Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סורי E-A, קראתי את השרשור ואת מה שיבגני כתב והתגובות שלך ושל אייל הן המביכות. הוא בסה"כ ציין עובדה בתגובה לאמירה שגויה ואתם השלכתם את זה לאיזה קשקוש שהוא מתיר את דמה של הילדה בגלל שהיא לא נרצחה בישראל. כמובן שהוא גם עשה את זה ביוהרה ונונשלנט, כי ככה זה סמולנים - יהירים ונונשלנטים...

שיהיה ברור - המשפחה של הילדה המסכנה הזאת החליטה לגדל אותה שני מטר מחברון, ביישוב שכדי שלא ירצחו את כל האנשים שבו, צה"ל צריך להשקיע משאבי עתק בשמירתו ותחזוקו. תאשים את המחבל הבן-זונה ששטפו לו את המוח בקשקושי דת, אבל גם תאשים (כן, באופן שונה לגמרי - לא להתנפל) את המשפחה המסכנה שלה, שאותם קשקושי דת הביאו אותה (בין השאר, גם בתמיכת הממשלה) להתגורר בכוח באותו המקום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

תגיד אתה לוקח לו מחיר פיקס או לפי קייס? מה אתה הסנגור שלו? הוא דופק פה brain farts ואתה בא לנקות אחריו? שאלתי אותו שאלה תן לו לענות. אל תערבב אותי עכשיו עם קצר בהבנה ושלל מעשיות. את זה שמור לרפי שכל שמוכנים לשמוע "דברי חוכמה". הבנאדם אמר בקור רוח מצמרר שהיא לא נרצחה בארץ. כאילו שזה משנה משהו?! הרי אם היו רוצחים פה פלסטיני אז מבחינתו זה היה נסבל כי הוא מחוץ לרש'פ. נכון? לא ניראה לי כל כך. מצחיק אותי שאסור לקרוא למישהו בוגד רק כי כמה ימנים קראו לכמה שמאלנים בוגדים. מעכשיו לא משנה מה יעשה או יגיד שמאלני, אסור לקרוא לו בוגד כי זה הדבר האוטומטי שימני יגיד. I see what you did there..

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

אתה מבין מה שבא לך להבין, ולא נותן לאף אחד לבלבל אותך עם העובדות.

הבנאדם לא אמר את זה "בקור רוח". הוא הגיב לאמירה שגויה של אייל, אחת מני רבות שלפחות במקרה הזה הייתה חצי קוהרנטית.

משם אתה משליך כל מיני שטויות אחרות שאין בהן שום הגיון לוגי (יבגני אמר שהילדה לא נרצחה בארץ, מכאן יבגני מסכים שירצחו בארץ פלסטיני).

ומי קורא למי בוגד בדיוק? אתה קורא ליבגני? על בסיס מה? שדמיינת שהוא אמר משהו שהוא לא אמר? (בקור רוח ונונשלנטיות, כי רואים את זה דרך הפורום).

מי שמדבר על תגובות מביכות...

Sent from my SDH-3478AWEG22-567892 using day-kvar

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
סורי E-A, קראתי את השרשור ואת מה שיבגני כתב והתגובות שלך ושל אייל הן המביכות. הוא בסה"כ ציין עובדה בתגובה לאמירה שגויה ואתם השלכתם את זה לאיזה קשקוש שהוא מתיר את דמה של הילדה בגלל שהיא לא נרצחה בישראל. כמובן שהוא גם עשה את זה ביוהרה ונונשלנט, כי ככה זה סמולנים - יהירים ונונשלנטים...

שיהיה ברור - המשפחה של הילדה המסכנה הזאת החליטה לגדל אותה שני מטר מחברון, ביישוב שכדי שלא ירצחו את כל האנשים שבו, צה"ל צריך להשקיע משאבי עתק בשמירתו ותחזוקו. תאשים את המחבל הבן-זונה ששטפו לו את המוח בקשקושי דת, אבל גם תאשים (כן, באופן שונה לגמרי - לא להתנפל) את המשפחה המסכנה שלה, שאותם קשקושי דת הביאו אותה (בין השאר, גם בתמיכת הממשלה) להתגורר בכוח באותו המקום.

די רוני זה כבר נהיה מביך איך שאתה דוחף בכל משפט שני "סמולנים ככה וסמולנים ככה" תתקדם גבר. אגב זה שקראת את השרשור לא הסמיך אותך להחליט שהוא הצודק כאן, אגב בנוחיות רבה שכן עמדותיו ממש דומות לעמדותיך. אתה ממש אובייקטיבי אתה יודע?!

