Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

ולא, לבטל את תאגיד השידור זה לא קפיטליזם או ליברליזם. גם בארה"ב יש שידור ציבורי (עד כמה אפקטיבי וטוב זה כבר משהו אחר) ולא נוגעים בו..

חייב לתקן: טראמפ עומד לבטל את כל המימון לשני התאגידים הציבוריים (בתרוץ קלוש).
https://www.npr.org/2025/01/30/nx-s1-5281162/fcc-npr-pbs-investigation

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, PinkDolphin כתב:

חייב לתקן: טראמפ עומד לבטל את כל המימון לשני התאגידים הציבוריים (בתרוץ קלוש).
https://www.npr.org/2025/01/30/nx-s1-5281162/fcc-npr-pbs-investigation

באסה לחלוטין זה יתן כח לחכים המקומיים שלנו לבטל את התאגיד. 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

באמאשלך נו.

הבאת דוגמא שהיא קיצונית ברמות.  זה שזה הסיפור שלך, זה כמובן עצוב ולא הוגן, אבל בטח שזה לא תקף לאינסטלטור מוטי מעפולה

אתה יודע שהאינסטלטור מוטי מעפולה משלם יותר מיסים מהעוזר שלו ולו אין שום תנאים סוציאליים או רשת ביטחון?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא רלוונטי כי תנאים סוציאליים ורשת ביטחון זה עיניין של היומיום, ומלחמה בעזה והעובדה שצהל סגר לך את המפעל - פחות.

אם אתה רוצה, אפשר להחליף את הטיעון לזה שעצמאים ובעלי עסק מעלימים מיסים כי אין תנאים סוציאליים ורשת ביטחון. אבל זאת טענה שונה, וזה גם אחד גורר את השני

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

זה לא רלוונטי כי תנאים סוציאליים ורשת ביטחון זה עיניין של היומיום, ומלחמה בעזה והעובדה שצהל סגר לך את המפעל - פחות.

אם אתה רוצה, אפשר להחליף את הטיעון לזה שעצמאים ובעלי עסק מעלימים מיסים כי אין תנאים סוציאליים ורשת ביטחון. אבל זאת טענה שונה, וזה גם אחד גורר את השני

הנקודה היא שהמיסוי גבוה מאוד והעצמאים הקטנים לא יכולים לשרוד אם יעבדו לפי הספר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

בחירות יש גם ככה עוד שנה וחצי.

ככל, הידוע, כרגע, לפי התכנית המקורית- שיכולה להשתנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האיומים, ההסוואה והרגע שבו נשלף הנשק: הסמויים שלכדו את אימת הקבלנים מהדרום

כשמדברים על רפורמה משפטית, מבחינתי זאת הכוונה.

העבריינים שנתפסו צריכים לקבל עונש לא פרופרציונלי, מבחינתי 30 שנה בכלא, רק ככה המדינה הזאת תוכל להתקדם.

הבעיה היא ש:1. השופטים עובדים אצלם.

2. אלה שלא עובדים אצלם הם פחנים.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

כשמדברים על רפורמה משפטית, מבחינתי זאת הכוונה.

מלחמה בפשע מאורגן ועוד ברמות כאלו דורשת את כל הרשויות של המדינה, כמו באמריקה או רוסיה או איטליה.

אני לא בטוח שבישראל מבינים, לצערי, כמה זו בעיה אקוטית. ורק נזכיר שכרגע אין שר אמיתי שאחראי על המשטרה, אחרי שאיש אמשילות עזב

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אותם השופטים הכניסו בעבר לכלא את כל ראשי משפחות הפשע בישראל. 

רוצה 30 שנה? תדאג שהמחוקק במקום יכריז על פעולות כמו גביית דמי חסות כעל פעולת טרור, תדאג שיתנו כלים למערכת המשפט, זו רפורמה, לא הקשקושים של הליכוד ובן גביר. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 13 שעות, Supertigre כתב:

אותם השופטים הכניסו בעבר לכלא את כל ראשי משפחות הפשע בישראל. 

רוצה 30 שנה? תדאג שהמחוקק במקום יכריז על פעולות כמו גביית דמי חסות כעל פעולת טרור, תדאג שיתנו כלים למערכת המשפט, זו רפורמה, לא הקשקושים של הליכוד ובן גביר. 

אני חושב שפיספסת בהודעה הראשונה שלח שרשמתי "זאת הרפורמה שצריך".

לא מעניין אותי מי יישב בבית המשפט העליון כל עוד החוק יחייב אותו לתת מאסר עולם לאנס ותוך כדי לפטר כל שופט שהעיז להגיד לנאנסת "את נהנת מזה כי לבשת חצאית מיני".

• אהבתי 1
פורסם

צודק.

אבל בשלב הראשון צריך עוד מאות שופטים.

רק להגיע למשפט לוקח חודשים. 

מערכת יעילה זה משהו שאזרחים משלמי מסים זכאים לו. 

את זה "הרפורמה" לא מזכירה בכלל, ולכן אני מסיק שכל המטרה שלה זה ביצור השלטון ולא באמת נועדה לטובת האזרח. 

• אהבתי 3

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

גם שופטים, גם פרקליטים וגם משטרה (חוקרים). 

כאשר אין מספיק חוקרים וכוח אדם למשטרה, אז המון מקרים מסתיימים "בחוסר עניין לציבור", כאשר אין מספיק חוקרים ופרקליטים אז סוגרים עסקת טיעון מקלה וכאשר אין מספיק חוקרים, פרקליטים ושופטים מגיעים למצב שיראל היא גן עדן לנוכלים ועבריינים, מהקטן לגדול. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...