Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהוציא סרטון מבויים בטוויטר כדי לפרגן לעצמו. אפילו לא מפוברק טוב...

זה עלוב ברמות...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 25 דקות, ניקו פ. כתב:

אתה מדבר תיאוריה, הוא מדבר מציאות (מדבר רק בהקשר של ההודעות האחרונות, לא קראתי כאן כבר איזה 30 עמודים).

אני אשאל אותך שאלה: אם מחר נעלמים מן העולם כל אותם ארגונים שציינת למעט הרש"פ למשל. הרש"פ יקבל שליטה בעזה ובגדה.

מה לדעתך יקרה? 

שלום? 

לא יהיה יותר טרור מהגדה ומעזה? 

נכון להיום  הם משתפים פעולה עם כוחותינו. לא יודע מה יקרה מחר או בעוד חודש. בינתיים האינטרסים משותפים ואויבו של אויבי הוא ידידי, אבל, כמובן, כבדהו וחשדהו.

ובלי קשר - ההתייחסות המשפטית נקבעת על ידי ממשלת ישראל, ואם הרשות אינה מוכרזת כארגון טרור אתה לא יכול לפעול נגדה בסעיף זה, בודאי כאשר מדובר בתמונה, שככל שהיא דוחה אינה מסכנת חיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, sperial כתב:

כי אתה מתקשה להבחין בין הארגונים. 

מבחינתך אש״פ/רש״פ, חמאס, גא״פ ושוהדא אלה ואחרים - חד הם. אבל אש״פ חתם על הסכמים עם ישראל וכבר הרבה שנים משתף איתה פעולה, ועל כן אינו מוגדר ארגון טרור. אז תלית תמונתו של ערפאת, עם כל עברו נוטף הדם, אינה נחשבת עבירה בישראל.

יש תיאום בטחוני כלשהו ואפשרות להשתמש במנגנונים כלכליים.

אבל חשבו שיש את זה גם עם החמאס שהעבירו לו כסף ונתנו עבודה בישראל.

מחבלים מקבלים משכורת מהרשות,חלק מהמפגעים בשנים האחרונות היו אנשי "בטחון" שלה.

מימון טרור, הפעלה שלו וחינוך לטרור זה לא מספיק?

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני מעדיף את בן גביר בכנסת מאשר את זה. גם הייתי מרגיש הרבה יותר בטוח להיות ברעננה מאשר בעכו במהלך שומר חומות. אני יודע שזה לא הכי נאור, אבל כזה אני.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Renaultrap כתב:

אחמד טיבי משבח את המבצעים

אשמח לסימוכין לנאום בו אחמד טיבי משבח מבצעי פיגועים, אני לא מכיר כאלו ולא מצאתי, אבל נשמע שיש לך רפרנס למשהו ספציפי אז מניח שתוכל למצוא בקלות

עריכה: אוקיי לא משנה הגעתי לשתי תגובות אח״כ ולתגובה:

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נשבע בספר חבקוק פינדר אתה כל כך תמים שאני שואל להציע לך להיכנס לתחום ההלוואות חברתיות עם הבטחת תשואה של 40 אחוז בשנה.

שקוראת תיגר על הגדרה ופרשנות מקובלת וידועה, מהמקרים האלו בהם אדם צוחק בזמן שהוא לא יודע מהי הפרשנות המילולית של המילה ועוד לועג לאדם שמנגד 🙄. מקרה קלאסי של הנחת המבוקש: מי שהחליט שטיבי תומך בטרור לא ישנה את דעתו גם אם טיבי יאמר זאת בריש גלי.

לפני 8 שעות, פינדר כתב:

הבן אדם איזה מאה שנה כבר בפוליטיקה וה"הוכחה" היחידה שלכם לתמיכה שלו כביכול בטרור, היא סרטון ערוך שהוא טוען שסילף את דבריו.

אני לא מעריץ או חובב גדול (או בכלל) של טיבי, אבל לא מכיר שום סיטואציה בה הוא תמך בהרג של חפים מפשע ולא מתכוון להתפשר על היושרה שלי בשביל דיונים באינטרנט. ייתכן שבסתר ליבו הוא מאונן על מחבלים, אבל אין תימוכין לטענה הזו שאני מכיר, כולל הנאום הנ״ל היות ושאהידים הם אכן גם אנשים שעושים ג׳יהאד (=טרוריסטים) וגם סתם אנשים שמתים בהפצצה של צה״ל - אין על כך עוררין מלבד אנשים שבאמת ובתמים מוכנים להתעלם ממציאות כשהיא לא מתיישבת עם האג׳נדה.

(ואי אפשר לסובב את זה, כי מה האג׳נדה - שאני סנגור של טיבי? אחמד טיבי!? שירלי, את בטוח צוחקת...)

כשמישהו תולה תמונה של רבין בסלון - אז ייתכן שזה כי הוא מעריץ את כמות הערבים שרבין הרג, וייתכן כי מעריץ את מה שהוא ייצג כמנהיג. זה בד״כ השני. אני לא יודע למה טיבי שם תמונה של עראפת בסלון, אבל מי שעוקב אחר פועלו של טיבי וחוסר התמיכה שלו במאבק מזויין באזרחים (לפחות בפן החשוף החוצה) יכול להסיק מסקנות.

לעומת זאת כשמישהו תולה תמונה של ברוך גולדשטיין, זו סיבה אחת ויחידה, גולדשטיין ידוע על מעשה ספציפי ויחיד. 

