Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלעד, אתה סגור על זה? אתמול ראיתי COPA חדשה - והיו לה הלוגנים ברגיל... (1.8TSI DSG).

בתחילת המבצע היו רכבים שהגיעו רק עם תוספת של ריפודי COPA, ובהם אין קסנון.

אחר כך מכרו דגם COPA בתוספת 5K שאאל"ט הגיע עם קסנון, דיבורית וחיישן גשם.

פורסם

לפנסי ה'קסנון' יש עוד הרבה יתרונות על "אור יותר חזק". נתחיל מזה שהוא יותר ממוקד - הוא פחות מתפשט, פחות "בורח" לצדדים ולכיוונים שלא צריכים אותו. הוא יותר ממוקד. דבר שני, תוכלת החיים שלו גבוהה יותר. בשורה התחתונה הוא פשוט מאיר הרבה יותר טוב את הכביש, בעוד מסנוור את הרכבים האחרים אולי בעוד 15%. לי אישית לא מפריע כשרכב עם קסנון מקורי עובר מולי/נוסע מאחורי, כל עוד זה לא ג'יפ.

אני אישית עברתי מטויוטה קורולה לאודי A1 עם קסנון ובפעם הראשונה שהדלקתי את הפנסים ממש נדהמתי, הם האירו פי 3 יותר טוב ממה שהייתי רגיל.

.Your average Notepad

פורסם
טוב מאוד שזה לא נפוץ.. מלא פעמים שעובר מולי אוטו עם קסנון זה מציק. גם בכאלה שזה מקורי.

ועכשיו שפירטו למעלה עד כמה זה מסובך, וכמה מערכות תומכות יש לכל זה, ובשביל מה? אור קצת יותר חזק?

חבל על המשקל המיותר, התקלות, העלות רכישה והתחזוקה.

אני כל כך לא אוהב את הרעיון שאני חושב שכשאני אקנה אוטו קצת יותר ספורטיבי שיבוא עם קסנון - בתקלה הכי קטנה שיהיה לדבר הזה אני יחליף לפנסים של הדגם הפשוט.

שמע, עברתי לא מזמן מסופרב 2005 עם קסנון מקורי ליטי 2012 בלי קסנון. בלילה, ובמיוחד בתנאי ראות קשים אני מתגעגע לקסנון. זה לא אור קצת יותר חזק, זה מאיר מהותית טוב יותר.

ה"תקלה" היחידה שהייתה לי עם הקסנון הייתה נורה שהלכה בסביבות 2010. על המקורית רצו כ 1600 ש"ח לפני מע"מ, אבל השגתי חלופית זהה של פיליפס (רק בלי הסמל של VAG) בכ 400 ש"ח (ניתן היה לקנות גם סינית ב 200~ אבל כמובן שוויתרתי).

פורסם

עוד דבר,

אור צהוב נהיה כל כך מגעיל, מוריד מכל רכב לגמרי,

כשפתאום יש אור לבן או כחלכל זה מוסיף הרבה יותר,

אין שום קשר לפוזה\ערסיות, זאת עובדה.

יש כאן מישהו שלא יסכים איתי על העניין הזה?

פורסם
עוד דבר,

אור צהוב נהיה כל כך מגעיל, מוריד מכל רכב לגמרי,

כשפתאום יש אור לבן או כחלכל זה מוסיף הרבה יותר,

אין שום קשר לפוזה\ערסיות, זאת עובדה.

יש כאן מישהו שלא יסכים איתי על העניין הזה?

תן לי לנחש: יש לך קיט לא מקורי?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי סך הכל פיליפס דיאמונד ויז'ן H4.

אם הייתי יודע שקסנון יעבור טסט ואין בעיה עם משטרה הייתי שם.

היום אתה רוכש סט גרמני, כמו פיליפס או בוש,

קונה את הנורה או את הקסנון עצמו (לא מבין כל כך) המותאמים במיוחד לרפלקטור

והנה עם התקנה נורמלית ונכונה עם סט גרמני איכותי תקבל קסנון יפהפה(5000-7000Kׂ, זה יפה) על רכב ישן שלא יסנוור.

לא להכליל.

פורסם

כרגיל אתה מדבר שטויות.

דווקא רכבים ישנים, קלאסיים בפרט, אלה ששווים מבט נוסף ועוד רגע מהחיים שלך מקבלים חזרה את הגוון הצהוב, שמוסיף להן המון אופי.

אבל כרגיל, נסכים שלא להסכים.

(שתי התמונות נלקחו מהמאגר של הולימניאקס)

408729_406454659421387_1578254306_n.jpg

197554_411145848952268_1758640771_n.jpg

פורסם

מערכת תאורת קסנון בטוחה יותר לנהג ולנהגים סביבו נ-ק-ו-ד-ה(.)

רכב עם מערכת כזו בכביש חשוך יראה סכנה שעומדת בצד הדרך הרבה יותר מוקדם מאשר רכב עם מערכת הלוגן רגילה.

תפסיקו להשמיץ מערכת שמצילה חיים בגלל שערסים אוהבים את התאורה הזו או כי יש את זה למרצדס של השכנים שלכם.

פעם גם השמיצו את הESP כי הוא הורס כל חדוות נהיגה , היום עשרות אלפי(אם לא מאות ואף מיליונים) אנשים אומרים תודה לאל (במקום למי שחשב על המערכת הזו) כי היא הצילה להם ולמשפחה שלהם את החיים.

אגב אוראל 1.8TSI COPA מגיעה עם BI-XENON ומערכת AFS

מי שלא יודע מה זה AFS\פנסים עוקבים, המערכת מכוונת את הפנסים בהתאם לסיבוב ההגה ועוד כמה פרמטרים.

http://www.youtube.com/watch?v=c3_tMvhA3Nc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

לעתים שיוצא לי לנהוג במכוניות עם פנסי האלוגן רגילים אני ממש שם לב להבדל העצום לרעה. קסנון חזק הרבה יותר, וזה מורגש בעיקר בנסיעה עירונית ברחובות צרים.

172

• תוכן חדש...