Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי ירד מהארץ והרכב עוד לא נמכר.

מדובר בקופרה 2011 בצבע אדום מטאלי כלשהו (הזמין במיוחד מהסוכנות, לא נראה לי שיש עוד אחד בצבע כזה בארץ).

הרכב ללא שינויים, ללא צ'יפים עם קילומטראז' נמוך.

המחיר מחירון עם גמישות קטנה מאוד.

מי שמעוניין נא ליצור קשר בהודעה פרטית (לא משאיר טלפון כאן כדי לסנן קשקשנים. לא תאמינו כמה ערסים רוצים קופרה).

אוקיי, הנה הפרטים המלאים.

ניתן לראות את הרכב בתיאום מראש איתי בשעות הערב המוקדמות בכפר שמריהו, או בתיאום יום מראש בצהרים באזור תעשיה נתניה.

המוכר רוצה בערך 140. זה המחירון לא כולל כל התוספות. הרכב מגיע עם כל התוספות המקוריות האפשריות שהיבואן מספק: פנסי קסנון, חיישני חנייה, חלון גג, מושבי מרוץ (נראה לי שככה קוראים לזה) וכו'.

הרכב עלה על הכביש ב2010 אבל מדובר בדגם 2011 עם כל האבזור של דגם 2011. ***אם הרכב עלה לכביש ב 2010 אז הוא מודל 2010, לא 2011. ציין את תאריך העלייה לכביש המדוייק, זה לא לעניין להטעות את חברי הפורום***

הרכב עשה 27,000 ק"מ.

יש תמונה, ואשלח למי שיעביר לי את המייל שלו בהודעה פרטית. אני לא יודע בדיוק כיצד לצרף תמונה לתגובה בפורום.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין רלוונטי. מי שמחפש רכב ספורטיבי (אולי עדיף לא ראשון... צריך לדעת מה אתה עושה כשאתה קונה רכב כזה הנעה קידמית...), סיאט לאון קופרה שמורה, מטופלת, כחדשה בהתפשרות קיצונית על מחיר.

בואו לראות את הרכב, בינתיים רק בודדים לקחו אותו לסיבוב.

מתנצל על חוסר הדיוק.

לפי מה שהבנתי מהמוכר, הרכב על על הכביש בסוף 2010.

כשאמרתי "דגם 2011" התכוונתי שמבחינת המתיחת פנים והאבזור של הרכב מדובר על הדגם שנמכר לאורך שנת 2011.

• תוכן חדש...