Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, 3n כתב:

נכון וגם כנגד החברים שלך שהתפרעו שרפו והרסו את הרחובות , ואו שיש לך זיכרון סלקטיבי

בסדר עם הכסף של המיסים שלהם גם בנו את הרחובות האלה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה יותר גרוע, להתפרע ברחוב בהפגנה - או להשתמט מהצבא ובמקביל להתפרע ברחוב בהפגנה?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

אתה כל כך מודאג ממה שאולי יעשה יאיר גולן אם אולי הוא יבחר ואם אולי הוא יגיע לתפקיד מפתח שקשור לתקשורת.

בינתיים אין לך בעיה עם מה שעושים היום בפועל  בועדת התקשורת, ומה החוק שמקדם בפועל קרעי, שנועד לשליטה בתקשורת ולסתום פיות למי שלא בא טוב לממשלה. 

הגעתי למסקנה שאתה צבוע.

יו"ר מפלגת "הדמוקרטים", יאיר גולן, הצהיר כי בכוונתו לפעול לסגירת ערוץ 14 ולהטלת רגולציה ומגבלות מחמירות ברשתות החברתיות, מהלכים שהוא מגדיר כחלק מתפיסת "דמוקרטיה מתגוננת". התבטאויותיו בנושאים אלו עוררו סערה פוליטית וציבורית נרחבת, תוך פתיחת דיון נוקב על גבולות חופש הביטוי בישראל. 

דמוקרט אמיתי.

דעתך עלי - כקליפת השום.

לפני 11 דקות, פריג'י כתב:

בסדר עם הכסף של המיסים שלהם גם בנו את הרחובות האלה.

צודק רק בכסף שלהם , רק הם שילמו מיסים.

לפני שעתיים, רוןS כתב:

מצחיק מאוד. כולם אוהבים אותו, אפילו בליקוק. סליחה ליקוד.

rabenu.jpg

מציע לך להתעדכן במושג דיקטטור , ניכר שאתה לא בדיוק מבין את המשמעות.

• רעיון גרוע 1
פורסם

ברור, ברור.

שליט אהוב על פני כל, שנבחר על סמך מידותיו הטובות והישגיו הכבירים.

עד כדי כך אהוב שבוחרים שלו אומרים שאם היה אונס את הבת שלהם, עדיין היו מצביעים לו.

לקח את תפקיד שר התקשורת כדי להוסיף איזון למערכת, כדי שלבוחרים שלו מחצור הגלילית יהיו עוד אופציות לקבל אינפורמציה חוץ מאמנון אברמוביץ והארץ.

מינה שלושה מארבעה חברי ועדת מינויים בכירים ואז יוצא על ראש הוועדה שהוא לא אוביקטיבי.

דמוקרט דגול.

פורסם

@פינדר

אתה מבין למה אני תמיד יוצא נגד שני הצדדים?

שני הצדדים פה זבל, בין אם זה מנהיגי המחאה שדאגו לשרוף רחובות או מנהיגי החרדים שדואגים עכשיו לשרוף רחובות, וכל אחד מראה למה רק השני הוא גרוע.

אני חושב ששניכם גרועים. 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, חומוס בדמשק כנראה כבר לא יהיה לנו, אבל מה עם שאוורמה באיסטנבול?

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

@פינדר

שני הצדדים פה זבל, בין אם זה מנהיגי המחאה שדאגו לשרוף רחובות או מנהיגי החרדים שדואגים עכשיו לשרוף רחובות, וכל אחד מראה למה רק השני הוא גרוע.

אני חושב ששניכם גרועים. 

עזוב , יש פה מגיבי גמל ודבשת , הם כמובן נאורים ונכונים תמיד , ההפגנות שלהם ליגיטימיות, האחר הוא הבעיתי ...

הם כרגיל לא מבינים שזה שני הצדדים של אותו המטבע.

פורסם
Just now, 3n כתב:

עזוב , יש פה מגיבי גמל ודבשת , הם כמובן נאורים ונכונים תמיד , ההפגנות שלהם ליגיטימיות, האחר הוא הבעיתי ...

הם כרגיל לא מבינים שזה שני הצדדים של אותו המטבע.

אבל אתה עושה בדיוק כמוהם, אם אני אדבר על החרדים אתה תגיד לי "אנחנו בסדר הם חסמו את קפלן".

חרא על קפלן וחרא על החרדים, שכולם יתנהגו כמו אזרחים שווי זכויות ושווי חובות ושחררו אותי כבר מכל הבלבולי מוח האלה.

אני אומר לביביסט שביבי אשם ב-7.10 והוא מבלבל את המוח על היועמשית או שאני אומר משהו על יאיר נתניהו שחוגג במיאמי ומבלבלים לי תמוח על הבן של היועמשית שגנב ווסט כאילו הוא היחיד בצה"ל שמשלים ציוד.

כוס אמק.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה עושה בדיוק כמוהם, אם אני אדבר על החרדים אתה תגיד לי "אנחנו בסדר הם חסמו את קפלן".

חרא על קפלן וחרא על החרדים, שכולם יתנהגו כמו אזרחים שווי זכויות ושווי חובות ושחררו אותי כבר מכל הבלבולי מוח האלה.

אני אומר לביביסט שביבי אשם ב-7.10 והוא מבלבל את המוח על היועמשית או שאני אומר משהו על יאיר נתניהו שחוגג במיאמי ומבלבלים לי תמוח על הבן של היועמשית שגנב ווסט כאילו הוא היחיד בצה"ל שמשלים ציוד.

כוס אמק.

