוגה.

פורסם

הנחה של 4,000 היא נמוכה מדי לדעתי.

תמתין שיגיע הדגם המחודש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם התאריך היה מעל שנה היבואן היה מוכר לו את הרכב בתור "יד ראשונה מיבואן"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מכיר שבעסקאות מתצוגה מתקבלות הנחות נאות, על שריטות, שפשופים - בכל זאת כל יום אנשים נכנסו ושחקו בפנים.

אני חושב ש4K ש"ח הנחה על רכב כזה, זו שיטת מצליח ולעשות צחוק מהעבודה.

אני באופן אישי הייתי אומר להם שיחפשו פראייר אחר - גם אם הרכב במצב חדש חדש חדש.

פורסם

אני דווקא בדיעה שיש להתייחס להנחה הזו 4k ולא לפסול מראש .. סה״כ כל הרכב עולה 75k כך שמדובר

על 5% הנחה ,תבקש מראה חכמה - שזה מצלמה אחורית עם GPS( לפי מה שאומרים באולמות 2500₪ ) ואולי תוציא גם חיישנים קידמיים.הכל כפוף כמובן להמלצות קודמיי בעניין הטכניים שקשורים בגיר כפי שציינת

• תוכן חדש...