Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין ברכב קטן עד 60,000 ש"ח.

הרכב יצטרך לעשות גם נסיעות בין עירוניות...

אני מתלבט האם כדאי את הרכבים החדשים שנמכרים ב-60,000 ש"ח (שלהם למיטב ידיעתי נפח של 1000 סמ"ק) או רכבים אחרים כדוגמת סקודה פאביה או ניסן מיקרה (משומשות).

מה דעתכם?

תודה

פורסם

אם הנסיעות שלך בעיקר לבד,הם יכולות להוות אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק אני לא מבין למה להתפשר על רכב עם 1,000 סמ"ק חדש כאשר בתקציב הזה אפשר לרכוש ספלאש 2010 מהשכרה /ליסינג ב-48,000 ? או אולי יונדאי I20 משנתון דומה בין 55,000-58,000 ?

מקבלים מנוע חזק יותר (1200 בספלאש שגם כן די חסכונית גם אם פחות מהפחנועים של 1,000 סמ"ק או 1,400 ביונדאי ונוסעים ברכב נורמלי).

אופציה נוספת אם ממש מתעקשים על רכב קטן היא יונדאי I10 עם מנוע 1100/1250 עדיף גרסת ה-1250.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ואני דווקא בניגוד אליך לא מבין למה לקנות רכב מהשכרה שאתה לא יודע מה עבר עליו, רק בגלל שנפח המנוע טיפה גדול יותר. מי שמספיק לו רכב מיני, למה שלא יקנה רכב חדש במחיר הזה? אגב, אי אפשר להגיד סוזוקי ספלאש הוא רכב טוב יותר מרכב מיני ממוצע - למרות המנוע הגדול יותר. יש יתרונות ויש חסרונות...

פורסם
ואני דווקא בניגוד אליך לא מבין למה לקנות רכב מהשכרה שאתה לא יודע מה עבר עליו, רק בגלל שנפח המנוע טיפה גדול יותר. מי שמספיק לו רכב מיני, למה שלא יקנה רכב חדש במחיר הזה? אגב, אי אפשר להגיד סוזוקי ספלאש הוא רכב טוב יותר מרכב מיני ממוצע - למרות המנוע הגדול יותר. יש יתרונות ויש חסרונות...

תראה,לא כל הרכבים שיש מליסינג והשכרה הם קרועים ושחוטים.בחברות כמו אלבר והרץ יש אחלה רכבים (אני קניתי למשל I30 מליסינג של הרץ -אין קשר עכשיו לגודל הרכב זה רק בשביל דוגמא.

רכב ליסינג עם 31,000 ק"מ שעשו לו רק טיפול אחד (אני עשיתי לו את השני והשלישי) וחוץ מתקלה בשלטי הנוחות לא היה איתו שום דבר כך שזו בד"כ אגדה אורבנית,שכל רכבי הליסינג וההשכרה קרועים,מוזנחים ולא מטופלים-מה עוד שחלק גדול היום בשוק הוא ליסינג והשכרה ולא פרטיים.

כמו כן,מחירם של רכבים כמו שהצעתי נמוך יותר בהשוואה לרכב חדש,תחזוקה זולה במקרה של הסוזוקי וסבירה מאוד ביונדאי וחוץ מזה,מה כל כך כיף בלנסוע נסיעה בינעירונית עם מנוע 1,000 ? יש בכלל השוואה לעומנת נסיעה עם רכב בעל מנוע חזק מעט יותר

עם מנוע 1,200 או 1,400 ?שלא לדבר על החסכון הכספי הפרש של קרוב ל-10,000 ש"ח בקנייה ונשארים ביד עם רכב שספג כבר ירידת ערך לא קטנה לעומת רכישת רכב חדש מהניילון,שאמנם מלווה בשקט נפשי מסויים אבל עם כבילה למוסך מורשה היבואן והפסד של לא מעט כסף בירידת ערך כבר לאחר שנתיים-שלוש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חפש בפורום, רנו יוצאת בימי מכירות ומציעה את הרנו קליאו ב- 64.900 ש"ח שזה ממש לא רחוק מהתקציב שלך ,לקנות רכב חדש מהניילון אירופאי ובטיחותי לעומת מה שמוצע בסדר גודל הזה זאת קניה מעולה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
תראה,לא כל הרכבים שיש מליסינג והשכרה הם קרועים ושחוטים.בחברות כמו אלבר והרץ יש אחלה רכבים (אני קניתי למשל I30 מליסינג של הרץ -אין קשר עכשיו לגודל הרכב זה רק בשביל דוגמא.

רכב ליסינג עם 31,000 ק"מ שעשו לו רק טיפול אחד (אני עשיתי לו את השני והשלישי) וחוץ מתקלה בשלטי הנוחות לא היה איתו שום דבר כך שזו בד"כ אגדה אורבנית,שכל רכבי הליסינג וההשכרה קרועים,מוזנחים ולא מטופלים-מה עוד שחלק גדול היום בשוק הוא ליסינג והשכרה ולא פרטיים.

כמו כן,מחירם של רכבים כמו שהצעתי נמוך יותר בהשוואה לרכב חדש,תחזוקה זולה במקרה של הסוזוקי וסבירה מאוד ביונדאי וחוץ מזה,מה כל כך כיף בלנסוע נסיעה בינעירונית עם מנוע 1,000 ? יש בכלל השוואה לעומנת נסיעה עם רכב בעל מנוע חזק מעט יותר

עם מנוע 1,200 או 1,400 ?שלא לדבר על החסכון הכספי הפרש של קרוב ל-10,000 ש"ח בקנייה ונשארים ביד עם רכב שספג כבר ירידת ערך לא קטנה לעומת רכישת רכב חדש מהניילון,שאמנם מלווה בשקט נפשי מסויים אבל עם כבילה למוסך מורשה היבואן והפסד של לא מעט כסף בירידת ערך כבר לאחר שנתיים-שלוש.

ברור, הכל שאלה של צרכים ולא צריך לעשות הכללות...אני אומר שמי שרוב הזמן נוסע בעיר לא חייב סופר מיני או משפחתית...אם זה לא המצב אצל השואל והוא צריך רכב קצת יותר גדול גם מנועית, האופציה שהצעת היא הראויה.

• תוכן חדש...