Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בן גביר וסמוטריץ השפיעו ככה על החלטות מערכת הביטחון עד כדי פגיעה אנושה בבטחון המדינה ובהצלחת המלחמה...

מה זה אומר על הראש שאמור להחליט לטובת המדיה? מה זה אומר על בכירים במערכת הביטחון שהסכימו לתת להם קול?

בקיצור, אי אפשר להפיל הכול על בנגביר וסמוטריץ.

ולכן, כול הטענות שלי ממקודם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

להערכתי סינוואר אתמול התמוגג מרוב אושר. 

הוא גם התמוגג מאושר ב7.10.

אנחנו צריכים לנהל את החיים שלנו לפי מה שגורם לנו אושר (או פחות סבל בימים אלו). פחות מעניין אותי מהתחושות של סינוואר.

בכלל מצחיק אותי שכל פיד ימין בטוויטר נהיו פתאום הדוברים של סינוואר. ״הוא מאושר״, ״הוא מחכך ידיו בהנאה״...

איפה הם היו כשהוא היה ממש מאושר כשמר ביטחון העביר לו מזוודות?

באמת הפיד הפלסטיני\לבנוני חגג על התמונות מההפגנה. אבל אלו אותם טמבלים שחגגו ב7.10 ומאז בוכים על מה שהגיע אחרי זה.

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, MostlyWicked כתב:

מסיבות פוליטיות, לא כי הוא לא חשוב אסטרטגית.

כלומר אתה מודה שביבי מנהל את המלחמה ממניעים פוליטיים ולא עושה את מה שצריך לעשות במלחמה?

אז איך אני אמור לסמוך עליו, עם עסקה או בלי עסקה?

ובכלל, איזה סיבה פוליטית הייתה יכולה להיות ב-9.10.2023 כשכל העולם היה מאחורייך ב-100 אחוז?

• אהבתי 2
פורסם

מה שטוב בתירוצים זה שהם לא נגמרים.

פעם זה הרמטכל, פעם ראש השבכ, אחר כך התקשורת, משם זה הקפלניסטים ועכשיו מצרים.

מתי מגיע השלב שמאשימים את יאיר ושרה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

כלומר אתה מודה שביבי מנהל את המלחמה ממניעים פוליטיים ולא עושה את מה שצריך לעשות במלחמה?

אז איך אני אמור לסמוך עליו, עם עסקה או בלי עסקה?

נכון מאוד. אתה ממש לא אמור לסמוך עליו. אבל אם הבחירה היא בין פוליטיקאי שאפשר לסמוך עליו שיביים את המלחמה בהסכם כניעה ויבטיח את המשכיותה של התכנית האיראנית להשמדת ישראל, לבין פוליטיקאי שאי אפשר לסמוך עליו בשיט אבל לפחות כלפי חוץ טוען שיפעל נגד התכנית הזאת, אין לי ברירה אלא לבחור ברע במיעוטו.

אני מקווה שיגיע בקרוב פוליטיקאי עם ביצים שיגיד באופן ברור שלא תהיה שום עסקה אם התנאי הוא נסיגה מעזה או ציר פילדלפי. אני אצביע לו, ואם הוא יקים קואליציה בלי ביבי אז אני אצביע לו יותר חזק (אם זה היה אפשרי).

לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

ובכלל, איזה סיבה פוליטית הייתה יכולה להיות ב-9.10.2023 כשכל העולם היה מאחורייך ב-100 אחוז?

כבר אמרתי, לדעתי קיוו לגרום לבריחה המונית של עזתים למצרים. אפילו פה בשרשור היו באותה תקופה דיונים על האם זה ריאלי או לא.

לפני 55 דקות, David32 כתב:

אם בן גביר וסמוטריץ השפיעו ככה על החלטות מערכת הביטחון עד כדי פגיעה אנושה בבטחון המדינה ובהצלחת המלחמה...

