Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, ברווז כתב:

תזכיר לי רגע, כמה שוטרים נפצעו במהלך ההתנתקות מההשתוללות של המפגינים ? 

יודע מה, עזוב, שאלתי את צ'יפופו וזהו. 

image.png.8c420c26b6bd206f0c4eca435085f516.png

מעניין מה קדם למה, הביצה או האלה?

וואלה , בדקתי מה קרה במחאות הרפורמה המשפטית...

ובניגוד להתנתקות עד כה לא הוגשו כתבתי אישום כנג מתפרעים בהפגנות הללו במהלך שנתים וחצי של התפרעות בלתי מרוסנת בכבישי ישראל.

דרך אגב , מפגינות צו 9 אשר מנעו מעבר של משאיות אספקה לעזה במהלך המלחמה נעצרו והופשטו לבדיקה , איפה היה בריינר  ? היה מבוגר מספיק ואו שזה לא מתאים לאגנדה...

צופה כרגע בדיון בבית המשפט , עו"ד דוד פטר טוען בדיון , תענוג ממש.

במהלך חודשי המחאה נגד הרפורמה המשפטית (2023), דווח על עשרות שוטרים שנפצעו בעימותים עם מפגינים. נתונים שונים ציינו מספרים משתנים, כאשר דיווחים באוגוסט 2023 ו-יולי 2023 הצביעו על כ-39 שוטרים פצועים ואף למעלה מ-20 שוטרים שנפצעו במחאות ספציפיות בתל אביב. 
מעריב +2
נתונים מרכזיים:
  • מספר פצועים: עשרות שוטרים נפצעו בתקופת השיא של המחאות.
  • סוגי פציעות: השוטרים נפצעו בעיקר מהפרות סדר, אלימות מפירי סדר, והשלכת חפצים.
  • אירועים בולטים: במהלך הפגנות בצומת קפלן ובימים המכונים "ימי שיבוש", נפצעו שוטרים כתוצאה מעימותים אלימים.
  • הקשר רחב: המחאה, שהוגדרה כגדולה בהיסטוריה, כללה מעל 1,600 עצורים, כאשר [במקביל נרשמו גם מקרים של טענות לאלימות משטרתית]

עריכה אחרונה על ידי 3n
  • תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
לפני 20 דקות, 3n כתב:

מטיל ספק רב באמינות של אתר שקורא להפגנות נגד המושחתות של הממשלה, "הפגנות שמאל". במיוחד כשמדובר גם על הפגנות בעד גיוס, שמסוקרות על ידי אתר דתי להבנתי. 

לפני 20 דקות, 3n כתב:

ו-יולי 2023 

איפה בכתבה הזו מוזכרות המחאות של השנים האחרונות? מדובר על מחאת האתיופים (2015) ועוד כמה מחאות אחרות. 

לפני 20 דקות, 3n כתב:

סרטון מטעם המשטרה. אני בטוח שהוא לא ערוך ומגמתי כדי שיתאים לנרטיב שמוכתב להם על ידי איזה שר כלשהו, נכון? 

ובתאכלס, גם לפני השר הזה, לא הייתי סומך על מילה אחת שיוצאת מכיוון המשטרה. 

לפני 20 דקות, 3n כתב:

הרימוני הלם הושלכו על מפגינים הרבה לפני אותם "ימי שיבוש". הסרטון שבלינק הזה ישן יותר, עוד טרום המלחמה למיטב זכרוני. 

שיהיה ברור דבר אחד. 

בסרטון של המשטרה רואים גם פעולות אלימות מטעם מפגינים. אלו, ראוי שייעצרו וייכלאו לאחר משפט. אלו לא רצויים, ועל ההפגנות להישאר לא אלימות. זה נאמר כדי שלא בטעות יובן שאני חושב אחרת. 

מעניין, שהניסיון האישי שלי מהפגנה, לא כולל שום גילוי קל אפילו של אלימות- והציות להוראות המשטרה היה למופת. 

מעניין 2. הצ'ט, על כל העיוותים שבו, טוען שמספר קטן מאד של שוטרים נפצעו בהשוואה להתנתקות (וגם חומרת הפציעות שונה). זה מתוך הראיות שאתה הבאת. בלי אפילו להיכנס ולראות אם הוא צודק גם בזה, לפה או לשם. 

בואו נשנה לרגע טיפה את הנושא בבקשה?

רציתי לומר משהו ספציפי. 

מעניין, שכולנו נסחפים אחרי הפופוליזם והפוליטיקה שמסביב לנושאים אבל לא נוגעים אפילו בליבה של הנושאים. 

כמו עם בג"צ בן גביר. 

כולנו מדברים פה על הכל- פוזיציה, ימין, שמאל, יש סמכות, אין סמכות, הכל. 

חוץ מאשר על דבר אחד. העיקר. 

יתכן שבוצעה עבירה ויש צורך לבדוק האם כך הדבר ולטפל בעבירה ובעבריין.

