Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשניקיתי את האוטו מצאתי במסילה של הכיסא קבלה של תחנת דלק משנת 95. המחיר הזוי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היישר לשרשור בגירה והזוחלים.

נראה לי שזה יקרונית התאנה:

בדיוק כזה. :-(

אם הוא היה בתוך האוטו הייתי נפרד לשלום מהרכב..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

יש לי כמה טובים מהרכב הנוכחי.

1) במאפרה מצאתי: אטם אוזן אחד חדש(כמו אלה שמחלקים במטווחים בטירונות), משרוקית וקיסם.

2) בהתקנת מערכת, כשהורידו את הדיפון של הדלתות יצאה משם כמות מסחרית של חול.

3) בהתקף ניקיון שכלל פירוק מושבים, מצאתי כפית של מנה חמה מאחורי המשענת של המושב האחורי.

4) מאגר שקיות סופר מתחת לגלגל רזרבי.

5) אחרון ובלתי ניתן לניצחון - גופה של חרגול קטן (כל כך מיובשת שהפכה לצבע לבן) על המגש האחורי.

פורסם

אחרי שקניתי את האוטו מצאתי באגן של הגלגל החלופי ליפסטיק ובקבוק בירה ריק.

אפרופו חשבונית תדלוק מ 95, אם אי פעם יצא לי לפרק את הרכב של דוד שלי אוכל סוף סוף להוציא את המסטיק בזוקה שיושב מתחת לבלם היד מ 98 בערך :)

פורסם

פתק עם שגיעוט חטיו מזעזעות שבו רשום "יש לכה חטול בתוך האותו" (אין לי חתול).

פותח את הדלת, אין כמובן כלום. לפתע אני שומע יבבה חלשלשה של חתול (סליחה, חטול). מרים מכסה מנוע, מחפש מחפש.. שום דבר. עוד כמה דפיקות חזקות על האוטו וגור חתולים דופק לפתע ספרינט לרכב המקביל להמשיך את מתודת היבבות הנסתרות.

אז תזכורת ידידותית בימים קרירים אלו, דפקו טוב על הרכב לפני שאתם ממהרים להתניע ולנסוע. אולי איזה חטול מתחבא לו בין המכלולים.

פורסם

בצבא, צפון , חורף , היה לנו מנהג , לפני שמניעים את הנבלה (האמר) דופקים על המכסה מנוע חזק כדי שבמידה ותהיה חיה כל שהיא היא תברח ,ובאמת היינו דופקים חזק במשך חצי דקה בערך. לפעמים היו יוצאות , לפעמים לא היה. (לקח מפעמים קודמות שהיו מתחבאות לנו חיות מתחת למכסה מנוע)

באחת הפעמים שהיינו אמורים לצאת עם האמר , כרגיל דפקנו על המכסה מנוע , ראינו שלא יצא שם שום דבר , התנענו את הנבלה.

עוברת פחות מחצי דקה ואנחנו רואים פרווה עפה לכל עבר. לצערי החתולה לא שרדה , כנראה ישבה באיזור הוונטה. אין צורך לציין באיזה מצב הוצאנו אותה משם.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
שומכאר אתה חושב?

אני בטוח :wink:. ישר הזכיר לי את החתולים העייפים שאני תמיד מעיר כשאני נכנס לרכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני אף פעם לא מוצא אותם, אני רק מוצא סימני בוץ בצורת כפות רגליים של חתולים על המכסה מנוע והגג

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בקורולה הקודמת שלי היה לי בימים חמים במיוחד ריח מסריח באוטו ולא הבנתי מאיפה, אני לא זורק אוכל בפח באוטו או כל דבר שיסריח ולא הצלחתי להבין מאיפה זה מגיע.

לאחר שנה עם האוטו בערך יום אחד סידרתי את התא כפפות ומצאתי חתיכת בד קטנה סגורה עם שרוך אדום,

פתחתי אותה וגיליתי שום :S

הבעלים הקודם השאיר לי שום באוטו!.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לי אישית לא היה משהו הזוי, אבל משהו שהכעיס אותי הייתה אבן (דיי גדולה) שפשוט הונחה על מכסה המנוע שלי. למזלי היא הונחה ככל הנראה בעדינות, כי לא היו סימנים.

נוקנוק, זה נגד עין הרע ולמזל טוב! :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בפז'ו 206 שהייתה לי חוץ ממזל רע וצרות לא מצאתי כלום :-D בפולקסווגן שקניתי מצאתי נר של חנוכה בין המושבים וקופסאת גפרורים O.ם

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...