**

בכ״א, אאל״ט יש תומכי טרור בכנסת ישראל, טיבי למיטב ידיעתי אף פעם לא היה אחד מהם - לפחות לא בצורה מופגנת שאני מכיר. וסתם עבור הפיקנטריה - אני הייתי זה שקרא לו טרוריסט לפני עשור בערך בדיון עם מישהו, ואז הוא אתגר אותי למצוא את המקומות בהם הוא תמך בטרור, לא מצאתי ולא התבצרתי בדעתי גם כשגיליתי שאין לה סימוכין. אני בספק שבעשור האחרון הפך לתומך מחבלים בפרהסיה אבל בואו נראה אם מישהו ימציא סימוכין.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בינתיים אף חבר כנסת ערבי לא הוציא גינוי לפיגוע בכרמיאל, בו נרצח חייל צה"ל שהגן עליהם על ידי ערבי ישראלי.

אז בואו - את התמימות אנחנו נשאיר לכם.

פורסם
לפני 6 שעות, Renaultrap כתב:

אני מעדיף את בן גביר בכנסת מאשר את זה

למה אתה מעדיף פאשיסט בתור שר לביטחון פנים על פני ח״כ עויין ציונות עם אפס השפעה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים אף חבר כנסת ערבי לא הוציא גינוי לפיגוע בכרמיאל, בו נרצח חייל צה"ל שהגן עליהם על ידי ערבי ישראלי.

בינתיים נבחרי הציבור שלך לא הוציאו גינוי לתקיפה של חיילי צהל באבנים ובקתבים. אחת מהן אפילו הגדילה ראש והלכה לפנק את המחבלים הקטנים בפיצה. אז בוא. לפני שאתה מוכיח אותנו על התמימות שלנו, כי אנחנו מבקשים לנהל דיון ענייני גם על אנשים שאנחנו לא בהכרח מחבבים מדי (אני לא סובל את טיבי) - סתכל במראה. אתה הכנסת תומכי טרור לכנסת. ואתה בחרת באנשים שמבחינתם תקיפה של חיילי צהל היא לגיטימית, כי ציפית מהם לדאוג למשילות. ואתה זה שעדיין מסנגר על עצם הרעיון, ומסביר למה זה בעצם לא מעיד על קיצוניות, למרות שלכאורה אתה מבין שזו לא היתה החלטה חכמה להצביע להם.

450070720_10160447291839065_7864366077030063798_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

התמימות היא להאמין שרק הם כאלה ולהתעלם מהחרא שלנו. עדיף שנתעסק בלפתור את הבעיות של היהודים מאשר להצביע על הערבים ולהגיד גם הם עשו כמו ילדים בגן.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם מזיזים את השער בקצב שגם רונאלדו בשיא כושרו לא היה מצליח להבקיע.

עברנו מ "טיבי משבח מחבלים" ל"הנה נאום שלו מברך רופאי שיניים" ל"חחחחח אתה תמים" ול "הם לא גינו פיגוע בכרמיאל".

ושוב, כל זה כשאין פה בדיון בן אדם אחד שהצביע אי פעם למפלגות הערביות ורק בשביל שתרגישו יותר טוב עם עצמכם על זה שבן גביר נהיה השר הכושל לביטחון לאומי, בעזרת הקול שלכם.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הנאומים שלו בעברית לא מעניינים, השאלה היא מה אומרים בערבית. שם נחשפות הפנים האמיתיות.

לפני כשעה, פינדר כתב:

אתם מזיזים את השער בקצב שגם רונאלדו בשיא כושרו לא היה מצליח להבקיע.

עברנו מ "טיבי משבח מחבלים" ל"הנה נאום שלו מברך רופאי שיניים" ל"חחחחח אתה תמים" ול "הם לא גינו פיגוע בכרמיאל".

ושוב, כל זה כשאין פה בדיון בן אדם אחד שהצביע אי פעם למפלגות הערביות ורק בשביל שתרגישו יותר טוב עם עצמכם על זה שבן גביר נהיה השר הכושל לביטחון לאומי, בעזרת הקול שלכם.

כי אתה חושב שיש סיכוי איתו לדו קיום, והאמת היא שאין. הוא רוצה את הבית שלך ברחובות, לא את הבית של בן גביר בחברון.

פורסם

לא זה ולא זה, את שניהם תצבע בכחול וזרוק לים.

אני מוכן לעשות 2 צעדים חזרה למרכז, שהאנשים בקצה השני יעשו את זה גם וישאירו את מרצ והעבודה בחוץ. תן לי ממשלה 70 מנדטים עם אנשים כמו גנץ, לפיד (שלא מת עליו), ליברמן והשאר ונתקדם.

פורסם
לפני 40 דקות, יובל .מ. כתב:

הנאומים שלו בעברית לא מעניינים, השאלה היא מה אומרים בערבית. שם נחשפות הפנים האמיתיות

אתה יותר ממוזמן להביא נאומים בערבית. גם הנאום שהובא פה, הוא בערבית.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

לא זה ולא זה, את שניהם תצבע בכחול וזרוק לים.

אני מוכן לעשות 2 צעדים חזרה למרכז, שהאנשים בקצה השני יעשו את זה גם וישאירו את מרצ והעבודה בחוץ. תן לי ממשלה 70 מנדטים עם אנשים כמו גנץ, לפיד (שלא מת עליו), ליברמן והשאר ונתקדם.

מרצ והעבודה התאחדו תחת מי שהיה סגן הרמטכל, וביזבז את רוב החיים שלו על צהל ומערכת הביטחון. 

אתה הצבעת לאנשים שמחלקים מגשי פיצה למחבלים.

מצטער. לא תברח מזה. אין סימטריה. מעולם לא הייתה. והחזרה למרכז זו לא טובה שאתה עושה לנו. בבקשה, אם אתה מרוצה מהמשילות, מוזמן להמשיך עם בן גביר. ולמען האמת אני די בטוח שזה מה שתעשה ללא שום קשר למה שנכתב כאן.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...