Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום ביקרתי בסוכנות של מאזדה על מנת לסגור הזמנה על מאזדה 3 החדשה דגם ספיריט.

לאחר התרשמות מהרכב הסוכנות, החלטתי להזמין ובמבט מהיר באולם תצוגה נגלתה לעיני מאזדה 3 שיושבת בקצה האולם בצבע שחור.

שאלתי על פשר המראה הטיפה שונה בפגושים, ונאמר לי כי מאזדה 3 החדשה עברה מתיחת פנים וזאת לפני המתיחת פנים.

"הישנה" מתומכרת 10,000 ש"ח מתחת למחיר "החדשה" ואמר לי כי ההבדלים היחידים הם:

*פגושים מעט שונים

*חיישן גשם ואורות בחדשה(אין בישנה)

*גנטים שונים.

אני באמת לא מצליח להבין האם מאזדה 3 הדגם החדש לאחר מתיחת הפנים עובר שני שינויים עיצוביים בשנה?

והאם אלו ההבדלים היחידים בין שני הדגמים?

כי כמו שזה נראה כרגע אני לא רואה מדוע להזמין את הדגם "החדש".

תודה מראש

יוסי

פורסם
מאזדה 3 עברה מתיחת פנים במהלך שנת 2012 כך שכנראה שמה שאתה רואה זה דגם אחד שהוא טרום-מתיחת פנים ודגם אחר שהוא אחרי מתיחת פנים. לא מדובר בשני שינויים עיצוביים בשנה, השינוי הקודם בעיצוב בוצע במהלך שנת 2009. אבל כשהיבואן תקוע עם רכב שאף אחד לא רוצה לקנות, אין ברירה אלא למכור ישן לצד חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נראה לי שלא הבינו אותי כראוי,

אני יודע שהמאדדה 3 הוחלפה הצורה שלה בשנת 2009-כי הרכב שמכרנו הוא שנת 2008 צורה קודמת.

העיניין הוא שהמאזדה 3 שהייתה באולם תצוגה היא 3 לאחר מתיחת הפנים של 2009.

כלומר "מאזדה 3 החדשה".

העיניין הוא שיש 2 מאזדות 3 חדשות!

האם העניין העיצובי משפיע על המחיר בעתיד?!

אני אישית יותר אהבתי את העיצוב של ה-3 שהוצאה לי בהנחה של 10 אלף ש"ח.

כלומר לפני מתיחת הפנים(שקר כלשהו)שמאזדה עשתה בדגם

תודה

יוסי

פורסם

ראיתי עכשיו באינטרנט שהדגם "החדש" התחיל להמכר בסוכניות בחודש יוני השנה.

ולכן מאזדה יצאו במבצע על הספיריט 3 הקודם במחיר מבצע של 127,000 ש"ח.

טיפה נשמע לי הזוי שהרכב הוצע לי היום בסוכנות המחיר של 130,000 יותר יקר מהמחיר לפני כניסת הדגם ביוני.

פורסם

אתה מתבלבל. 2009 זה החלפת דגם (זה שאת השינויים המהותיים אפשר לספור על יד אחת זה עניין אחר). 2012 זה מתיחת פנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...