Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

ם אני אעלה פה את הסרטון של האישה מהאוטובוס שצועקת על חרדי שהוא שם כיפה במדינה יהודית, אתה תגיד שכל החילונים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם?

לא לקחת אחריות אבל בהחלט לגנות. בלי שום אבל ובלי שום התחמקות.

והכי גרוע בכל הסיפור הזה שאוטובוס שלם ישב ושתק.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה לא אומר את זה, אבל פעילי ימין \ חרדים אתמול לחלוטין חגגו על זה בטוויטר. וזה מאוד מעצבן. כי זה לא שזה משנה את הסטטיסטיקה העגומה על העדר התרומה של החרדים לכלכלת או בטחון ישראל.

(סתם ניצלתי את הפוסט שלך להגיב לזה)

לפני כשעה, פריג'י כתב:

ודווקא הקורבן של המקרה הזה הוא אדם שעובד ותורם למשק ולחברה. 

שיחגגו עד מחר, אני דיי בטוח שהיא עובדת אצל טופז לוק וחבריו, פרוקסי של יאיר הון.

משהו אחד שהבנתי בשנה וחצי האחרונות זה שכולנו כלי משחק, מעניין לי את ה*** אנשי ימין או שמאל בטוויטר, הם עושים קריירה על הסתה.

הבעיה שלי זה אנשים ברחוב שמוציאים את לפועל. 

לפני כשעה, פריג'י כתב:

ספציפית האשה הזו לא מייצגת את החילונים בשום אופן. היא לא מייצגת שום מגזר. אפילו אם היה מגזר שלם של "טיפשים עם תעודות שלא משתייכים לשום מגזר ומגדלים 2 כלבים ארבעה חתולים וילד אחד" - הוא היה מתנער ממנה.

האישה לא מייצגת את החילונים, בדיוק כמו שהמטומטמים בכנסייה לא מייצגים את החרדים. צריך לשפוט כל אדם לפי הפעולות שלו בלבד.

בגלל זה גם לא היה אכפת לי ואפילו שמחתי לראות שהם מקבלים מכות בחוץ. 

לפני 51 דקות, Night Driver כתב:

לא לקחת אחריות אבל בהחלט לגנות. בלי שום אבל ובלי שום התחמקות.

והכי גרוע בכל הסיפור הזה שאוטובוס שלם ישב ושתק.

אנשים היום מפחדים להתערב שהפרצוף שלהם לא יהיה מרוח בכל עמודי הפייסבוק למחרת. 

היו מתערבים לטובת הבחור - אנשי שמאל היו מצייצים שהנה הוד השרון מתחרדת והחילונים בדרך החוצה, היו מתערבים לטובתה אנשי שמאל היו מצייצים שהנה הוד השרון גם שונאת יהודים עכשיו.

מדינה דפוקה.

פורסם
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אנשים היום מפחדים להתערב שהפרצוף שלהם לא יהיה מרוח בכל עמודי הפייסבוק למחרת. 

היו מתערבים לטובת הבחור - אנשי שמאל היו מצייצים שהנה הוד השרון מתחרדת והחילונים בדרך החוצה, היו מתערבים לטובתה אנשי שמאל היו מצייצים שהנה הוד השרון גם שונאת יהודים עכשיו.

מדינה דפוקה.

יש מקרים שבהם מגיבים גם אם יודעים שמשלמים מחיר וזה אחד המקרים האלה.

אם לא תשלם עכדיו את המחיר הזה תשלם מחיר כבד הרבה יותר כשיתקפו אותך פיזית ואף אחד לא יתערב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין מה להגיב, אתה לא יודע אם האישה הזאת שפויה ומה עובר עליה. חוץ מזה שהוא ענה לה יפה מאד בכוחות עצמו.

כל עוד אין מצב של ניסיון לפגיעה פיזית במישהו שכל אחד יתעסק בעניינים שלו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשאשה כזו מציקה לחרדי באוטובוס, רוב אנשי ה״שמאל״ מגנים את המעשה.

לעומת זאת מי שמסתובב עם השלט ״שמאלנים בוגדים״ הוא בן בית בלשכות של שרים ומסתובב בכנסת.

ואת הקהל הירושלמי ששורק בוז לשחקן נבחרת ישראל, ביבי ורגב לא יגנו. זה הבייס שלהם.

וכשחבר כנסת יושב בוועדת החינוך והתרבות ומאיים שיגיע לפוצץ קייטנה בכפר הנוער בבן שמן, זה קצת יותר גרוע מחולת נפש באוטובוס.

