Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום שמתי לב לאחר הגשם כי יש ריח לא נעים של שטיח רטוב, כשבדקתי את הרכב גילתי מתחת לרגלי הנהג כי השטיח רטוב ומשם מגיע הריח.

השאלה שלי היא איך זה קורה? מאיפה נכנס מים לתוך הרכב? אין סימנים של משהו רטוב ברכב רק בשטיח ואין לי מושג איך זה הגיע לשם.

נ.ב יש לי נזילה אולי במשאבת מים של הרכב או באחד מהצינורות רדיאטור, האם יש לזה קשר?

Opel Adam S 2017

פורסם

vogel - אני מקווה מאוד שזה לא זה..אני הולך לבדוק את זה עכשיו הלחצת אותי (יש שם מערכת שיקרה יותר מהרכב).

saay222 - יש לי חוסר מי קירור, שעדיין אין לי מושג מאיפה הוא נובע, ממוסך שהיתי במקרה אמר כי מדובר במשאבת מים נוזלת (אני לא כל כך מאמין לו היות והמשאבה דיי חדשה), החימום עובד בסדר ברכב, איך אפשר לבדוק זאת האם באמת מדובר ברדיאטור חימום?

Opel Adam S 2017

פורסם

לאנטיפריז יש ריח מאוד יחודי, אי אפשר לטעות.

פתח את פקק מילוי נוזל הקירור ברדיאטור (או במיכל העודפים - אם קיים) ותריח, תבדוק אם לרטיבות בשטיח יש ריח דומה.

למים אין ריח, ככה שאם זה מריח אפילו טיפה כמו אנטיפריז, יש לך בעיה ברדיאטור הפנימי.

פורסם

טוב לאחר בדיקה אמנם יש מעט חוסר של מים, אבל לא חושב שזה מגיע משם, יש ריח מעופש כמו של שטיח שנרטב, קשה להבין האם מדובר במים מהרדיאטור...

Opel Adam S 2017

פורסם

היי ,

לפעמים יש גם תשובות יותר פשוטות כמו שאנשים שנכנסים עם נעליים משלוליות או מניחים מטריות או שקיות רטובות או השד יודע מה מרטיבים את השטיח :) .

עפר.

פורסם
היי ,

לפעמים יש גם תשובות יותר פשוטות כמו שאנשים שנכנסים עם נעליים משלוליות או מניחים מטריות או שקיות רטובות או השד יודע מה מרטיבים את השטיח :) .

עפר.

הבעיה היא שזה לא נעליים רטובות אלא כניסה לאוטו והשטיח רטוב מבלי שמישהו היה שם לפני.......

NATCO - תודה על ההמלצה אבדוק זאת.

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן

חזרתי לעדכן שכנראה מצאתי את הנזילה,

ליד הקומפוננט בדלת באיזור התחתון נוזל מעט מים - השאלה היא מה עושים נגד זה?

נוזל מתחת לאיפה שהרמקול מוברג, הפחד שלי - שזה יגע ברמקול ויגרום לקצר כלשהו.

תודה לעוזרים

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...