מה זה אומר על הראש שאמור להחליט לטובת המדיה? מה זה אומר על בכירים במערכת הביטחון שהסכימו לתת להם קול?

בקיצור, אי אפשר להפיל הכול על בנגביר וסמוטריץ.

ולכן, כול הטענות שלי ממקודם.

דברים מאוד רעים. שמעת אותי מגן על ביבי מתישהו? בבקשה תצטט אותי אם כן.

כמו כן ברור שלראשי מערכת הביטחון יש חלק גדול באחריות למחדל השביעי, יחד עם ביבי. אני לא חושב שיש מחלוקת (לפחות לא גדולה) על כך שראשי מערכת הביטחון הנוכחיים הם כשלונות.

פורסם

לא על השביעי. אני מתכוון להחלטה לגבי פילדלפי.

זאת אומרת, אם ראשי הביטחון אמרו בעשירי לאוקטובר שצריך לכבוש את הציר asap, והם נכנעו לסמוטריץ ובן גביר במשך יותר מחצי שנה, אז הם אשמים גם בכישלון הזה.

זאת הטענה שלך בעצם.

כי לטעון שאף אחד לא חשב על זה שחשוב לשלוט בו זה תמים. ולחשוב שהעזתים יברחו למצריים דרכו זה לא סביר אחרי נובמבר /דצמבר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אם אני צריך לנחש? עבור ביבי יש מטרה אחת בלבד עכשיו, חיסול של סינוואר שכן מבחינתו ומבחינת המצביעים שלו זה יהיה אות הניצחון ומה שיחזיר לו מנדטים. ימותו בדרך חטופים? זה לא באמת משנה לו, זה גם לא משנה לממשלה שלו והם מוכיחים את זה בכל צעד וצעד. 

לכל קשקשני פילדלפי וחיי חיילים, כנראה שלא הייתם קרביים ואתם לא מבינים שחיי אזרחים חשובים יותר מחיילים. אתם חוזרים שוב ושוב להלך הרוח של ה-6 באוקטובר שגם אז היה שחיי חיילים חשובים יותר מהחיים של אזרחים. את פילדלפי אפשר לכבוש ביום אחד ואז עוד פעולות סריקה של מספר שבועות. עם ישראל בחר לחסל את חמאס והוא יעמוד בזה, אתם שוב חוזרים ל-6 באוקטובר וחושבים על חמאס שיישאר בשלטון וזה עוד דבר קטן, ביבי האפס עם ממשלת האפסים שממש רוצים לחזור לעזה לא חושבים על החלפת חמאס, הם עדיין רוצים את חמאס כדי שתהיה להם סיבה לחזור לשם. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

כי אני אוהב את ישראל ורוצה לחיות כאן (למרות כל החרא). עוד שאלות דמגוגיות ומטופשטת?

זו לא שאלה מטופשת ולא דמגוגיה.
אם אתה באמת מאמין למה שאתה כותב, שישראל תראה שוב אוייב מתעצם בעזה ולא תעשה כלום כי יגידו לה נו נו נו קפל את עצמך מכאן ותברח, כי ליד עזה המהלכים שישראל צריכה לעשות במקומות אחרים זה אפילו לא משחק ילדים.

לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

ברור שהיא יכולה לכבוש את ציר פילדלפי, אבל תלוי באיזה מחיר. כבר שילמנו במאות חיילים הרוגים, אלפי פצועים, ואני מפחד לדעת אפילו כמה הלומי קרב. אם אפשר להמנע מכל זה פעם שניה רק כדי להציל כמה עשרות חטופים (שאת חלקם אולי נצליח להחזיר בפעולה צבאית) אז אני בעד, מאוד בעד.

