Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התחבטויות והתלבטויות, ונסיעת מבחן על ריו ופיאסטה, החלטנו לרכוש פיאסטה ידנית חדשה.

הבנתי שאמור לצאת בתחילת מרץ פיאסטה מחודשת לאחר מתיחת פנים ( שלדה ומנוע זהים, עיצוב פנים שינויים קלים, עיצוב חיצוני שינוי בגריל)

האם שווה לחכות לדגם המחודש מבחיינת היבטי מחיר ועליית המיסים הקרובה?

מישהו יודע על השינויים הצפויים במחירים?

האם יש שינויים אחרים פרט לעיצוב ( מתלים, אבזור תקני, בטיחות )?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

למיטב ידיעתי הדגם שיהיה בו שיפור מכני יהיה הדגם האוטומטי שיקבל מנוע וגיר חדשים

לא צפוי שינוי בדגם הידני וגם אין דיבורים על ייבוא גרסת ה-1 ליטר טורבו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היי,

אני נוסע בפיאסטה 2012 ידנית כבר חצי שנה, והמסקנה שלי שעשיתי טעות שהזמנתי את הרכב.

מצד אחד, הרכב נוח ויש לו אבזור מספק בהחלט. מצד שני, המנוע אנמי ורועש, איכות ההרכבה ירודה. רכב שלי לא מפסיק לבקר במוסך מכיוון שבזמן ההתנעה, הוא לעיתים קרובות מקפיץ הודעה על תקלת מנוע ולא סוחב, מה שמצריך עצירה בצד והתנעה מחדש. לאחר בדיקה מעמיקה, במוסך גילו פגם בבית המצערת והחליפו אותו - מה שהצריך השארת רכב במוסך ליומיים. לא עברו חודשיים והתקלה חזרה. בהתחלה, במוסך אמרו שלא מוצאים סיבה לתקלה והחזירו לי את הרכב. למחרת, התקלה חזרה וצילמתי את ההודעה. עכשיו הרכב שלי שוב פעם במוסך. הרכב שוב נבדק ומחליפים לו מנגנון דוושת גז. למזלי, הרכב הוא של חברת ליסינג ואני כל פעם מקבל חליפי. אבל אני כל הזמן חושב איך הייתי סובל אם זה היה רכב פרטי שלי. בנוסף, הייתה לרכב נזילה של נוזל בלמים מהמיכל. אני מאוד מקווה שבדגם שאמור לנחות בישראל עוד מעט חל שיפור באיכות.

פורסם

מה ששווה זה לחפש רכב אחר, בטח במחיר הזה ובמנוע הזה...

נכון, העיצוב יפה, אולי הכי יפה מבחינת הסופר מיני החדשות, אבל עד שלא יזיזו את העניינים בארץ ויביאו דגמים שווים כמו באירופה (למשל, מנוע האקו בוסט 1.0 שהוזכר פה), אין שום סיבה להפשר. הרי ברור מה יקרה, המנוע הזה יגיע עוד כמה שנים טובות.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

שנית, לגבי ההמלצה לקנות רכב אחר -

בסקירות רבות ומבחני רכב שנעשו, כמו גם נהיגת מבחן שלי, פיאסטה ניצח ברוב הפרמטרים

לגבי האמינות - סהכ רכב שמיוצר בגרמניה, ושנבחר כמשומשת הטובה ביותר באנגליה ע״י מגזין what car בהיבטים של תחזוקה ואמינות.

לפי דעתי נפלת על למון, משהו שני מקווה מאוד שלא יקרה לי...

בכל מקרה, אודה לכם אם תתיחסו לשאלה המקורית - האם ידוע על עליית מחיר קרובה - מבחינת מסים + דגם מחודש?

האם יש הבדלים אחרים פרט לגריל ומערכת מדיה חדשה ?

תודה

.We apologise for the inconvenience

פורסם
קודם כל תודה על התגובות

שנית, לגבי ההמלצה לקנות רכב אחר -

בסקירות רבות ומבחני רכב שנעשו, כמו גם נהיגת מבחן שלי, פיאסטה ניצח ברוב הפרמטרים

לגבי האמינות - סהכ רכב שמיוצר בגרמניה, ושנבחר כמשומשת הטובה ביותר באנגליה ע״י מגזין what car בהיבטים של תחזוקה ואמינות.

לפי דעתי נפלת על למון, משהו שני מקווה מאוד שלא יקרה לי...

בכל מקרה, אודה לכם אם תתיחסו לשאלה המקורית - האם ידוע על עליית מחיר קרובה - מבחינת מסים + דגם מחודש?

האם יש הבדלים אחרים פרט לגריל ומערכת מדיה חדשה ?

תודה

לגבי מחיר, יבואן מזדה פורד ומיני הודיע השבוע על העלאת מחירי הפורדה והמזדה, נראה לי שבעיקר הפוקוס...אז אולי כבר יש העלאה או שצפויה, שווה לבדוק.

• תוכן חדש...