זה שורש העניין. כל השאר זה רעשי רקע שנועדו להסית את השיח מהנקודה הסופר קריטית הזו.

כשמנסחים מחדש את הבעייה, בלי הטייה פוליטית לשום כיוון - מקבלים את השורש שלה. 

ואוי ואבוי לעומד ברשות הממשלה אם אכן היו מטפלים כחוק בעבירות על החוק.

זהו זה מה שרציתי לומר. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואני מטיל ספק גדול באמינות של גליקמן ובריינר.

לשורש הענין - אכן צריך לחקור אם בוצעה עבירה שום בעיה עם זה , לפנות במחשכים לראש השב"כ ולבצע חקירה בידי רשות חשאית בישראל זה מריח לא טוב וזה בלשון עדינה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במחשכים?

זה כתוב בכל מקום. למה צריך לצייר את זה כאילו מבשלים פה הפיכה מתחת לאף של הציבור?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, 3n כתב:

לשורש הענין - אכן צריך לחקור אם בוצעה עבירה שום בעיה עם זה , לפנות במחשכים לראש השב"כ ולבצע חקירה בידי רשות חשאית בישראל זה מריח לא טוב וזה בלשון עדינה.

אני רואה שריח לא טוב מפריע לך, אז מה לגבי זה שגורם פוליטי (קרי, ראש הממשלה) ביקש מראש רשות חשאית שכפוף לו לפסול סיווג ולגרום להדחתו מהקבינט של גורם פוליטי אחר ע"ס טענה שקרית?

image.png.bff6243390eadcd132417fa6d3b7b28c.png

עכשיו, למקרה שתאשים את יורם כהן בשקרים וחוסר אמינות, הנה מה שהיה למי שמינה אותו להגיד עליו:

image.thumb.png.91844590573318d06b20f05603ec789b.png

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

אני רואה שריח לא טוב מפריע לך, אז מה לגבי זה שגורם פוליטי (קרי, ראש הממשלה) ביקש מראש רשות חשאית שכפוף לו לפסול סיווג ולגרום להדחתו מהקבינט של גורם פוליטי אחר ע"ס טענה שקרית?

image.png.bff6243390eadcd132417fa6d3b7b28c.png

עכשיו, למקרה שתאשים את יורם כהן בשקרים וחוסר אמינות, הנה מה שהיה למי שמינה אותו להגיד עליו:

image.thumb.png.91844590573318d06b20f05603ec789b.png

אתה פונה אלי בתור הדובר של נתניהו ? 

מדוע יורם כהן לא פנה ליועץ המשפטי בזמנו ליידע אותו על הנושא ןאם נדרש לפתוח בחקירה ?

על פי היסטורית המנוים של ביבי ... בוא נגיד שזה לא בדיוק הצד החזק שלו , כהן הוא אחד מהם, מנדלבליט, אלשיך ועוד רבים אחרים מדגימים את חוסר יכולתו של נתניהו למנות אנשים מתאימים לתפקידי מפתח..

ממני לא תשמע דברי הגנה על ביבי.

לפני 52 דקות, Night Driver כתב:

זה היה לפני שהוא חבר לשמאל יחד עם כהנא.

השמועות אומרות שהוא מחפש מקום ברשימה של בנט .

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

במחשכים?

זה כתוב בכל מקום. למה צריך לצייר את זה כאילו מבשלים פה הפיכה מתחת לאף של הציבור?

זה כתוב אחרי החשיפה של גרינצייג אתמול...

פורסם
לפני 10 דקות, 3n כתב:

כהן הוא אחד מהם, מנדלבליט, אלשיך ועוד רבים אחרים מדגימים את חוסר יכולתו של נתניהו למנות אנשים מתאימים לתפקידי מפתח..

מה הקריטריונים שלך למינוי אנשי מפתח? נאמנות עיוורת? כי אלשיך היום תוקף את נתניהו. מנדלבליט אישר את החקירות. ועוד כל מיני מקלות בגלגלים.

פורסם
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

מה הקריטריונים שלך למינוי אנשי מפתח? נאמנות עיוורת? כי אלשיך היום תוקף את נתניהו. מנדלבליט אישר את החקירות. ועוד כל מיני מקלות בגלגלים.

אלשיך כדוגמא הפעיל כלים לא חוקים כנגד אזרחים בפרשת הרוגלות , הפרשה לא נחקרת משום מה , רק על הנושא הזה הוא היה צריך לעמוד למשפט.

לגבי מנדלבליט...

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001345568

מי יודע מה היו המניעים שלו כאשר מישהו לוחץ לו על הענבים...

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

הי, החוק שאתה כל כך אוהב מסמיך את המשטרה לבצע מעצרים וגם חיפוש בעירום. אבל הוא גם מציב גבולות.

וככה נראית המשטרה תחת פיקודו של בן גביר. שוטרים שבטוחים שהחוק לא חל עליהם ויודעים שהדרך לקידום היא במלוי הרצון של השר.

הגוף היחיד שעומד בדרכם הוא בית המשפט.