מה הקשר בין מה ששילמנו לפירוק מה שחמאס בנה שם במשך 15 שנה לבין מה שנדרש כדי לעשות שם פעילות או לכבוש שטח עכשיו? נוסעים בעזה עם האמרים פתוחים במקומות מסויימים אתה בכלל מבין מה זה אומר? 
אתה בכלל יודע מה קורה שם עכשיו? דבר עם אנשים שעושים מילואים, שכונה אחת גדולה, חיילים הולכים שם כאילו הם בחוף הים, בגלל זה גם פוגעים בהם.
אין שום קשר בין המחיר ששילמת על להחזיר את עזה 15 שנים אחורה מבחינה צבאית לבין המחיר שתצטרך לשלם כדי לכבוש את פילדלפי שוב בעוד חודש.
אם אתה לא מאמין תבדוק כמה זמן לקח לצה"ל לכבוש את מעבר רפיח או את כל ציר פילדלפי וכמה חיילים מתו כשנתנו לחמאס 3 חודשים להתכונן לזה, ועוד היו לו שם גדוד פעיל.
אם אתה עדיין בחרדות על חיי חיילינו תאזין למה שאמר שר הבטחון רק אתמול "נכבוש את פילדלפי שוב בכמה שעות בעוד 6 שבועות", ואם אתה לא מאמין לשר הבטחון אז אחסוך לך את הבדיקה שביקשתי שתעשה, זה בדיוק הזמן שלקח לכבוש את המעבר ואת ציר פילדלפי לא מזמן, וממה שזכור לי אף אחד לא מת.

חוץ מזה שמערך השיקולים שלך לקוי מאין כדוגמתו והוא אחת הסיבות שהגענו לאן שהגענו. אתה זועק שאולי נאבד חיילים כדי לשחרר אזרחים שנחטפו מהמיטות שלהם, וזה בטוח לא אולי. לצערנו זה תפקידם של החיילים, להגן על האזרחים ולא להפך, והחשיבה הזו היא בין הדברים שהובילו אותנו ל7.10 ולמצב ששורר עכשיו בצפון.

לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

אבל שלושת הציטוטים ממה שכתבת בעיניי הם משאלת לב במקרה הטוב. או סתם סיסמא במקרה הרע.

אנחנו לא מעצמה ולא קרובים לכך. כפועל יוצא בלי אישור מהאמריקאים לא רק שאתה לא מסיר איום פוטנציאלי. אלא אתה גם לא תוקף איום פעיל (ע"ע צפון)

ראש ממשלה שיהיה גיבור מדאי יקבל ברקס שיאפס אותו בשניה אחת. זה לא קשור לאומץ או רצון זו המציאות.

ההיסטוריה הקצרה שלנו מוכיחה שכל אמריות הרהב על כך "שהרקטה הראשונה שהם ישגרו נגמור אותם ושות'" נגנזו בפנטזיה.

כרגע אנחנו חיים על אדי האשראי הבינ"ל שקיבלנו עקב היום הארור. כשנצא משם גם אם תהיה רכבת תת קרקעית לא בטוח שנוכל לסכל אותה.

למה אתה לא אורז מזוודות? מה יש לך לחפש פה? קח מהר את הילדים ותברח, השם לא יעזור לך אם אתה מאמין למה שאתה רושם.
אתם נשמעים כמו המנטרות של ביבי "לא יכולתי לטפל בחמאס כי לא הייתה לזה תמיכה/היו מתים/היו כועסים עליי/בלה בלה בלה"
אף אחד לא ביקש ממכם לצאת למלחמה מול חיזבאללה או לירות טיל על מחסן נשק בסוריה אפילו (משהו שקורה בצורה שגרתית ויש לו פוטנציאל להצית מלחמה מול מדינה עם צבא), כולה לנסוע כמה ק"מ עם טנקים ולכבוש את פילדלפי. לפני כמה שבועות עשו את זה בכמה שעות, עם אפס הרוגים כשכל העולם כולל האמריקאים צעקו והזהירו אותנו לא להכנס לרפיח, דיברו על אמברגו נשק והנה התעלמו מהם ועשו בדיוק את זה ומה עשו לנו? כלום ושום דבר.
למה אתם חושבים שאי אפשר לקבל החלטה כזו שוב בעוד 6 שבועות? מספיק לאכול את בלבולי השכל שמאכילים אותכם.

