Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לחוות דעת על audison voce av 6k דחוף אני בחנות

ariel676
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

במחיר הזה הייתי פוזל דווקא לכיוון המוראל אלייט החדש של 2012.

עם טוויטר חדש שהוא בעצם MT23 "משופר", נקודת חיתוך גבוהה מבעבר עם קרוסים טובים יותר ומידבאס שונה במקצת הייתי נותן לו איזה ניסיון לפני הקניה.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי ששמעתי את שני הסטים לפני הקניה החלטתי ללכת על האודיסון, וואו הווצ'ה פשוט מטורף יש לו עוצמה אדירה הטוויטרים קצת חדים אבל ככה אני אוהב (:

לא מאוכזב בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטוויטרים שלו לא חדים בכלל.

מחיר קצת יקר לסט 2WAY לדעתי. זה כבר המחיר של ה3WAY או ממש קרוב אליו (אני מדבר על 2WAY ווצ'ה ו3WAY ווצ'ה)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.mobileelectronics.com.au/products/reviews/65_two_way_components_review_under_600/

בחו"ל לפי מחירים הווצ'ה עומד מול הדוטק אוביישן, בארץ הוא עומד מול האלייט... לפי דעתי האלייט החדש אמור להיות יותר טוב בעיקר בגלל קרוסים ה-ר-ב-ה יותר טובים בעלי מעגלי זובל ועוד חידושים כאלה.

מי שיתחבר לסאונד של הווצ'ה אז כמובן שעדיף, אך מבחינת תמורה למחיר האלייט [החדש לא הקודם] פשוט יותר טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוף סוף נראה שמוראל מתעוררים!

תהיתי לעצמי למה הסופרימו החדש עולה 10K שקלים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעגלי זובל, רכיבים של מונדורף טרמינלים של WTB, ומידבאס סנדוויץ' רוהכל, אותו החומר שנמצא בוופרים של הFAT LADY ובסדרות הגבוהות ביותר של חברות כמו B&W ו-revel

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טרמינלים של WTB מעניינים לי את ה...

רכיבים של מאנדורף, לפחות ברור שמדובר ברכיבים מדוייקים מאוד שעומדים בהצהרות שלהם - מספיק שהיו מביאים קבלי PX של קלאריטי שעולים הרבה הרבה פחות אבל עמידים ל250V ולא היית יודע שום דבר

אבל שינויים שמתבצעים בממברנה זה כבר מרחיק לכת וכאן יכולים להיות הבדלים מאוד שמיעים - אני רק מקווה שהם לא הפכו את מוראל לכל מותג אמריקאי\גרמני אחר כי כל מה שאהבתי בהם זה את החום, החוסר דיוק.

אם הם שמרו על החום באופי שלהם אז זה צריך להיות מדהים.

באמת כבוד ובאמת אולי הגיע הזמן לתפוס כוון לרכב הבא לחזרה למוראל.

חברה עם R&D רציני ביותר וגם וותק רציני ובנוסף לכך גאווה ישראלית - בייחוד בתקופה הנוכחית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.mobileelectronics.com.au/products/reviews/65_two_way_components_review_under_600/

בחו"ל לפי מחירים הווצ'ה עומד מול הדוטק אוביישן, בארץ הוא עומד מול האלייט... לפי דעתי האלייט החדש אמור להיות יותר טוב בעיקר בגלל קרוסים ה-ר-ב-ה יותר טובים בעלי מעגלי זובל ועוד חידושים כאלה.

מי שיתחבר לסאונד של הווצ'ה אז כמובן שעדיף, אך מבחינת תמורה למחיר האלייט [החדש לא הקודם] פשוט יותר טוב.

הדוטק לא מדגדג את התחתית של הווצ'ה,בחול הם באותו קלאס רק בגלל המחיר המופרז ביותר שמורל דפקו.

הוא שווה חצי מזה אם לא פחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצחיק שאתה אומר את זה, כי בכל מה שנוגע למחיר סיטונאי, אחוזי הרווח על המכירה של המוצר, זה מה שקובע את המחיר הסופי של המוצר.

זה אומר שבכל מדינה יש שער קמעונאי מסויים שקובע מה יהיה הרווח של בעל העסק מהמכירה, לדוגמא חברה שמוכרת לבעל עסק כמות מסויימת של קומפוונטים.