שאלה תאורטית: הבת שלך ירדה לכביש ליד הבית, נער מטומטם נסע 120 בעיר ודרס אותה, כשאתה תצרח ותכעס על הנהג שנסע 120 בעיר, האם תקבל בהגיון שחבר של הנהג יגיד "כן הוא נהג 120 אבל היא לא הייתה צריכה לרדת לכביש אתה יודע" ?

פורסם (נערך)

לצאת על יבגני בגלל שהוא ציין שזה לא התרחש בשטח ישראל זה כמו לצאת על מישהו שמציין כי נוסע ברכב שנהרג בתאונת דרכים שנגרמה באשמת נהג אחר שנהג בגילופין, שהוא לא חגר חגורה.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
פורסם
די רוני זה כבר נהיה מביך איך שאתה דוחף בכל משפט שני "סמולנים ככה וסמולנים ככה" תתקדם גבר. אגב זה שקראת את השרשור לא הסמיך אותך להחליט שהוא הצודק כאן, אגב בנוחיות רבה שכן עמדותיו ממש דומות לעמדותיך. אתה ממש אובייקטיבי אתה יודע?!

שאלה תאורטית: הבת שלך ירדה לכביש ליד הבית, נער מטומטם נסע 120 בעיר ודרס אותה, כשאתה תצרח ותכעס על הנהג שנסע 120 בעיר, האם תקבל בהגיון שחבר של הנהג יגיד "כן הוא נהג 120 אבל היא לא הייתה צריכה לרדת לכביש אתה יודע" ?

ואתה נותן לעמדות שלך לעוור אותך למציאות - קרא שוב את מה שהוא כתב, נסה לנתק את הדברים מאמוציות (קור רוח, נונשלנט וכולי) ותראה שמה שאני כתבתי מאוד הגיוני.

השאלה התאורטית שלך לא שקולה לוגית למה שאני כתבתי. שקילות לוגית מתאימה תהיה:

בת ירדה לכביש ונדרסה, היא לא הייתה צריכה לרדת לכביש -> מכאן הנהג הדורס לא אשם.

או:

משפחה גרה מחוץ לתחומי מדינת ישראל, הבת נרצחה על ידי מחבל -> מכאן המחבל לא אשם.

לאף בנאדם שפוי זה לא ייראה הגיוני, נכון?

עכשיו תסביר מה בדבריו של יבגני גרם לך לחשוב שזה מה שהוא חושב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ההקבלה היחידה בין הרצח הזה ודריסה יכולה להיות אם בונים בית צמוד לקרוסלה של הנורבורגרינג.

אם זה יקרה וילדה שגרה שם תידרס, כולם יגידו "זה היה ממש דבילי לבנות שם בית, כי זה נורא מסוכן".

פה זה אותו דבר.

בשטחים מסוכן והסיכוי שמישהו ינסה להרוג אותך הוא הרבה יותר גבוה מאשר בצד שלנו של הקו הירוק.

אם הם היו חיים בתל אביב רוב הסיכויים שזה לא היה קורה.

אבל לא!

הפיתרון הוא פשוט להביא עוד אנשים שיגורו במקומות המסוכנים האלו בלי הסכם.

אתם מבינים כמה זה נשמע מפגר?

פורסם

E-A, תודה שהסברת לי מה מחזיק אותי כאן.

אם התגובות שלי מביכות, גבר, אז אל תקרא אותן, גבר, ואל תגיב להן, אחי. ממילא, הרי, גם אתה, בדיוק כמו אייל, מתקשה לענות על שאלה מאוד בסיסית ששאלתי. כי למה לענות על משהו שאי אפשר לענות עליו, כשאפשר לחפש את האשם התורן?

אני צודק בזה שהילדה לא נרצחה במדינת ישראל לא כי רוני מסכים איתי, אלא כי גם הממשלה הכי ימנית בתולדות העם היהודי לא מוצאת לנכון לבצע שום צעד לסיפוח השטח הזה.

זה לא קשור בכלל לזה שזה טריוויאלי שאני כואב את מותו של כל ילד שנהרג כאן.

זה כן קשור למה שכתב רוני ולמה ששאלתי.

השטח הזה הוא לא חלק ממדינת ישראל ולא יהיה אף פעם.

מנהיגי המדינה שולחים אנשים לחיות, או יותר נכון למות שם, וכשהם מתים מפציצים בטענות חסרות ערך על בניה ושורשים.

ואני שואל: למה?

אפשר לכתוב שוב שאני בוגד, "גבר". אפשר גם להתייחס למהות.

אבל נראה לי שאין מהות, לא במקרה שלך ולא במקרה של אייל.