במאמר מוסגר מבלבלים לכם את המוח על פילדלפי, ציר בגודל מטר ובמבה שאפשר לכבוש בכמה שעות בכל יום בשבוע ומצריך מספר קטן של חיילים כדי להחזיק ולפקח עליו אבל על הגבול המזרחי של מדינת ישראל כמעט ולא מדברים. למה זה לא מטריד את מר בטחון באותה רמה לפחות?
אתם יודעים כמה נשק נכנס משם בכל יום? אתם יודעים מה הגודל של הגבול המזרחי וכמה כוח צבאי צריך כדי להחזיק אותו ולפקח עליו כמו שצריך? כל הנשק והמטענים האלה זורמים לשטחים שנמצאים מרחק יריקה מערי המרכז, אבל זה משום מה לא מטריד אותכם כמו הציר המחורבן הזה באורך 14 ק"מ בקושי.
רק מראה את האבסורד וכמה אתם לא מחוברים למציאות ולבעיות הבטחוניות האמיתיות שישראל צריכה להתמודד איתן, ולא דיברתי בכלל על זה שחבל ארץ שלם פונה בצפון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

אם ראשי הביטחון אמרו בעשירי לאוקטובר שצריך לכבוש את הציר asap,

קודם היה שיפא. אח״כ חאן יונס. אח״כ שג׳עייה. אח״כ דיר אל בלאח. אח״כ איזה אוניברסיטה או מתחם אונר״א או מלפפון חמוץ.

עכשיו זה פילדלפי.

image.thumb.png.abb30a90e9001d9b8cb7390ff09c8c74.png

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רונן ברגמן בכתבה הראשית בטמקא טוען שלפני חודשיים או יותר חמאס הסכימו לרוב הסעיפים במסמך שנוסח בישראל. ביבי נבהל והכניס סעיפים חדשים, כמו האוננות על פילדפלי.

בחיי, לא מבין חלק מהמגיבים פה. תבינו, גם אם ביבי מודיע בחדשות עכשיו ש2+2=4, גם בזה צריך לפקפק.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

זו לא שאלה מטופשת ולא דמגוגיה.
אם אתה באמת מאמין למה שאתה כותב, שישראל תראה שוב אוייב מתעצם בעזה ולא תעשה כלום כי יגידו לה נו נו נו קפל את עצמך מכאן ותברח, כי ליד עזה המהלכים שישראל צריכה לעשות במקומות אחרים זה אפילו לא משחק ילדים.

אני מבין שיש לך בעיה בהבנת הנקרא. דברים שאפשר לעשות במקומות אחרים אי אפשר לעשות בעזה. וזה לא נו נו נו, זה יותר כמו סנקציות ואמברגו נשק, ואז באמת נרצה לברוח. כיום אין צורך לברוח מפה כי יש לנו צבא חזק, אבל אם אתה חושב שישראל פשוט יכולה לכבוש מה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה ללא מחירים והשלכות ולא צריכה ללכת בין הטיפות, אז או שאתה משקר לעצמך או שאתה ברמת ניתוק מיתולוגית מהעולם האמיתי (touch grass כמו שאומרים).

בקיצור זה לא שחור או לבן, או שצה״ל יכול עם יד אחת מאחורי הגב לכבוש את כל המזרח התיכון, או שצריך לברוח מפה כי השואה השנייה מעבר לפינה. תמצא טיעונים פחות מטומטמים.

מה הקשר בין מה ששילמנו לפירוק מה שחמאס בנה שם במשך 15 שנה לבין מה שנדרש כדי לעשות שם פעילות או לכבוש שטח עכשיו? נוסעים בעזה עם האמרים פתוחים במקומות מסויימים אתה בכלל מבין מה זה אומר?