הכל פה מגעיל. אבל הגועל שמגיע מהצד הימני הוא ברמות שונות לגמרי מזה השמאלי, גם אם יש מדי פעם איזו חולת נפש באוטובוס שהימנים נתלים עליה בשביל להראות כאילו יש חרא בשני הצדדים.

• רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ארתור תגיד יא מת על שנאה, אם אני אעלה פה את הסרטון של האישה מהאוטובוס שצועקת על חרדי שהוא שם כיפה במדינה יהודית, אתה תגיד שכל החילונים צריכים לקחת אחריות על המעשים שלהם?

מביא פה סרטון של 2-3 קיצוניים שאף אחד לא מתחבר עליהם וזורק מזה טענה על מגזר שלם.. מה יהיה איתך?

יובל, הבנאדם שמהלל אנטישמים ותומכי טרור. אם אני אביא פה סירטון של חרדים זורקים אבנים על חיילים אתה תמחא לסירטון כפיים ותתלהב ותצדיק את החרדים או תתעלם מזה כמו שאתה תמיד מתעלם כאשר זה לא תואם לבועה הקטנה שאתה חי בה?

לפני 10 שעות, yd b-4 כתב:

בא נאמר שחרדי ממוצע יותר קרוב אליך בדעות מאשר לחברה של "שובו בנים"- ברלנד.

אתה חרדי ממוצע. חלקת אינספור פעמים את הדעות שלך פה אינך קרוב לדעות שלי בשום צורה, אלא להפך.

אם לא הבנת, דעתך יותר דומה לשלהם.

מה שהכי יפה בעייני, אתמול צרחו "הנאורים" מהימין  המשיחי בטדי "אבו פאני תמות", אבל אני לא ראיתי שום ציוץ או שום מילה משום ח"כ של הממשלה, או שופר שלהם מביע נגד זה.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

כשאשה כזו מציקה לחרדי באוטובוס, רוב אנשי ה״שמאל״ מגנים את המעשה.

לעומת זאת מי שמסתובב עם השלט ״שמאלנים בוגדים״ הוא בן בית בלשכות של שרים ומסתובב בכנסת.

ואת הקהל הירושלמי ששורק בוז לשחקן נבחרת ישראל, ביבי ורגב לא יגנו. זה הבייס שלהם.

וכשחבר כנסת יושב בוועדת החינוך והתרבות ומאיים שיגיע לפוצץ קייטנה בכפר הנוער בבן שמן, זה קצת יותר גרוע מחולת נפש באוטובוס.

הכל פה מגעיל. אבל הגועל שמגיע מהצד הימני הוא ברמות שונות לגמרי מזה השמאלי, גם אם יש מדי פעם איזו חולת נפש באוטובוס שהימנים נתלים עליה בשביל להראות כאילו יש חרא בשני הצדדים.

I rest my case.

לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

יובל, הבנאדם שמהלל אנטישמים ותומכי טרור. אם אני אביא פה סירטון של חרדים זורקים אבנים על חיילים אתה תמחא לסירטון כפיים ותתלהב ותצדיק את החרדים או תתעלם מזה כמו שאתה תמיד מתעלם כאשר זה לא תואם לבועה הקטנה שאתה חי בה?

נגיד זה שקר מוחלט, שוב.

אם נלך אחורה כמה מאות דפים, תגלה שרשמתי שמבחינתי אם יש הפגנה של חרדים שזורקים אבנים על שוטרים מבחינתי שיקבלו כדור ברגל בדיוק כמו הפגנת טרור נגד חיילי צה"ל, אבל למה לא לשקר שוב אם אתה יכול?

ההבדל ביני לבינך זה שאני אגיד אותו דבר על שני הצדדים, בגלל זה אין לי בעיה לעמוד מאחורי הדברים שלי. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, arturkopit כתב:

אתה חרדי ממוצע. חלקת אינספור פעמים את הדעות שלך פה אינך קרוב לדעות שלי בשום צורה, אלא להפך.

אם לא הבנת, דעתך יותר דומה לשלהם.

חכה שתנהל שיחה דומה עם חסידי ברלנד.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

נגיד זה שקר מוחלט, שוב.

זאת האמת, אין פה שום שקר.

Just now, יובל .מ. כתב:

אם נלך אחורה כמה מאות דפים, תגלה שרשמתי שמבחינתי אם יש הפגנה של חרדים שזורקים אבנים על שוטרים מבחינתי שיקבלו כדור ברגל בדיוק כמו הפגנת טרור נגד חיילי צה"ל, אבל למה לא לשקר שוב אם אתה יכול?

