Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היו לי 2 סטיקרים ברכב מאחור שמרגע קניית הרכב רציתי להסיר אותם.

קניתי היום בקבוקון של אציטון והתחלתי למרוח על המדבקה בעזרת צמר גפן. ובעזרת סכין יפאנית התחלתי להוריד את המדבקה.

אין מה לספר כ"כ על התהליך עצמו (שפשוף המדבקה, הצבע של המדבקה ירד, המדבקה התרכחה) אבל אפשר לומר שבהתחלה דיי נלחמתי עם המדבקה (ובהתחלה השריטות נוצרו עד שהבנתי איך עדיף להוריד את המדבקות - לרוחב).

בקיצור המדבקות ירדו, הצבע לא נפגע והשריטות הקטנות ירדו בפוליש ווקס מקומי שעשיתי בחלק הזה של הרכב.

השריטות הקטנות כמובן ירדו, אבל נותרו לי כמה חריטות עמוקות שממש רואים צבע מתכתי כסוף כזה (אני מניח שכל הצבע התגרד באותו המקום).

העברתי פעמיים פוליש ווקס אבל לשריטות הגדולות זה לא עזר :???: .

איך אני יכול להסתיר אותן? מבלי ללכת לצבעי רכב שיגזול ממני מאות שקלים?

חשבתי על האופציה לקנות צבע גואש (או איך שלא קוראים לזה) ולצבוע בעזרת מקל אוזניים (כמו קיסם אבל עם צמר גפן בקצוות) וכך גם לא ישארו סימני מכחול.

מה אתם אומרים? צבע גואש יחזיק? יסתיר טוב? יש צבע אחר שאני יכול לקנות ולהסתיר את השריטות באופן ידני?

החלק האחורי נראה הרבה יותר טוב ללא 2 המדבקות האלה, אני שמח שהסרתי אותן אבל כואב על השריטות. היש מושיע בארצנו שיוכל לעזור לי במקרה הזה?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ישנו תכשיר שראיתי בערוץ המזרח התיכון (METV) ששמים אותו על שריטות וחריטות, הוא ממלא אותו ונותן לרכב מראה חדש.

השתמשתי בכזה דבר למאזדה לפני חצי שנה בעקבות מפגש לא נעים עם רכב אחר בפגוש הקדמי, זה נתן לרכב מראה חדש יותר.

אני לא זוכר את שם התכשיר, אבל אולי מישהו יוכל לעזור לך יותר.

פורסם
שלום.

היו לי 2 סטיקרים ברכב מאחור שמרגע קניית הרכב רציתי להסיר אותם.

קניתי היום בקבוקון של אציטון והתחלתי למרוח על המדבקה בעזרת צמר גפן. ובעזרת סכין יפאנית התחלתי להוריד את המדבקה.

אין מה לספר כ"כ על התהליך עצמו (שפשוף המדבקה, הצבע של המדבקה ירד, המדבקה התרכחה) אבל אפשר לומר שבהתחלה דיי נלחמתי עם המדבקה (ובהתחלה השריטות נוצרו עד שהבנתי איך עדיף להוריד את המדבקות - לרוחב).

בקיצור המדבקות ירדו, הצבע לא נפגע והשריטות הקטנות ירדו בפוליש ווקס מקומי שעשיתי בחלק הזה של הרכב.

השריטות הקטנות כמובן ירדו, אבל נותרו לי כמה חריטות עמוקות שממש רואים צבע מתכתי כסוף כזה (אני מניח שכל הצבע התגרד באותו המקום).

העברתי פעמיים פוליש ווקס אבל לשריטות הגדולות זה לא עזר :???: .

איך אני יכול להסתיר אותן? מבלי ללכת לצבעי רכב שיגזול ממני מאות שקלים?

חשבתי על האופציה לקנות צבע גואש (או איך שלא קוראים לזה) ולצבוע בעזרת מקל אוזניים (כמו קיסם אבל עם צמר גפן בקצוות) וכך גם לא ישארו סימני מכחול.

מה אתם אומרים? צבע גואש יחזיק? יסתיר טוב? יש צבע אחר שאני יכול לקנות ולהסתיר את השריטות באופן ידני?

החלק האחורי נראה הרבה יותר טוב ללא 2 המדבקות האלה, אני שמח שהסרתי אותן אבל כואב על השריטות. היש מושיע בארצנו שיוכל לעזור לי במקרה הזה?