כן, אני מבין מה זה אומר. כל זה נקנה בדם של חיילים, את זה אתה מבין? אתה חושב שחמאס לא יגייסו מחדש? שלא ינצלו את הזמן להתחמש מחדש? לבנות מנהרות חדשות? הם מצליחים לעשות את זה אפילו תוך כדי נוכחות של צה״ל (בצורה מוגבלת), למה נראה לך שהם לא יצליחו אחרי שצה״ל יסוג משם? כדי שחיילים ימשיכו לנסוע עם ג׳יפים פתוחים דרושה נוכחות מתמשכת כדי לספק בטחון שבשגרה. ברגע שהם עוזבים הוואקום מתמלא.

אתה בכלל יודע מה קורה שם עכשיו? דבר עם אנשים שעושים מילואים, שכונה אחת גדולה, חיילים הולכים שם כאילו הם בחוף הים, בגלל זה גם פוגעים בהם.
אין שום קשר בין המחיר ששילמת על להחזיר את עזה 15 שנים אחורה מבחינה צבאית לבין המחיר שתצטרך לשלם כדי לכבוש את פילדלפי שוב בעוד חודש.
אם אתה לא מאמין תבדוק כמה זמן לקח לצה"ל לכבוש את מעבר רפיח או את כל ציר פילדלפי וכמה חיילים מתו כשנתנו לחמאס 3 חודשים להתכונן לזה, ועוד היו לו שם גדוד פעיל.

השכונה הזאת אפשרית בזכות פעולות של בטחון שוטף בעזה ובגלל הנוכחות של כוחות כל כך רבים ברצועה. כיבוש מחדש של הרצועה יהיה פחות כואב מהפעם הראשונה, אבל אם אתה חושב שאפשר להוציא את הכל החוצה, ואז להכניס חזרה פנימה בלי אבידות וקרב כאילו כלום לא קרה אז אתה טועה.

בכל שלב תוך כדי כיבוש ציר פילדלפי היו כוחות של חיילים באיזורים שונים בעזה שהעסיקו את חמאס. ב״כיבוש מחדש״ לא יהיו.

אם אתה עדיין בחרדות על חיי חיילינו תאזין למה שאמר שר הבטחון רק אתמול "נכבוש את פילדלפי שוב בכמה שעות בעוד 6 שבועות", ואם אתה לא מאמין לשר הבטחון אז אחסוך לך את הבדיקה שביקשתי שתעשה, זה בדיוק הזמן שלקח לכבוש את המעבר ואת ציר פילדלפי לא מזמן, וממה שזכור לי אף אחד לא מת.

המילים של שר הבטחון זו זחיחות פוליטית טיפוסית, זה לא עושה עלי רושם, אם כבר להיפך, מריח כמו ליברמן ו״48 שעות״ (בסוף לקח רק 8 שנים). לגבי השאר כבר עניתי למעלה.

חוץ מזה שמערך השיקולים שלך לקוי מאין כדוגמתו והוא אחת הסיבות שהגענו לאן שהגענו. אתה זועק שאולי נאבד חיילים כדי לשחרר אזרחים שנחטפו מהמיטות שלהם, וזה בטוח לא אולי. לצערנו זה תפקידם של החיילים, להגן על האזרחים ולא להפך, והחשיבה הזו היא בין הדברים שהובילו אותנו ל7.10 ולמצב ששורר עכשיו בצפון.

זה לא אומר שהתפקיד שלהם זה למות כשאין בכך צורך. השיקול צריך להיות, כפי שכבר אמרתי, אסטרטגי. חיים של כמה עשרות אזרחים זה לא שיקול אסטרטגי, נטו אמוציונלי.

לפני 51 דקות, David32 כתב:

לא על השביעי. אני מתכוון להחלטה לגבי פילדלפי.

זאת אומרת, אם ראשי הביטחון אמרו בעשירי לאוקטובר שצריך לכבוש את הציר asap, והם נכנעו לסמוטריץ ובן גביר במשך יותר מחצי שנה, אז הם אשמים גם בכישלון הזה.

