Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר התקיל בשאלה. לטענתו יש להציג תעודת ביטוח חובה בעת ביצוע טסט לרכב (לא זוכר, אני כבר שנים עם ליסינג).

את תעודת הביטוח לא שלחו לו, והמוכשר לא דרש לקבל העתק בפקס.

מחר יפוג תוקפו של רשיון הרכב שלו. את הטסט הוא רצה לבצע מוקדם בבוקר, לפני פתיחת סוכנות הביטוח שלו, כך שאין לו שום אפשרות להשיג אותה לקראת הטסט.

השאלה היא האם הוא יכול לחרוג ולהתייצב לטסט באיחור של יום. מה דינו של מי שנוסע ברכב ללא טסט בתוקף עם חריגה של יממה?

האם באמת נדרש להציג תעודת ביטוח חובה בתקוף?

תודה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לא הבנתי - הבחור גם רוצה לנהוג ללא ביטוח ?

אם הביטוח חודש מדובר בבעיה קטנה - מכסימום הסוכן ישלח את התעודה בפקס למכון הטסטים, אם כי מכוני הטהסטים גובים עמלה תמורת שירות קבלת פקס.

אם הביטוח לא חודש - עליו לחדשו לפני שיזיז את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפעם האחרונה שביצעתי טסט לרכב,

דרשו תעודת ביטוח חובה בתוקף לפני הכניסה למסלול.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שלום,

מהודעת הפתיחה משתמע שהביטוח בתוקף, רק שהספח לא נמצא בידי בעל הרכב (עוד לא הגיע בדואר).

במכון לא יתנו לגשת לטסט ללא הצגת ביטוח חובה.

נהיגה ברכב כאשר הרישיון לא בתוקף עד 4 חודשים - 250 ש"ח+ 6 נקודות.

יש אפשרות לגשת למשרד הרישוי ולקחת אישור תנועה זמני ל 48 שעות (עד 3 אישורים כאלה בשנה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כבר מספר שנים לא ביקשו ממני תעודת ביטוח בטסט. מכל מקום - אני מודא חידוש הביטוח בזמן, כולל קבלת תעודת הביטוח.

במצבו של הבחור - שיגש לטסט לאחר שיקבל את תעודת הביטוח או העתקה.

יש גם לקח - לחדש את הביטוח ולבצע את הטסט כמה ימים לפני תפוגתם, ולא להמתין לרגע האחרון. אישית אני בד"כ עובר את הטסט מספר שבועות לפני המועד האחרון - השנה זה היה לא פחות מ-6 שבועות קודם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל מכון טסטים, ברגע שהגעתי לעמדת הקבלה,

הפקידה ביקשה את מסמכי הרכב המשולמים, ואת הביטוח,

אותם צרפה לטופס המבחן.

אני חושבת שזה גם מאוד הגיוני מבחינתם,

הרי מדובר בכלי רכב המגיע למבחן השנתי, ישנם עובדים ואנשים מסביב,

תמיד יכל להתרחש משהו בלתי צפוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא טענתי שהדבר לא הגיוני - זו הזדמנות של המדינה לוודא קיום החוק בעניין זה, בדיוק כפי שבודקים את הבלמים והתאורה.

ציינית רק שבמכון בו אני מבצע את הבדיקה השנתית לא מבקשים את התעודה.

פורסם

אפשר לשאול היכן אתה מבצע בדיקה?

(אתה יכל לשלוח גם בהודעה פרטית אם אינך מעוניין לפרסם בכללי).

ל'

• תוכן חדש...