לא , אני אגיד לך שאני נגד ההפגנות הפרועות הללו מכל צד, ונדרשת אכיפה נוקשה והעמדה לדין בנוהל מזורז בדיוק כפי שהיה בתקופת הההתנתקות.

אני אל נכנס לויכוחים עם ביביסטים ורלביסטים , חבל על הזמן ועל האנרגיה , שני הצדדים הם נפגעי כת ואין יכולת לדון בצורה הגיונית לא עם אילו ולא עם אילו.

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

@פינדר

אני חושב ששניכם גרועים. 

ההבדל ביננו שאתה חושב שצריך לסתום את הפה לשני הצדדים ואני חושב שצריך לאפשר לשני הצדדים למחות אבל בגבול.

לחסום כביש ראשי לחצי שעה זה סביר אבל ל 4 שעות מוגזם.

להוציא הפגנה ברישיון סבבה לחלוטין אבל ללא אישורים ותיאום לא.

מי שאלים צריך לחטוף ולא מעניין אותי אם יש לו שטריימל, כיפה סרוגה או כובע של אחים לנשק.

למחות ולהביע מחאה לגיטימי לחלוטין. לקרוא למרי אזרחי במסגרת החוק כן אבל לעבור על החוק או לקרוא לאחרים לעבור על החוק לא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

מחאה היא עקרון מהותי בדמוקרטיה. תחפור פה כמה שתרצה ולא תמצא שכתבתי משהו נגד זכות החרדים להפגין. להיפך, כתבתי נגד המשטרה שהפעילה נגדם אלימות לא פרופורציונלית.

אתה לא תייר פה ולא מהאו״ם. זה שתגיד שכולם זבלים, זו סתם בריחה מהמציאות ונסיון להרגיש טוב עם עצמך.

בסוף אתה חי פה כמו כולנו ותצטרך מתישהו לנקוט עמדה ולבחור צד.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם צריך חוק בשביל שילמדו תורה, הלימוד שלהם שווה לתחת. איזה פיגור.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אם צריך חוק בשביל שילמדו תורה, הלימוד שלהם שווה לתחת. איזה פיגור.

החוק זה כדי שאנחנו נממן אותם. אין קשר לא ללימוד ובטח לא לתורה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

לחסום כביש ראשי לחצי שעה זה סביר אבל ל 4 שעות מוגזם.

להוציא הפגנה ברישיון סבבה לחלוטין אבל ללא אישורים ותיאום לא.

אתה סותר את עצמך.

עיכוב של דקה אחת לא בצורה לא חוקית זה לא סביר ולא לגיטימי. 

אם עיכבו אותך חצי שעה ופספסת תור שחיכית לו חצי שנה, זה לגיטימי?

רוצה לחסום? תשיג אישור מהמשטרה.

אין אישור לך תחפש.

לפני שעה, פינדר כתב:

מחאה היא עקרון מהותי בדמוקרטיה. תחפור פה כמה שתרצה ולא תמצא שכתבתי משהו נגד זכות החרדים להפגין. להיפך, כתבתי נגד המשטרה שהפעילה נגדם אלימות לא פרופורציונלית.

אתה לא תייר פה ולא מהאו״ם. זה שתגיד שכולם זבלים, זו סתם בריחה מהמציאות ונסיון להרגיש טוב עם עצמך.

בסוף אתה חי פה כמו כולנו ותצטרך מתישהו לנקוט עמדה ולבחור צד.

אני בצד של ההיגיון.

אני בצד של אנשי שמאל ומרכז שרוצים שביבי יילך אבל לא חסמו כבישים או קראו לו רודן פשיסו ורוצים שיהיה ביטחון לישראל גם אם זה  אומר 2 מדינות אבל לא קראו לנו מדינה של רוצחים.

אני בצד של אנשי ימין שרוצים שביבי יישאר אבל מבחינתם אנשי שמאל הם לא בוגדים, שרוצים שחרדים ישרתו ומשרתים כמובן בעצמם.

כשתמצא צד כזה תגיד ואצטרף אליו.

אגב, בחייאת פינדר - תגיד שהקטע של נדב לפיד לא הצחיק אותך גם.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

תגיד שהקטע של נדב לפיד לא הצחיק אותך גם.

זה דווקא מתחבר למה שכתבת לפני זה, על זה שאתה בצד של ההגיון.

לא עוקב אחרי לפיד ואין לי מושג מה אמר עד היום. אבל אני בצד שחושב שמותר לבקר את ישראל ולחשוב שהמדיניות הרשמית שלה היא בין מטומטמת למרושעת, בלי שזה יהפוך את המבקר לאנטישמי או בוגד.

וזה שקיימים אנשים שמבחינתם ישראל היא השטן וכל ישראלי הוא מוקצה, לא הופך את הביקורת ליותר או פחות נכונה.

מזכיר לי סרט תיעודי שראיתי על גרייסלנד, האלבום וסיור ההופעות של פול סיימון. האלבום מבוסס על שירים מדרום אפריקה ובהופעות השתתפו אמנים שחורים מדרא״פ. בגלל האפרטהייד דרא״פ היתה מוחרמת והיו קריאות להחרים את המופע, בגלל שהשתתפו בו אמנים מדרא״פ. שחורים.. בסרט חלק מאותם אומנים מספרים על התסכול שלהם, כשקוראים להחרים אותם בגלל אותו אפרטהייד שהם עצמם סובלים ממנו.

אז החרם הספציפי המטופש הזה, לא הפך את האפרטהייד לפחות גרוע ולא הוריד מהצדק שהיה בהחרמה של מדינת דרא״פ בשאר המקרים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...