Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

תגדיר כפיה ותגדיר כח, ואז נוכל לדעת על מה אנחנו מדברים.

אם אני בן 17 והחברה שלי עוד לא 15 והיא שוכבת איתי, כי אני, אולי לוחץ (אולי נדמה לה שאני לוחץ) ובעצם לא בא לה, כי היא כבר רוצה שנפרד, והיא שוכבת בכל זאת, ולא נעימה כל החויה. מאוד לא נעימה. ובו נגיד שאחרי זה אני עוד קם ואומר לה שהיא כלום בשבילי והולך. ואז היא עונה לשאלון, שזה היה בכפייה.

זה היה בכפייה?

כלומר, אונס בבית משפט היא לא תוכיח פה, אבל היא הולכת ישר לסטטיסטיקה של אלימות מינית נגד ילדים ואחת לחמישהמ(בו״ז), לא?!

במקרה הזה יש לה עדיין קייס בבית משפט - בעילת קטינה או אונס סטטוטורי.

לפני 46 דקות, Mech Morphix כתב:

או שהיא משתכרת, שוכבת עם 13 גברים באותו לילה, מתפכחת וכלכך קשה לה לקבל שהיא הרשתה את זה שהיא משכנעת את עצמה שכולם אנסו אותה

היא עדיין קטינה, אז האחריות עליך.

זה מה קוראים אותו jail bait. תשלוט באיפה ומתי אתה תוקע את השטרונגול שלך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

אה יש מה לעשות. חקיקה, חינוך, תקשורת. למעשה, לא רק שיש מה לעשות - זה נעשה.

חקיקה- איזה חקיקה? שאסור להיות wimp? שאתה אשם אם מישהו מרגיש שכפית עליו משהו? אנחנו רוצים לחיות בחברה כזו?

חינוך - כמובן. חשוב מאד לחנך לעמוד על שלך ולא לוותר על העקרונות שלך.

תקשורת - אנחנו צריכים לכפות משהו על התקשורת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

חקיקה- איזה חקיקה?

איסור על הטרדה מינית במקום בעבודה חוקק ב-1988. חוק כללי נגד הטרה מינית חוקק ב-1998 ותוקן מאז. אתה מסכים שצריך חוק כזה? או שהוא מיותר בעינך?

...

אנחנו רוצים לחיות בחברה שבה גם החלשים פיזית או נפשית מוגנים. ההצעה שלי, כמו בכל דיון כזה, היא לשאול את עצמך איך אתה רואה את העבר, והאם תיקונים שנעשו אז בכיוון הזה הם נכונים בעינך, כמו הדוגמא עם החוק מעל. אם לא - סבבה. כנראה שיש לנו תפיסת עולם מאוד שונה. אם כן - נשאר לך רק לשאול את עצמך האם אתה בטוח שאין מה לתקן גם היום. כי יש סיכוי טוב שב-1988 וגם ב-1998 נוהל דיון מאוד דומה בין אנשים מאוד דומים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 דקות, vadim6385 כתב:

במקרה הזה יש לה עדיין קייס בבית משפט - בעילת קטינה או אונס סטטוטורי.

היא עדיין קטינה, אז האחריות עליך.

זה מה קוראים אותו jail bait. תשלוט באיפה ומתי אתה תוקע את השטרונגול שלך.

אף אחד לא דיבר על קטינות, גם בדוגמא של פאלו זה חוקי מעל גיל 14

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, יבגניפ כתב:

איסור על הטרדה מינית במקום בעבודה חוקק ב-1988. חוק כללי נגד הטרה מינית חוקק ב-1998 ותוקן מאז. אתה מסכים שצריך חוק כזה? או שהוא מיותר בעינך?

...

אנחנו רוצים לחיות בחברה שבה גם החלשים פיזית או נפשית מוגנים. ההצעה שלי, כמו בכל דיון כזה, היא לשאול את עצמך איך אתה רואה את העבר, והאם תיקונים שנעשו אז בכיוון הזה הם נכונים בעינך, כמו הדוגמא עם החוק מעל. אם לא - סבבה. כנראה שיש לנו תפיסת עולם מאוד שונה. אם כן - נשאר לך רק לשאול את עצמך האם אתה בטוח שאין מה לתקן גם היום. כי יש סיכוי טוב שב-1988 וגם ב-1998 נוהל דיון מאוד דומה בין אנשים מאוד דומים.

אני שואל איזה חקיקה צריכה להיות לדעתך כדי נגד מקרים של "לא נעים", לא למה צריך חקיקה נגד הטרדה מינית.

אני לא רוצה לחיות בחברה שכל מי שלא נעים לו לעמוד על שלו יכול לסבך אותך עם החוק כי הוא מרגיש שכופים עליו משהו.

אין לזה שום קשר להגנה על חלשים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אני שואל איזה חקיקה צריכה להיות לדעתך כדי נגד מקרים של "לא נעים", לא למה צריך חקיקה נגד הטרדה מינית.

אני לא רוצה לחיות בחברה שכל מי שלא נעים לו לעמוד על שלו יכול לסבך אותך עם החוק כי הוא מרגיש שכופים עליו משהו.

