Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

זוהי פעם ראשונה שלי כאן אבל אני שומעת כבר הרבה זמן על הפורום הזה מחברה טובה.

אני חלק מקהילת ברנינג מן בישראל וכחלק מהפעילות ישנו אירוע שנתי שבו כל האנרגיות והאומנות מתנקזות למקום אחד גדול ומטורף.

ברנינג מן מעודד אומנות ולכן יש מלא אנשים מחופשים, לבושים שונה ובעצם מראים את עצמם ללא גבולות איך שהם רוצים.

בנוסף, גם הרכבים!!!

זה נקרא ART CAR- וזה בעצם רכב מחופש.

הבנתי שבארץ ישנה בעייתיות לשנות דברים ברכב ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להכיר את צינורות הבירוקרטיה הנכונים כדי להשיג היתר לקשט את האוטו בצורה מוגזמת בשביל האירוע.

מצורפות כמה תמונות שתראו על מה אני מדברת (:

בנוסף, אם תרשמו בגוגל burning man art car זה ימצא לכם מלא מלא תמונות של מכוניות מחופשות שאנשים עשו

תודה רבה על העזרה!

ארט קאר2.jpg

ארט קאר.jpg

bunny-car-burning man.jpg

apic3lg.jpg

628x471.jpg

img_4703.jpg

DSCN2249.jpg

פורסם

חברים, אביסל'ה עזרה :-D

הכוונה של הרכבים הללו היא לנסוע במדבר ולהגיע לשם בגרירה כמובן.

הברנינג מן הישראלי (המידברן) צריך עזרה גם בלמצוא אישורים מתאימים לדברים האלה וגם בלבנות את הרכבים האלה. :twisted:

זה הזמן לכל המוכשרים שבפורום לפתוח את הראש ולבנות דברים פסיכיים.

כייייף אנשים זה כיף!!

זה סרטון הדגמה, ברור לנו שבהתחלה לא יהיה תקציף לדברים פסיכיים לגמרי, אבל גם קצת פסיכיים זה בסדר.

ולא, לשים קרן על הפרונט של הג'וק ולקרוא לו קרנף לא מספיק להם.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לא הבנתי למה צריך אישורים אם הרכב לא הולך לנסוע על הכביש.

הרי התוספות האלה זמניות לצורך התצוגה, בסיום מורידים והרכב חוזר למצבו המקורי, אז איפה הבעיה ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הרכב לא מיועד לנסיעה על הכביש אבל הוא מיועד לנסיעה במדבר.

פעם אחרונה שעשינו אירוע הגיעו אלינו משטרה (כמו שמגיעים לכל אירוע בארץ..) ואני רוצה למנוע את האי נעימות הזאת שהם יגיעו ויתחילו לעשות בעיות, לכן חשוב לי לבוא מוכנה ולדעת בדיוק מה מותר, איך מותר ואם צריך איזה היתר מיוחד כדי לחפש רכב (תחפושת).

תודה.

פורסם

שאלה לא פשוטה בכלל.

בתור התחלה איך לעזאזל אני לא יודע על ארוע כזה? או במילים אחרות תשקיעו יותר בפירסום.

אחד החלומות הגדולים שלי זה לנסוע לברנינג מן. אז אם יש מיני ברנינג מן בארץ אני רוצה לדעת מזה!!

לגבי תחפושות רכבים, בגדול בארץ אסור לעשות שום שינוי מרכב, אבל מותר לקחת מטען על הרכב, במיגבלות אורך ורוחב.

בכל אופן אני מניח שאם תקבלו את האישורים לקיום הארוע אף אחד לא יבדוק את הרכבים.

מה עושים בעדלאידע?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הכי טוב לעשות כמו בעדלאידע - עגלה נגררת שעליה תבנו מה שבא לכם.

כל עוד היא לא חורגת במשקל בצורה מטורפת לדעתי לא יעשו לכם שום בעיה. זה מיצג נייד וזהו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל, תודה רבה על כל התשובות שלכם!

