Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש התלבטות לגבי צבע לרכב גיפון ,מצד אחד אני מאוד אוהב את הצבע השחור בגיפון ומצד שני המשפחה רוצה לבן פנינה

,מה לדעתם יותר יפה לבן פנינה או שחור אפשר גם צבע אחר תודה לעוזרים .:lol:

פורסם

מה אופציות הצבעים הקיימות לדגם הזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שחור בעייתי בקיץ הישראלי וגם כל שריטה ניראית לעין , לבן לא כל כך סחיר , אני אישית הייתי פוסל רכב בצבע לבן אם היו אלטרנטיבות אחרות.

כסוף נראה סביר על כל רכב ומאוד סחיר.

פורסם

אני מאוד אוהב את האפור עכבר מטאלי\מט.

אני חושב שהוא נראה הרבה יותר אלגנטי ויוקרתי ועדיין נוח מבחינת שריטות,ניקיון וכד'.

השחור המטאלי על רכבים מסוימים משווה להם מראה זול(דמוי יוקרתי),לבן פנינה גם הוא מהמם אך בעל מגרעות לא קטנות משלו.

פורסם

לא חושב שהמשתמשים הם אלו שצריכים לבחור במקומך צבע לרכב, אבל העיקר שתבחר צבע סטנדרטי: שחור/לבן/אפור,

כדי שיהיה לך קל יותר במכירה וחלילה וחס גם קל יותר בחלפי פח/פלסטיק > בעת הצורך.

כנראה שוורוד עם נצנצים הוא לא אופציה עדיפה כאן... :lol:

פורסם

אני חושב שזה עניין אישי מאד.

בחיים לא הייתי נוהג ברכב לבן\שחור\אפור. לדעתי זה משעמם ואם אתה רוכש רכב פרטי במיטב כספך אז לפחות שיראה שונה משאר רכבי הליסינג.

פורסם

על איזה רכב מדובר? יש רכבים שניראים טוב בצבעים מסויימים. אם זה X5 היא ניראית טוב מאוד גם בשחור וגם בלבן. כנ"ל X6. לג'וק למשל הולם מאוד בורדו מטלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

danielharati כתב:

"בחיים לא הייתי נוהג ברכב לבן\שחור\אפור.

לדעתי זה משעמם ואם אתה רוכש רכב פרטי במיטב כספך אז לפחות שיראה שונה משאר רכבי הליסינג".

שמשעמם? - אולי. פרקטי - כן.

אבל מאחר שהסוגיה כאן אינה "איך לבדר את הציבור", אז צבעים עממיים ונפוצים כגון לבן/שחור/אפור סביר להניח כי הם קלים יותר למכירה (רוב האנשים מוכרים רכב אחרי X שנים, ולכן צריך לחשוב גם על זה), הגם שקל יותר למצוא לצבעים אלו חלפים משומשים (חס וחלילה שלא נזדקק).

תחשוב על הסיטואציה המתוארת מעלה עם רכב בצבע ירוק בהיר, וורוד, צהוב, וכול' ...

ברכבי אספנות למשל, שהינו לרוב רכב פנאי/הנאה/תחביב/רכב שני, הנושא הרבה פחות חשוב, וברור למה.

נאחל לו בהצלחה, והכי חשוב : שיהנה מכל רגע ברכב!

פורסם

לא מבין את האנשים שבוחרים צבע לרכב חדש לפי "סחירות" / עד כמה הקונה הבא יאהב את הרכב. אתה קונה רכב לעצמך, לא לקונה שתמצא מתישהו!

את הרכב אתה תמכור בסופו של דבר גם אם הוא יהיה בצבע ירוק וגם אם בצבע לבן. העיקר שאתה תהנה.

פורסם
danielharati כתב:

"בחיים לא הייתי נוהג ברכב לבן\שחור\אפור.

לדעתי זה משעמם ואם אתה רוכש רכב פרטי במיטב כספך אז לפחות שיראה שונה משאר רכבי הליסינג".

שמשעמם? - אולי. פרקטי - כן.

אבל מאחר שהסוגיה כאן אינה "איך לבדר את הציבור", אז צבעים עממיים ונפוצים כגון לבן/שחור/אפור סביר להניח כי הם קלים יותר למכירה (רוב האנשים מוכרים רכב אחרי X שנים, ולכן צריך לחשוב גם על זה), הגם שקל יותר למצוא לצבעים אלו חלפים משומשים (חס וחלילה שלא נזדקק).

תחשוב על הסיטואציה המתוארת מעלה עם רכב בצבע ירוק בהיר, וורוד, צהוב, וכול' ...

ברכבי אספנות למשל, שהינו לרוב רכב פנאי/הנאה/תחביב/רכב שני, הנושא הרבה פחות חשוב, וברור למה.

נאחל לו בהצלחה, והכי חשוב : שיהנה מכל רגע ברכב!

מה הכוונה פרקטי? מדובר על צבע..

אני לא מבדר את הציבור. שאני רואה רכב צהוב\ירוק\אדום עולה לי חיוך על הפנים.

לטעמי המחשבה שלך לא נכונה. מה אכפת לי מהבעלים הבא של הרכב? אני לא מטריד את עצמי במחשבות האלה ובחיים לא ארכוש רכב ע"פ סחירות עתידית. גם ככה זה מושג מאד לא מדוייק, אתה מוזמן לשאול את כל בעלי מאזדה 3 המנסים למכור.:lol:

לידע הכללי, מכרתי לאון צהובה תוך פחות משבוע במחירון פחות 2000 שקל(רצון טוב מצדי). אה, היא הייתה גם ידנית:shock:

חלפים? לוקחים לצבעי שפותר את הבעיה. בכל מקרה לא ארכיב על הרכב חלק חליפי שהצבע שלו במצב פחות ממושלם.

פורסם
תודה רבה לכולם , מדובר בrav 4 2013 עוד לא הגיע רשימת הצבעים אז אני לא יכול להגיד בדיוק איזה צבעים יש לפי ה2012 בקישור הזה http://www.toyota-s.co.il/ראב-4-צבעים.htm

לדעתי לבן פנינה.

או אפור כהה מטאלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...