Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 2008 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפורסמת כבר המון זמן ,נתונים לא רעים בכלל 85,000 ק"מ יד שניה. הראשונה הייתה בהשכרה. שמתי לב שמרוב אפשרויות במחירון של לוי יצחק הולכים לאיבוד - בחרתי השכרה ללא קריטריונים - משמע פחת 27% . מחירון של האוטומט 44,000 מחירון לאחר סימון ידני + השכרה מביא אותנו ל-30,900. המוכר מבקש 27. אני יודע שהשוק לא להיט בכלל ורואה את זה ספציפית על הרכב הזה שלא נמכר המון זמן. איך הרכב בכללי ? צריכת דלק משולב 1-15 זה אמיתי? בהנחה שארצה להשאיר את הרכב לתקופה קצרה אצלי נניח לשנה - ואז למכור , לכמה אני אצטרך להגיע עם המוכר מחיר ריאלי כדי שאני לא אפסיד את התחתונים ?

תודה לכולם.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

המנוע עצמו אמין,הרכב נוח לנסיעה,צריך לבדוק את ידית האיתות שאין בעיה,זאת אחת המחלות שלה,מנוע רגיש למי ברז במקום קירור.

אני מציע לבדוק רכבים דומים בלוח יד ולראות בכמה הם נמכרים כדי לדעת האם המחיר שהמוכר רוצה הגיוני.

אתה לא תפסיד סכומי עתק,אבל כן הרכב ירד בשנה כמה אלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אף אחד פה לא מביא בשביל לדעת בדקויות של אלפים בודדים, מה יהיה מחירון כזה או אחר או ביקוש מסויים.

ב-30 אלף כבר אין לאן לרדת יותר מדי מבחינת ירידת ערך.

בכול מקרה איך שלא תיראה את זה, אתה תפסיד כסף. אין מה לעשות.

פורסם
מדובר על מנוע 1.4?

אכן כן

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני רכשתי 206 שנת 2000 לפני שלושה חודשים

לאוטו יש שוק דווקא. ...אומנם השוק מוצף. .. אבל האקזמפלרים השמורים נחטפים ..אני שילמתי על שלי 16200 לרכב יד ראשונה בלי תאונות בכלל ו100 אלף קילומטר. ..בן אדם מבוגר ... כמה ימים לפני עמדתי לסגור עם בחורה שגם רק פירסמה תרכב...עד שהגעתי אלייה היא מכרה

לגבי 27 אלף שח לשנת 2008 על פניו נשמע מחיר מעולה! !! למרות שהרכב מהשכרה אתה יכול לקחת לבדיקה. ..מקסימום הפסדת 300 שח. ! בכל מקרה אצלי במספר חודשים שהוא אצלי אין תקלות. לא מתחמם לא שותה לא מים לא שמן והאמת שגם דלק בקושי (ידני)

פורסם
אני רכשתי 206 שנת 2000 לפני שלושה חודשים

לאוטו יש שוק דווקא. ...אומנם השוק מוצף. .. אבל האקזמפלרים השמורים נחטפים ..אני שילמתי על שלי 16200 לרכב יד ראשונה בלי תאונות בכלל ו100 אלף קילומטר. ..בן אדם מבוגר ... כמה ימים לפני עמדתי לסגור עם בחורה שגם רק פירסמה תרכב...עד שהגעתי אלייה היא מכרה

לגבי 27 אלף שח לשנת 2008 על פניו נשמע מחיר מעולה! !! למרות שהרכב מהשכרה אתה יכול לקחת לבדיקה. ..מקסימום הפסדת 300 שח. ! בכל מקרה אצלי במספר חודשים שהוא אצלי אין תקלות. לא מתחמם לא שותה לא מים לא שמן והאמת שגם דלק בקושי (ידני)

אני שואל על מצב השוק כי אני לא מחזיק רכב יותר משנה , והרכב למכירה המון זמן. בהנחה שאני אהיה יד שלישית לרכב מהשכרה המצב לא יהיה מזהיר במיוחד. אני לא בטוח שאני אקבל גם 20 אחרי שנה .

פורסם

עדכון. הרכב במצב לא רע בכלל. מסתבר שבעל הרכב נכנס ברכב שהיה עם וו גרירה - וכתוצאה מכך בוצע תיקון בקורת רוחב. האם זה אומר לרכב יש שאסי בוודאות ? הרכב היה השכרה יד 1 כמה מפחיתים על השכרה ? 20% ? בהנחה שמחיר הקניה יעמוד על 20 אלף שקלים ,האם הייתם קונים רכב כזה? שאר הרכב במצב מעולה. תודה

פורסם
ב 20 אלף שח? בוודאי שהייתי קונה את הרכב.

הרכב עם פגיעת שאסי ככל הנראה + השכרה לשעבר + אתה תהיה יד 3. לאחר כל הנתונים הבאים אתה חושב שכאשר תרצה למכור תקבל סכום שמתקרב ל-20 ששילמת ?

אני לא בטוח..

פורסם

מצטער אבל לא יכולתי לערוך תגובה קודמת. האם תיקון קורת רוחב קדמית נחשב לפגיעה בשאסי?

פורסם

אני מאמין שתוכל לקבל עליו מחיר קרוב למה ששילמת כי זה מחירים שצעירים קונים ולא תמיד עושים בדיקת או אכפת להם שהם יהיו יד 4. 20 אלף עדיין משתלם.

פורסם
מצטער אבל לא יכולתי לערוך תגובה קודמת. האם תיקון קורת רוחב קדמית נחשב לפגיעה בשאסי?

לצערך , כן .

ועכשיו אתה מבין למה הוא למכירה הרבה זמן .

לדעתי , אתה לא תוכל למכור אותו בכלל לאחר שנה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

• תוכן חדש...