Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, חבר'ה.

ברכב הוא סיוויק 2006, מנוע 1,600 סמ"ק אוטומטית.

אני הולך לפרט בעיה מאוד ספציפית ואני מקווה שאוכל להבהיר אותה על מנת שאוכל לקבל מענה טוב כי אני באמת כבר לא יודע מה עושים.

כשאני נוסע במהירויות מעל 15-20 קמ"ש, אין שום בעיה. הרכב נוסע כמו חדש. כל הבעיה היא כאשר מתחילים להאט.

אתאר מצב בו הורגשה התופעה ממש בצורה רצינית: אתמול נסעתי 60-70 קמ"ש בתוך העיר וראיתי רמזור אדום. התחלתי להאט, ואיך שאני לוחץ על הברקס ועדיין לא הגעתי לעצירה מוחלטת, פתאום הרמזור התחלף לירוק. כמובן שמיד לחצתי גז, אבל בלחיצה הזו על הגז הרכב ממש "נבהל" ועף קדימה ואחר שוב נסע כרגיל כשהגעתי למעל 15 קמ"ש. ככה זה קורה בכל פעם שאני מתחיל להאט ולא מגיע לעצירה מוחלטת - איך שאני לוחץ שוב על הגז, הרכב כאילו נבהל ועף קדימה לשנייה אחת...

אשמח לתגובה.

פורסם

לפי דעתי זה בעיה בגיר. מה שקורה שאתה במהירות 60-70 אז הגיר בהילוך שלישי, כאשר אתה בולם הרכב נשאר באותו הילוך על עצירה מלאה ואז משלב לראשון, כאשר אתה לא עוצר , אתה לוחץ על הגז במהירות של 10-15קמ"ש שזה מהירות של הילוך ראשון, אבל אתה בעצם עדיין בהילוך שלישי בגלל שכאשר אתה על הברקס הרכב לא מוריד הילוכים ולכן כאשר הגיר עובר משלישי לראשון אתה מרגיש קפיצה, זה קרה לי ב סיטרואן C5 ואצלי זה אפילו דפק...

בלי קשר: כאשר אתה נוסע 10-15 אז הכל יהיה פיקס כי הגיר כבר נמצא במקום שלו ולכן אתה לא מרגיש כלום

* מקריאה זריזה בפורום יש סיכוי שמדובר בטבעות לחץ בתיבת ההילוכים אוטומטית, צריך להחליף את הטבעות..*

בהצלחה

פורסם
לפי דעתי זה בעיה בגיר. מה שקורה שאתה במהירות 60-70 אז הגיר בהילוך שלישי, כאשר אתה בולם הרכב נשאר באותו הילוך על עצירה מלאה ואז משלב לראשון, כאשר אתה לא עוצר , אתה לוחץ על הגז במהירות של 10-15קמ"ש שזה מהירות של הילוך ראשון, אבל אתה בעצם עדיין בהילוך שלישי בגלל שכאשר אתה על הברקס הרכב לא מוריד הילוכים ולכן כאשר הגיר עובר משלישי לראשון אתה מרגיש קפיצה, זה קרה לי ב סיטרואן C5 ואצלי זה אפילו דפק...

בלי קשר: כאשר אתה נוסע 10-15 אז הכל יהיה פיקס כי הגיר כבר נמצא במקום שלו ולכן אתה לא מרגיש כלום

* מקריאה זריזה בפורום יש סיכוי שמדובר בטבעות לחץ בתיבת ההילוכים אוטומטית, צריך להחליף את הטבעות..*

בהצלחה

אני עם הבעיה הזו כבר חצי שנה. עכשיו היא פשוט הפכה להיות מאוד מעצבנת. אם לא אטפל בזה עכשיו, יש מצב שהגיר יילך פייפן?

• תוכן חדש...