אחלה, תביא לי ציטוטים אם כך.

Just now, יובל .מ. כתב:

ההבדל ביני לבינך זה שאני אגיד אותו דבר על שני הצדדים, בגלל זה אין לי בעיה לעמוד מאחורי הדברים שלי. 

אהבתי, עוד ימני משיחי שקובע בשבילי מה אני חושב.

בוא לא נשחק בנדמה לי ותתחיל לגנות את הצד שלך במקום לעסוק בוואטאבאוטיזם.

Just now, יובל .מ. כתב:

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

חכה שתנהל שיחה דומה עם חסידי ברלנד.

ניהלתי, אין הרבה שוני בין הסיפורי אלף לילה ולילה שהבחור למעלה לחלק לבין הסיפורים שלהם.

מילים שונות, אותה פואנטה.

• משעמם 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

הכל פה מגעיל. אבל הגועל שמגיע מהצד הימני הוא ברמות שונות לגמרי מזה השמאלי, גם אם יש מדי פעם איזו חולת נפש באוטובוס שהימנים נתלים עליה בשביל להראות כאילו יש חרא בשני הצדדים

באמת יש חרא בשני הצדדים.

מה זה משנה באיזה צד יש יותר חרא?במקום שכל אחד ינסה להקטין את החרא בצד שלו ככל הניתן, רק מתעסקים בכמה חרא יש בצד השני. בינתיים החרא ממשיך להצטבר.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 24 דקות, arturkopit כתב:

אחלה, תביא לי ציטוטים אם כך

כמה עוד תתקוף את יובל סתם?

לא יודע למה זה סבבה ומתקבל. כול ההודעות שלך פה מלאות ארס.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 4

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

אני עובד אצלך?

אתה טענת שכתבת ככה וככה, לכן אתה צריך להוכיח את זה.

לפני 11 דקות, David32 כתב:

כמה עוד תתקוף את יובל סתם?

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ארתור תגיד יא מת על שנאה,

מעניין שאת ההודעה הזאת פיספסת ובחרת לתקוף אותי.

שמתי לב שאני גם היחיד שאתה תוקף פה, מעניין מאוד.

זאת לא פעם ראשונה שאתה תוקף אותי לחינם. לא טוב לך מההודעות שלי?אתה מוזמן להתעלם.

לפני 11 דקות, David32 כתב:

כול ההודעות שלך פה מלאות ארס.

כפי שכתבתי, לא טוב לך?אתה מוזמן להתעלם.

כל פעם שאתה מצטט אותי אתה תוקף אותי או מאשים אותי בהאשמות שקר. אז אני יכול להגיד בדיוק אותו דבר עלייך.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, arturkopit כתב:

מעניין שאת ההודעה הזאת פיספסת ובחרת לתקוף אותי.

שמתי לב שאני גם היחיד שאתה תוקף פה, מעניין מאוד.

זאת לא פעם ראשונה שאתה תוקף אותי לחינם. לא טוב לך מההודעות שלי?אתה מוזמן להתעלם.

אולי זה נראה קצת תוקפני, אבל זה בא בגלל שהעלת עוד תגובה מגעילה נגד מגזר שלם בגלל כמה קיצוניים, שאתה אפילו לא יודע שהם נחשבים קיצוניים גם במגזר החרדי עצמו.

זה כמו שתגיד שהאנשים של ש"ס ונטורי קרתא הם אותו דבר.

עריכה:

רצית ציטוט, קח ציטוט מתחילת העמוד לגבי החברה שעשו פרובוקציה בחיפה:
"בגלל זה גם לא היה אכפת לי ואפילו שמחתי לראות שהם מקבלים מכות בחוץ. "

הלכו להתריס סתם וחטפו, בעיה שלהם. לא אבזבז עליהם יותר מדי מחשבה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אולי זה נראה קצת תוקפני

אתה שוב מנסה להחליט בשבילי דברים?

ביקשתי ממך להפסיק לעשות זאת, בגלל שכל פעם אתה פשוט מעלה טענה שקרית שמכפישה אותי וזה בעיקר מביך.

בעייני זאת הודעה מאוד תוקפנית, בדגש שהוא מתעלם מהעובדה שאתה  ציטטת אותי ראשון ולא להפך, ובו זמנית התחלת להכפיש אותי.

• תוכן חדש...