בעל העסק יבצע את הקניה מהמפעל לדוגמא מוראל או אודיסון, ולפי העלות של סט בודד הוא יוסיף מספר אחוזים קבוע בשוק וכך יקבע בכמה הוא מוכר את הסט ללקוחות.

מה שאומר בעצם זה שכאשר החברה מוכרת לך סט במחיר יותר זול, כך בסופו של דבר המחיר הרשמי [מבחינה קמעונאית] של המוצר יהיה נמוך יותר.

ואם תסתכל טוב תראה שהמחיר הקמעונאי הרשמי של הדוטק נמוך בכמעט 50 דולר מזה של האודיסון.

לעומת זאת בארץ ההבדל נמדד בכמעט אלף שקל בגלל שאין עלויות מס' יבוא והובלה.

לכן סט ברמה די גבוהה כמו הדוטק נמכר במחיר זול בהרבה מסט כמעט באותה הרמה.

עכשיו נסתכל על זה בצורה אחרת, אני אוהב את הדוטק אוביישן יותר מהרץ היי אנרג'י, שד"א החומר שמשמש את הרץ ליצור הטוויטרים שלהם - זה אותו החומר שאיתו מצפים שולחנות סנוקר ומייצרים ממנו גם ספוגים למקלחות... לא שזה אומר שזה לא יכול להתאים לטוויטרים.

כמו כן האודיסון ווצ'ה הוא בעצם די דומה להיי אנרג'י XL שטוב בהרבה מהיי אנרג'י רגיל, רק שהאודיסון כנראה שונה בכמה היבטים ורק המותג עצמו שווה עוד כמה זוזים.

אני חס וחלילה לא בא לזלזל פה באלטרומדיה, המילה סט מעולה ואני יקח אותו בכל יום על כל סט אחר של מוראל [חוץ מהסופרימו].

יש להם את סדרת הטזיס שהיא מעבר לכל ספק בין הרמות הכי גבוהות שיש בעולם הרכב שם למעלה ביחד עם הריינבאו רפרנס, לצערי אני כנראה בחיים לא אוכל להביע עליהם חוות דעת :roll: .

אבל זה שסט של מוראל זול בארץ לא אומר שהוא לא ברמה גבוהה...

ועוד דבר, תראה למשל שסט כמו ההייבריד אודיו שראיתי שקמעונאית עולה בארה"ב 700 דולר שהוא סט טוב יותר מהייבריד אוביישן שמוערך בכ 970 דולר, כי בארה"ב אין יבואן להייבריד אודיו, יש רק הובלות מה שהופך את הקלארוס לזול משמעותית מההייבריד למרות שהוא סט יותר טוב...

מה שמלמד אותנו שבעצם המחיר הוא לא תמיד ערב לאיכות המוצר וזו רק עוד דוגמא למוצר טוב יותר שנמכר במחיר זול יותר, בהרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החומר של הטוויטר לא רלוונטי,הטוויטרים של המילה שאתה כ"כ אוהב והטוויטרים של ההיי אנרג'י עשויים מאותו חומר,גם הטוויטרים של הווצ'ה,ותתפלא גם הטוויטרים של Thesis.

מה שרלוונטי באמת זה הקרוסים המחורבנים שמגיעים עם הדוטק.

אני אוהב רמקולים של מורל,אבל הדוטק/ווירטוס הוא בהחלט לא אחד מהם,רוב התוצאות ששמעתי עם הסט הזה פשוט לא היה מוצלח,אין ספק שיש פה גם עניין של טעם אישי,אבל לדעתי out of the box ההרץ סט יותר טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעם אישי.

אני שמעתי כמה תוצאות מעלפות מדוטקים של מוראל וגם שמעתי תוצאה מעלפת מפולס.

אם אתה חושב שזה שהממברנות שלהם עשויות מאותם החומרים אומר שכל ההבדל הוא בקרוסים אתה פשוט הוזה.

תיקח את אותו הקרוס, אותה נקודת חיתוך אותו סלופ הכוונה ותשים עליו MT23 או MT22 או מילה של הרץ או סופרימו או כל טוויטר אחר ואתה תשמע הבדלים ברורים שנובעים מהיכולת של הטוויטר עצמו.