אני לא מציע חקיקה חדשה. אני אומר שבכלליות תהליך שבו כחברה אנחנו מגנים על חלשים יותר טוב קורה. והחוק נגד הטרדה מינית הוא דוגמא לזה. הרצאות שמעבירים לפחות בחלק ממקומות העבודה על גבולות גזרה ואיך מותר לדבר ואיך לא (לזה התכוונתי ב"תקשורת" - הייתי צריך לקרוא לזה "שיח") זו דוגמא אחרת. סובייקטיבית אני יכול להגיד שאני לא שמעתי בדיחות בעלות אופי מיני בעבודה כבר די הרבה שנים, חוץ מבמפגשים לא פורמליים שנוכחו בהם רק חברים. וזו שוב סתם דוגמא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל איפה להגן על חלשים, ואיפה הכפיה שהחוק צריך לטפל בה בסיפור על ילדה בת 15 ששכבה עם חבר דוש שלה ובתכלס לא באמת רצתה?

פורסם
לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

או שהיא משתכרת, שוכבת עם 13 גברים באותו לילה, מתפכחת וכלכך קשה לה לקבל שהיא הרשתה את זה שהיא משכנעת את עצמה שכולם אנסו אותה

הלוואי שאתה ציני ואני לא שם לב

פורסם

ואם בסיפור הזה הם ממשיכים להיות ביחד והיא כל הזמן מזכירה לו על הפעם ההיא שהוא "אנס" אותה, וגורמת לו להרגיש כמו גוש חרא, זו גם התעללות? מה החוק אומר בעניין?

פורסם
לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

ממליץ לך לשבת עם עצמך ולחשוב מה זה אומר עליך, שאלו הדוגמאות שצצות לך בראש.

והנה הסבר פשוט: רוב הנשים (במציאות, לא בפורנהאב) לא באמת רוצות לשכב עם 13 גברים באותו לילה.

אני מניח שאיפשהו יש כאלו נשים, אבל הן מיעוט זניח. אז אם אתה רואה מישהי ששוכבת עם כמה גברים והיא גם שיכורה, הסבירות היא שהם מנצלים אותה, כשהיא תחת השפעת אלכוהול.

בכלל, כל הדוגמאות שמועלות פה. החיים הם לא מתמטיקה ותמיד תהיה איזה דוגמה נגדית, מופרכת ככל שתהיה, שלא בדיוק מכוסה ע״י החוק.

יש אנסים מניפולטיבים, שמנצלים יופי את הגבולות הבלתי ברורים האלו שבין חוקי ללא חוקי, בין הסכמה לכפיה.

חיים לוינסון בדיוק התייחס לניצול הזה של יחסי כוחות, בקשר לתחקיר של עובדה מהשבוע האחרון.

לא ראיתי את התחקיר, אבל ממליץ לקרוא את כל השרשור של לוינסון:

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן כן, אנחנו כבר יודעים שמי שלא מסכים עם דעותיך "צריך לשבת עם עצמו" גם יודעים מה זה אומר.
13 זה לא מספר אמיתי, אבל אם תקבל אישור מאשתך לצאת, יש מועדונים בתל אביב שיספקו את הסקרנות שלך, אולי תגיד לבנות שם לשבת עם עצמן

פורסם
לפני 59 דקות, SlowRide כתב:

אבל איפה להגן על חלשים, ואיפה הכפיה שהחוק צריך לטפל בה בסיפור על ילדה בת 15 ששכבה עם חבר דוש שלה ובתכלס לא באמת רצתה?

החוק לא יכול לעזור במצב כזה, אני מניח. חינוך או שיח דווקא כן. 

פורסם
לפני 20 דקות, Mech Morphix כתב:

יש מועדונים בתל אביב שיספקו את הסקרנות שלך, אולי תגיד לבנות שם לשבת עם עצמן

אני מבין שלא קראת את השרשור של לוינסון.

נראה שהוא כתב במיוחד בשבילך:

image.thumb.png.f62c723bbaba806dd6063a4388fa78d0.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אתה צודק, ואני יודע כבר מה כתוב בלי לקרוא. כמוך, ברגע שמבינים את האלגוריתם יודעים מה יוציא הבוט

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix

פורסם

זה ויכוח עקר, ובעיקר מבאס. מבאס כי זה לא פורום של בני 15 (אאל״ט) אבל מסתבר שיש דברים שעדיין לא חלחלו גם לשכבת הגיל ׳שלנו׳ (אני מניח 30+ מההיכרות המצומצמת עם חלק מהנפשות הפועלות).

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק איך מדיון על ההבדל בסיכון בין מעוז ומיכאלי הגענו להסבר איך ילדה בת 15 ששוכבת מרצון עם 13 גברים מחזיקה באחריות בלעדית למעשים שלה, בדמיון שלי הדברים האלו הם מנת חלקם של חלקים נחלשים באוכלוסיה בלבד ובמציאות מסתבר שפחות. מה שכן נסגר כאן full circle, סוג של, שמסביר מדוע מיכאלי - עם כל הקיצוניות שלה - כן מייצרת שיח שיכול להיות חיובי למקוטעין. רק בשביל שאם מישהו נחשף לתכנים האלו וחושב לעצמו ״ממממ רגע משהו פה doesn't feel right״ אז אולי יצא מהדיון משהו פרודקטיבי.

ולהערה ההיא?

כל אחד מ13 האנשים הטובים היה יכול לבדוק האם יש כאן סיטואציה של מישהו שיכורה יתר על מידה, אולי מסוממת, ולנסות לחזל״ש את הסיטואציה במסגרתה בת 15 עוברת אונס קבוצתי לכאורה. ממש כמו שאם אבא שלך קורא לך לבעול מישהי שנראית קצת צעירה אתה אמור לשאול את עצמך ״היי רגע זה לא נראה לי כמו סיטואציה נורמטיבית! אולי יש כאן טעם לפגם!״

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...