זאת הטענה שלך בעצם.

כי לטעון שאף אחד לא חשב על זה שחשוב לשלוט בו זה תמים. ולחשוב שהעזתים יברחו למצריים דרכו זה לא סביר אחרי נובמבר /דצמבר.

נכון. זאת בהחלט הטענה שלי, כן. למרות שבדמוקרטיה מתוקנת הממשלה שולטת על הצבא ולא להיפך, אבל מבחינתי בהחלט הם גם אשמים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק מחזק את הדעה שלי שמדובר בעוד ספין שמתוכנן לחזק את

לפני 28 דקות, ch28566 כתב:

אני צריך לנחש? עבור ביבי יש מטרה אחת בלבד עכשיו, חיסול של סינוואר שכן מבחינתו ומבחינת המצביעים שלו זה יהיה אות הניצחון ומה שיחזיר לו מנדטים. ימותו בדרך חטופים? זה לא באמת משנה לו, זה גם לא משנה לממשלה שלו והם מוכיחים את זה בכל צעד וצעד

אני לא חושב שיש לו מטרה קונקרטית ולחסל את סינואר זה לא מה שיעזור לו במנדטים כי אלה שרק רוצים לראות מחבלים מתים ולא מעניין אותם החטופים כבר מזמן יושבים בכיס שלו.

חיסול סינואר לא יסיים את המלחמה. זה הימור גדול לחשוב שחיסול סינואר יגרום להם להרים ידיים ולהיכנע ולשחרר את כל החטופים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מה שטוב בתירוצים זה שהם לא נגמרים.

פעם זה הרמטכל, פעם ראש השבכ, אחר כך התקשורת, משם זה הקפלניסטים ועכשיו מצרים.

מתי מגיע השלב שמאשימים את יאיר ושרה?

מה שאתה מפספס זה שאנחנו מאשימים גם את ביבי. ביבי לא מקבל חסינות, יש הרבה ראשים לכשלון הזה, בדיוק כמו כשלון השביעי באוק.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

רק מחזק את הדעה שלי שמדובר בעוד ספין שמתוכנן לחזק את

אני לא חושב שיש לו מטרה קונקרטית ולחסל את סינואר זה לא מה שיעזור לו במנדטים כי אלה שרק רוצים לראות מחבלים מתים ולא מעניין אותם החטופים כבר מזמן יושבים בכיס שלו.

חיסול סינואר לא יסיים את המלחמה. זה הימור גדול לחשוב שחיסול סינואר יגרום להם להרים ידיים ולהיכנע ולשחרר את כל החטופים.

שום דבר עקרונית לא יגרום להם להכנע ולשחרר את כל החטופים.

פורסם
לפני 5 דקות, MostlyWicked כתב:

מה שאתה מפספס זה שאנחנו מאשימים גם את ביבי. ביבי לא מקבל חסינות, יש הרבה ראשים לכשלון הזה, בדיוק כמו כשלון השביעי באוק.

הראש הראשי זה ביבי, השאר זה מקסימום זרועות. וגם הן זרועות קטנות כאלה, כמו של תינוק.

הוכחה לכמה התקשורת בארץ מסריחה ומחבבת כותרות שקריות בשביל לייקים:

image.thumb.png.5d3920851219c88dbe58756cf9773340.png

מבזק ב-YNET צועק שבן גביר נגד העסקה, איזה איש רע.

לוחצים על המבזק:

image.png.df47427120f333b464f04eb294d094f9.png

למה לא רשמו את המילה "מופקרת" בכותרת? כי יודעים שאנשים בכלל לא ילחצו.

*כל זה לא משנה את העובדה שאני לא מסכים איתו פה ומבחינתי העסקה הנוכחית היא מה שאנחנו יכולים להשיג אם רוצים את החטופים בבית. אם לא רוצים זה משהו אחר.

• תוכן חדש...