החלפה של טוויטר של אימג'ן בL1 על אותו הקרוס בדיוק וההבדל ברמת הפירוט היתה מאוד ברורה.

אותו דבר אם תחליף טוויטר של הרץ היי אנרג'י בטוויטר של MLK3 וההבדלים יהיו ברורים.

זה שמוראל מסרסים את הקרוסים שלהם זה דבר ידוע - אתה פשוט לא יודע עד כמה הרכיבים שלהם טובים.

ושוב - זה עניין של טעם - בסופו של דבר.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אריק - בדבר אחד אתה צודק, לדוטק ולמוראל בכלל היו קרוסים די מחורבנים ועשו שימוש ברכיבים של BENNIC, בפורומים בחו"ל נפתחו כמה ת'רדים על כמה באמת הם טובים ובוצעו החלפות ושיפורים והמסקנה הייתה - על הפנים.

טוב שמוראל קשובים לדעת קהל עולמית ותכננו את הקרוסים שלהם מחדש.

כמו כן הרץ מאוד אוהבים לדחוף לכל מקום את התרכובת TETOLON [משי וכותנה] הזאת שלהם, מהאנרג'י ועד המילה והתזיס אצל אודיסון, החומר הזה הוא אולי באמת עושה נפלאות ושוב אמרתי שכמו שזה ציפוי טוב לשולחנות סנוקר, אולי זה גם ממברנה טובה לטוויטר.

אבל לטעון שהטוויטר של האנרג'י ושל התזיס עשויים מאותו החומר, זה כבר נובע מאמונה שלמה במחלקת השיווק והפרסום של אלטרומדיה :lol: .

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים, אולי בטזיס התרכובת קיימת באיזו צורה מזערית אבל אני מאמין [פה אני כבר מנחש] שהמשי שולט שם ביד רמה, בניגוד לאנרג'י שאולי שם שהתרכובת מכילה כמעט כותנה בלבד ללא משי.

בנוסף לכך גם במקרה שבו הממברנה עשויה מאותו חומר, אלוהים יורד לפרטים אפילו יותר קטנים :wink: .

למשל סלילים ואיכותם, פיזור, משקל, גודל תא, גודל ממברנה, וכו וכו...

וזה מה שהופך מוצר ליקר יותר מלבד החומר, כי ברגע שאתה משקיע תכנון של חודשים עד שנים זה יקר.

אמצעי הייצור יכולים לייקר ולהשפיע על התוצאה הסופית מבחינת שמע, נגיד שאת החומרים לטוויטר של האנרג'י חותכת מכונה מכאנית עם סכין פשוטה, לעומת קרני לייזר בטזיס שאח"כ מצולמים נמדדים ונבדקים עשרות פעמים כדי שהכל יהיה מושלם ושכל טוויטר יצא בדיוק כמו קודמו, מושלם.

אלף ואחד דברים מבדילים בין הטזיס לאנרג'י [אפילו סוג התרכובת של הממברנה], כמו בכל יצרן אחר עם סדרת כניסה פשוטה וסדרת היי אנד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חושב שזה שהממברנות שלהם עשויות מאותם החומרים אומר שכל ההבדל הוא בקרוסים אתה פשוט הוזה.

אדי לא הבנת אותי,החומר ממנו עשוי הטוויטר הוא רק דבר אחד מבין רבים המשפיעים על הסאוונד.

עובדה שהטוויטרים של היי אנרג'י ושל הThesis עשויים מאותו חומר,הם נשמעים אותו הדבר? ממש ממש לא.

shubidubi אתה הזכרת את הנושא שממנו עשויים הטוויטרים של ההיי אנרג'י,אני רק רציתי להמחיש לך כמה זה דבר זניח לעומת כל המשתנים האחרים,כי שוב הטוויטרים של היי אנרג'י ושל הThesis עשויים מאותו חומר תרצה או לא,בתרכובת כזו או אחרת זה לא משנה.

דרך אגב בכל הטוויטרים שציינתי עשויים מTetolon fibre.

שבוע טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור- קשקשתם פה הרבה מושגים ובלבלתם את הבחור.

הסט הזה הוא לדעתי התמורה הטובה ביותר למחיר. סט מדהים!

יעידו על כך מי שישב אצלי ברכב מפגש אחרון (והמערכת עדיין בבניה, אין מיקומים, טוויטרים זרוקים וכו').

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...