Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק חברות האפ"ס תומכות בבלאקברי. הוט וגולן לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגולן אומרים שהבלאקברי לא מתאים לרשת שלהם.

מצד שני יש לי חבר עם תוכנית 9 ש"ח בגולן, הוא כבר שלושה חודשים עם בלאקברי וזה עובד לו מצויין.

כולל אינטרנט.

פורסם
בגולן אומרים שהבלאקברי לא מתאים לרשת שלהם.

מצד שני יש לי חבר עם תוכנית 9 ש"ח בגולן, הוא כבר שלושה חודשים עם בלאקברי וזה עובד לו מצויין.

כולל אינטרנט.

השאלה אם צריך מכשיר שהוא מינימום דור 3 ?

פורסם

קצת סדר.

לגבי גולן ובלאקברי:

המכשיר יעבוד מבחינת שיחות ו-SMS. זה בטוח 100% (מכיר מישהי עם BB בגולן).

אולי גם יהיה אפשר לגלוש ב-WIFI ע"י אופרה מיני, אני לא בטוח. לא מומחה בזה.

הערה: כמובן שצריך שהמכשיר יהיה סימפרי.

לגבי גולן ו-3G:

הרשת העצמאית של גולן היא 3G 2100 בלבד.

אבל בשנים הקרובות יש לגולן הסכם נדידה על סלקום, וניתן להשתמש גם במכשירי 2G. הכיסוי זהה לחלוטין לסלקום כמובן.

זה גם כן מידיעה 100%, במשפחתי מספר מנויי גולן עם מכשירי דור2 פשוטים.

לגבי פלאפון:

נדרש מכשיר 3G בעל תדרי 2100 וגם 850 ב-3G (שזה UMTS).

במכשיר 3G בלי תדר 850 הכיסוי יהיה חלקי בלבד.

במכשיר 2G לא ניתן להשתמש בכלל.

לגבי הוט:

הוט נעזרים בינתיים בנדידה פנים ארצית ע"ג רשת פלאפון (באיזורים שטרם נפרסה בהם תשתית עצמאית).

לכן ראו את ההסבר לגבי פלאפון.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

WIL - לגביי הוט,

בזמן האחרון מאז שהחלפתי את הסים שלי מסים רגיל למיקרו סים,

לא יודע מה הקשר, אבל אני לא בנדידת רשתות יותר, אני עובד על רשת של הוט מובייל לא נדידה, גם באיזורים נידחים יותר בארץ, ופחות מיושבים מאשר באר שבע או תל אביב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

החלפת גם מכשיר במקרה?

מכשירים שונים נותנים אינדיקציה שונה לנדידה פנים ארצית.

ייתכן שאתה כן בנדידה ולא מודע לזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

החלפתי מכשיר, אבל המכשיר יודע לתת חיווי על נדידת רשתות, ויש דרך לבדוק דרך התפריט בנוסף לכך.

ולא, רשות שהוא מחובר לHOT MOBILE ובסעיף נדידה: ללא נדידה

בעבר היה רשום מחובר לPELEPHONE ובסעיף נדידה - יש נדידה. (לא זוכר בדיוק מה היה רשום כמובן)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...