בהצלחה לכולנו בהמשך הדרך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פוליטיקאי טוב תמיד ישנה את השאלה ששאלו אותו. פשוט תענה על מה ששאלתי. לא שאלתי מי אשם בסיפור, שאלתי אם תשובה בנוסך כזה הייתה מתקבלת על דעתך.

פורסם

אבל אחי, אני שאלתי ראשון.

אז אתה לא חושב שזה קצת צבוע לטעון שפוליטיקאי טוב ישנה את השאלה?

אני שאלתי אם יש הגיון. ואז צצתם אתה ואייל לשאול (או יותר נכון לטעון) שלא איכפת לי ממותה של ילדה בת 13.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לצאת על יבגני בגלל שהוא ציין שזה לא התרחש בשטח ישראל זה כמו לצאת על מישהו שמציין כי נוסע ברכב שנהרג בתאונת דרכים שנגרמה באשמת נהג אחר שנהג בגילופין, שהוא לא חגר חגורה.

זה שנסע בגילופין לא שתה בשביל לנהוג ולהרוג נוסע לא חגור. וזה שהבאתי אנלוגיה מתחום הרכב לא אומר שכל אנלוגיה מתאימה.

אבל אחרי שאני קורא את האנלוגויות שלך ושל רוני אני מבין את העיוות המחשבתי של אנשי המחנה שלכם.

אתם מנסים לתת לגיטימציה לאנשים שלא מבדילים בין רע וטוב. לצורך הדיון אני הרע מבחינת הפלסטינים אני יהודי שלא סובל את רובם.. אבל מה עשו להם אותם שוחרי שלום שנכנסו לחגוג איתם את ארוחת שבירת הצום? האם הם טרחו לתהות על קנקנם לפני שהתחילו לזרוק עליהם בקבוקי תבערה? האם לא מובן לכם שהם לא יעצרו עד שלא ירצחו כל יהודי באשר הוא בארץ ישראל?

פורסם
אבל אחי, אני שאלתי ראשון.

אז אתה לא חושב שזה קצת צבוע לטעון שפוליטיקאי טוב ישנה את השאלה?

אני שאלתי אם יש הגיון. ואז צצתם אתה ואייל לשאול (או יותר נכון לטעון) שלא איכפת לי ממותה של ילדה בת 13.

לא יודע מה שאלת את אייל וגם לא מעניין אותי הדיון שלך איתו. שאלת אותו שאלה ותבקש ממנו שיענה לך. אני בניגוד לרוני ולנהג איתי לא מתיימר לענות בשם אחרים. לכן אבקשך לענות על שאלתי אלייך שכן אני פניתי אלייך בשאלה ראשון.

סבבה גיבור עם ישראל?

יופי אחינו הנשגב.

פורסם

E-A, על איזה עיוות מחשבתי אתה מדבר?

איפה אתה קורא שאנחנו מנסים לתת לגיטימציה לאנשים שלא מבדילים בין רע וטוב? או שאנחנו מצדיקים באיזו צורה את מה שקרה?

ואגב, אתה ממשיך לבנות מגדלים בציפיה שיבגני יענה לך ותקבל איזה רגע של "אהא! ידעתי!". בפועל, כשהוא יענה אני מבטיח לך שתתאכזב מהתשובה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זה שנסע בגילופין לא שתה בשביל לנהוג ולהרוג נוסע לא חגור. וזה שהבאתי אנלוגיה מתחום הרכב לא אומר שכל אנלוגיה מתאימה.

אבל אחרי שאני קורא את האנלוגויות שלך ושל רוני אני מבין את העיוות המחשבתי של אנשי המחנה שלכם.

אתם מנסים לתת לגיטימציה לאנשים שלא מבדילים בין רע וטוב. לצורך הדיון אני הרע מבחינת הפלסטינים אני יהודי שלא סובל את רובם.. אבל מה עשו להם אותם שוחרי שלום שנכנסו לחגוג איתם את ארוחת שבירת הצום? האם הם טרחו לתהות על קנקנם לפני שהתחילו לזרוק עליהם בקבוקי תבערה? האם לא מובן לכם שהם לא יעצרו עד שלא ירצחו כל יהודי באשר הוא בארץ ישראל?

אלוהים אדירים, מי מדבר על הדורס? מי דיבר על הרוצח? ונניח וזה ששתה לשכרה התכוון באותו יום לשתות ולדרוס מישהו אקראי. מה זה קשור?

זה כלב, וזה כלב בן כלב. הרוצח הכלב בן כלב לא הוזכר במילה, והדורס השיכור גם לא הוזכר בשום מקום. זה שהנפגע לא חגר חגורת בטיחות לא משנה דבר מאשמתו של הדורס, רק חבל שהוא לא חגר חגורת בטיחות.

• תוכן חדש...