אומי, אני מאוד אשמח אם תגיע, תשתתף ותשתשגע יחד איתנו באירועים, קוראים לנו קהילת מידברן, אתה יכול גם למצוא אותנו בפייסבוק תחת השם -burning man israel vip (זה התחיל בתור שם זמני ועכשיו הקבוצה גדולה מדי מכדי לשנות את השם) ואתה מוזמן להצטרף, יש אירועים כל הזמן, בוא תיקח חלק (:

בנוסף, רוצה לבנות איתי ארט קאר? (אני אשמח לידיים טובות )

אליבבא, הרעיון העומד מאחורי התחפושת הוא שלא יזהו שזה רכב שפעם היה נוסע על הכביש כמו רכב רגיל... לכן, אנחנו רוצים לחפש לו את הצורה! (:

וכתבתם פה שאסור לעשות שום שינוי ברכב אלא אם כן זה במגבלת אורך ורוחב, איפה אני מבררת את הפרטים האלה? עם מי אני צריכה לדבר כדי להשיג את האישורים לשינויים ברכב?

תודה רבה לכם על כל העזרה!

פורסם

פעם אחרונה שעשינו אירוע הגיעו אלינו משטרה (כמו שמגיעים לכל אירוע בארץ..) ואני רוצה למנוע את האי נעימות הזאת שהם יגיעו ויתחילו לעשות בעיות,.

בכל מקום בו תתרחש התקהלות של אנשים תגיע משטרה.

כדי לראות שהכל בסדר, שיש אישורים מתאימים ושיש כוחות הצלה במקום.

בעיות הם לא עושים הם מנסים למנוע בעיות ואסונות.

אם הבנתי נכון האירוע הוא בסגנון של מצעד עדלוידע כמו בפורים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים, האירוע עצמו חוקי, בעל אישורים וכולל מגוון של דברים, זוהי בעצם עיר שנפתחת פעם בשנה באמצע המדבר, בעיר יש הכל, ללא תשלום ובאווירה חופשית של נתינה וביטוי עצמי.

חלק מאוד גדול מהאירוע זה האומנות. אנשים בונים פסלים ענקיים, תולים תמונות, עושים מיצגי אומנות כמו סלון באמצע המדבר, תחפושות, לבוש מטורף, נדנדת ענק ובנוסף גם אומנות על רכבים, שזוהי דרך מאוד מדליקה ונחמדה להסתובב שם (:

הרכב המחופש, הנקרא ארט קאר נוסע במהירות של 5 קמ"ש וכל מי שרוצה יכול לעלות עליו ולהגיע להרפתקה חדשה.

אני פשוט לא רוצה להגיע למצב שבו יגיע פתאום כח פיקוח ויגיד לי שהרכבים לא "חוקיים", אני רוצה להכיר את צינורות הבירוקרטיה שצריך לעבור דרכם כדי שהכל יהיה מאושר וחוקי.

אז איך בעצם אני עושה זאת ולמי אני פונה??

פורסם

יופי מעולה.

מי הגורם המשטרתי שנתן אישור לפעילות הזו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה זה משנה? את רוצה גם לבדוק תעודות אולי?

לשאלה המקורית: אם תוכלו להקים את התחפושות באתר עצמו, זה יהיה הפתרון הטוב ביותר לדעתי. מגבלות המטען על רכב לא כוללות את מה שאתם רוצים לעשות, ולדעתי - מאחר וזה לא חג או אירוע מוכר כמו פורים - בעיקר יציקו לכם בדרך (כי אתם לא רואים דרך המראות, הרכב חורג מגבולות המותר וכו וכו וכו)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא אני ממש לא רוצה לבדוק תעודות אני רוצה לסייע לה.

ולהפנות אותה לגורם המתאים!

ל'

פורסם

לעצב רכב זו עבודה של חודשים, אז כמובן שיהיה דברים שנכין באירוע עצמו אבל אני מאמינה שיהיו גם דברים שיהיו מראש על הרכבים, למשל פרווה... זה בעייתי? למי פונים?

למשרד הרישוי?

למשרד התחבורה?

לקצין תעבורה?

• תוכן חדש...