יוסי.

שריטות/חריטות בצבע לבן הכי קל לתקן:

יש לנקות את המשטח היטב (ולוודא שהוא יבש), למלא את השריטה באמצעות מכחול דק-דק עם צבע לבן לרכב, להמתין חצי שעה ע"מ שהצבע יתייבש קלות - ואז לעבור בעדינות עם פוליש להסרת השאריות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שריטות/חריטות בצבע לבן הכי קל לתקן:

יש לנקות את המשטח היטב (ולוודא שהוא יבש), למלא את השריטה באמצעות מכחול דק-דק עם צבע לבן לרכב, להמתין חצי שעה ע"מ שהצבע יתייבש קלות - ואז לעבור בעדינות עם פוליש להסרת השאריות.

איציק

העלת חיוך על פני :) אני שמח שקל לתקן אותן ויש דרך חובבנית לטפל בחריטות והן לא ישארו.

הבנתי את התהליך.......אבל כמה תעלה לי פחית צבע קטנה כזו? ומאיפה ניתן להשיג?

פורסם

החומר הזה נקרא gt88 יש לי טיובה של כזה , הוא עוזר רק בשריטות לא עמוקות ועדינות , על שריטה שזבל עם מפתח עשה לנו על האוטו זה בקושי עבד ורק טיפה טישטש אותה .

לעומת זאת היא עובדת אחלה על שריטות קטנות שנגרמו כתוצאה מ

1. אבא טיפש

2. אבא טיפש

3. סכין יפני

ים long time no

פורסם
החומר הזה נקרא gt88 יש לי טיובה של כזה , הוא עוזר רק בשריטות לא עמוקות ועדינות , על שריטה שזבל עם מפתח עשה לנו על האוטו זה בקושי עבד ורק טיפה טישטש אותה .

לעומת זאת היא עובדת אחלה על שריטות קטנות שנגרמו כתוצאה מ

1. אבא טיפש

2. אבא טיפש

3. סכין יפני

דווקא אבא שלי המליץ לי לא לנסות להוריד עם סכין.

אבל אני פזיז (הפזיזות מן השטן) לקחתי סכין יפאנית+אציטון והתחלתי לעבוד.

את התוצאה אתם הבנתם. בכל מקרה יכל להיות יותר גרוע.

איפה אני יכול להשיג את החומר הזה? וכמה זה עולה?

פורסם

אם תשאל אותי מאיפה אפשר להשיג את החומר הזה אני אגיד לך שאבא שלי קנה את זה מערוץ הקניות לפני איזה שנתיים וזה שכב במחסן עד לפני איזה שבוע , אני כמעט בטוח שלא מוכרים את זה יותר בערוץ הקניות , אני חושב שראיתי את זה בעלונים כאלה שמקבלים בדואר , בקיצור תחפש גם בחנויות ציוד לרכב כמו אוטו דיפו וכאלה ותנסה גם בעלונים כאלה שמקבלים מדיי פעם בדואר , בהצלחה.

ים long time no

פורסם
אם תשאל אותי מאיפה אפשר להשיג את החומר הזה אני אגיד לך שאבא שלי קנה את זה מערוץ הקניות לפני איזה שנתיים וזה שכב במחסן עד לפני איזה שבוע , אני כמעט בטוח שלא מוכרים את זה יותר בערוץ הקניות , אני חושב שראיתי את זה בעלונים כאלה שמקבלים בדואר , בקיצור תחפש גם בחנויות ציוד לרכב כמו אוטו דיפו וכאלה ותנסה גם בעלונים כאלה שמקבלים מדיי פעם בדואר , בהצלחה.

אני זוכר משהו על חומר כזה, מורחים את החומר ללא קשר לאיזה צבע הרכב מנגבים והשריטות נעלמות כאילו לא היו. חרט עם מפתח מרחו את החומר והפלא בפלא אין שריטות.

זה נהדר (וגם בטח לא כ"כ זול, יעלה כמה מאות).

בכל מקרה אני כבר אעבור בחנויות צבע\הומסנטר\חנויות לכלי רכב, בטוח יש לאחד מהם פתרון.

תודה על העזרה, אני עדיין חושב על לקנות צבע לבן לפח\מתכת ולצבוע בעזרת מכחול\מקל אוזניים.

יוסי.

• תוכן חדש...