גם השר כפוף לחוק. בינתיים. ואם הוא עובר על החוק ומפר התחייבויות שהוא עצמו חתם עליהם, הוא לא אמור להיות שר.

המינימום שנדרש, הוא שראש הממשלה יסביר למה הוא לא מפטר שר, שלכאורה מפר את החוקים.

image.thumb.png.650dbba818b220aaf1c880d1c3319df3.png.

הפרקליטות מסרה: "הפרקליטות מייצגת באופן שוטף את שוטרי משטרת ישראל ופועלת להגן עליהם במסגרת תפקידם, תוך שמירה על חובתה לפעול בהתאם לדין, לשיקול דעת מקצועי ולניהול נכון של ההליך המשפטי. הפרקליטות דוחה מכל וכל את טענות משטרת ישראל. בניגוד לטענות, הפרקליטות לא סירבה לייצג את משטרת ישראל בהליכים. העובדות הן שכתב ההגנה לא הוגש בשל חילוקי דעות מהותיים בנוגע לתוכנו, כיוון שהפרקליטות סירבה להגיש כתב הגנה שאינו משקף נאמנה את ההתרחשויות מבחינה עובדתית ומשפטית. לאורך הטיפול בתיק הפרקליטות אף התריעה בפני משטרת ישראל, יותר מפעם אחת, מפני הסיכון שיינתן פסק דין בהיעדר הגנה. במקביל, הציעה הפרקליטות חלופות שונות לסיום ההליך מול התובעים, אולם המשטרה דחתה הצעות אלה".

אם הפרקליטות לא מסוגלת ואו רוצה לייצג את המשטרה היה צריך לפנות להגנה חיצונית ולוותר על שירות הפרקליטות בנושא , די פשוט הנושא.

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, 3n כתב:

אלשיך כדוגמא הפעיל כלים לא חוקים כנגד אזרחים בפרשת הרוגלות , הפרשה לא נחקרת משום מה ,

מסכים שזה חייב להיחקר. 

אבל אז יקפצו משני הצדדים- "זה משמש נגד יהודים" וגם "זה משמש נגד ערבים". 

לפני 27 דקות, 3n כתב:

רק על הנושא הזה הוא היה צריך לעמוד למשפט.

קפצת קצת קדימה, לא? לא צריך קודם חקירה?

לפני 27 דקות, 3n כתב:

לגבי מנדלבליט...

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001345568

מי יודע מה היו המניעים שלו כאשר מישהו לוחץ לו על הענבים...

שיחה שלו עם אפי נווה, רגע- מוכר לי השם, פרשת "מין תמורת מינוי" משהו. זה שניסה להיכנס להיות ראש איגוד לשכת עורכי הדין מטעם והבוחרים של הלשכה בחרו באחד שאיננו מטעם. 

לא חסר גם לנווה הזה. 

ומניעים זה לא לי ולא לך להחליט. זה לבית המשפט.

ועוד דבר. 

זה שעל נשיא בית המשפט העליון, עמית, חיפשו בנרות - ועל ידי כל מי שרק יכול לחפש- רפש כלשהו. זה עבר לך חלק מתחת לרדאר בלי ריחות רעים? 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
לפני 8 שעות, waterman כתב:

עפי התגובות הנסערות מצד חלקכם, נראה לי שהסרטון פגע במשהו…

תגיד, ברצינות, פגשת מישהו בחיים של שעבר את גיל 18 והטריק הזה של האבא העייף - "תגובות נסערות אז פגעתי בנקודה רגישה" - עבד עליו?

אם כן, ממליץ בחום לפגוש אנשים חדשים.

אתה גם מעוות את ה"דיון" כאן וגם קצת.. לא יודע.. לא קורה טוב את האנשים באינטרנט?

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 שעות, 3n כתב:

הממשלה כפופה לחוק בדיוק כמו בית המשפט שאין לו סמכות לפטר שר.

מה זה יורה אם אין לו סמכות לפטר  ?

ואם ראש הממשלה לא ירצה לפטר ? הרי הסמכות נתונה לו על פי חוק באופן בלבדי...

לפי התאוריה שלך ראש עיר נבחר לא צריך בכלל מכרזים, הוא נבחר הרי לא? אז הוא יבחר את האנשים שיספקו שירותים לעירייה איך שהוא רוצה. חוסר מוסר בסיסי זה דבר מובנה במצביעי הימין. 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, waterman כתב:

ככלל, אני משתתף בדיונים ע״מ ללמוד דבר או שניים (ואולי גם ללמד) ולא כדי לנצח בוויכוח.

ברור. מי מאיתנו שרוצה ללמוד דבר או שניים תמיד כותב לצד השני בהתנשאות חביבה שהם "קונספירטורים למיניהם ו/או אלה הכותבים בבטחון עצמי רב המבוסס על קריאת כותרות.".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

השמועות אומרות שהוא מחפש מקום ברשימה של בנט .

שיקח מספר. יש תור ארוך החל משמאל קיצוני ועד ימין קיצוני. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...