Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה אתה יותר, גיבור או טיפש?

אתה רואה שמישהו מאחורייך נוהג בעצבנות וצופר וכו׳ אז אתה תעשה לו דווקא?

עד שיום אחד תיפול על האדם הלא נכון שיחליט לחנך אותך, זה לא חייב להיות ערס, אגב, זה יכול להיות סתם בנאדם נורמטיבי שעכשיו קיבל הודעה שקרוב משפחה שלו עבר תאונה ומאושפז בבית חולים ועכשיו הוא נתקל בחוכמולוג-גיבור כמוך, עם כל הנורמטיביות גם הוא עשוי לצאת מכליו.

כבר "נפלתי" על כמה מהסוג הזה, כולל סיטואציות בהן אנשים יצאו עלי מהאוטו, כי לא נתתי להם לחתוך את הפקק.

שמע, יש פה משהו מאוד עקרוני. מרתיח אותי שאנשים, למשל, חותכים פקק של 20 מכוניות מהנתיב ליד, כי הם חשובים עוד יותר. זה מצליח להם, בין היתר, כי רוב הנהגים פשוט נותנים להם לעשות את זה, וזה מפריע לי לא פחות.

אני לא חוכמולוג ולא גיבור. אני בסך הכל רוצה (וכמובן שזה לא יקרה) שכל גאוני ישראל יבינו, שכמו שהם רוצים לצות בבטחה כביש בתור הולכי רגל, גם אחרים רוצים, כמו שהם לא רוצים לדפוק ברקס כי מישהו משתלב בלי לתת להם זכות קדימה, גם אחרים רוצים וכו' וכו'. התופעות האלו ככ מתרחבות כי אנשים פשוט נותנים לזה יותר ויותר לגיטמציה, וזה גם מוביל לדפוס חשיבה של "אם אחרים עושים את זה, למה שאני לא עשה?". אי אפשר להכנע בכל דבר לערסיזם השולט בארצנו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז מה אתה יותר, גיבור או טיפש?

אתה רואה שמישהו מאחורייך נוהג בעצבנות וצופר וכו׳ אז אתה תעשה לו דווקא?

עד שיום אחד תיפול על האדם הלא נכון שיחליט לחנך אותך, זה לא חייב להיות ערס, אגב, זה יכול להיות סתם בנאדם נורמטיבי שעכשיו קיבל הודעה שקרוב משפחה שלו עבר תאונה ומאושפז בבית חולים ועכשיו הוא נתקל בחוכמולוג-גיבור כמוך, עם כל הנורמטיביות גם הוא עשוי לצאת מכליו.

לדעתי, האופציה השניה, ואפשר להוסיף גם עוד כמה מילות תואר..

הוצאת לי את המילים מהפה, למעט כך שלא צריך לעשות "דווקא".

לצערי הרב נחשפתי והייתי מעורב במספר מקרים כאלו. יש אנשים שפשוט צריך לחנך אותם, והם בדיוק עולים לך על הטורים ואין מה לעשות אתה מאבד את זה פשוט.

אני זוכר מקרה אחד נורא ספציפי. אני נוסע בכביש חד סיטרי בעל שני נתיבים להנאתי בימני כאשר יש נהג מאחורי שלא מפסיק לחפור לי ולא עוקף. אורות גבוהים, צפצופים ובעיקר אני רואה את הפנים של הבן זונה במראה האחורית (פנורמית) מתעצבן, נצמד ומקלל ועושה תנועות עם הידיים שלא היו מביישות את גאנגאם סטייל. אמרתי לעצמי עוד דפוק אחד יאללה שיעקוף, גם ככה אני הייתי צריך לפנות ימינה (פנייה בלי רמזור). השיא היה שאני עוצר במעבר להולכי רגל והוא לא מפסיק לצפצף בשיא הלחץ, אני עושה לו עם היד את התנועה של "חכה" והוא משתגע מאחוריי ואני רואה את הפנים שלו ונרתח. אמרתי לעצמי, עזוב אותך לא שווה את זה.

אני פונה ימינה לכביש חד סטרי (בעל נתיב אחד) והבן זונה בא אחריי ! אמרתי לעצמי איזה מפגר הוא היה לו כמה מאות מטרים לעקוף אותי למה הוא לא נסע ?!

טוב אני נכנס לרחוב הצר ורואה שהסיפור ממשיך עוד פעם. הכביש שם נורא צר ואני לא עובר שם את ה25-30 כי יש שם הרבה ילדים קטנים שקופצים לכביש. הבחור הזה כבר עבר כל גבול וכל העצבים שלו הוא הוציא עליי. עצרתי באמצע הכביש הזה, איפה שאין לאן לברוח. יצאתי החוצה והוא גם יצא מהלנטיס שלו וראיתי את הערס הממורמר לקראת סוף גילאי ה30 וישר הוא התחיל "יא בן זונה כוס אמא שלך אתה לא יודע לנסוע.." (וכו' וכו') ואוטומטית הוא ישר על המקום קיבל כאפה לפנים וכמו שערן ציין מכות שלא היו מביישות סרטי אקשן. והכי מצחיק אחרי שהוא הבין שמפה הוא יצא מדמם הוא התחיל להתחנן שאני אעזוב אותו והוא היה סתם עצבני... כל החראות האלה שחושבים שהם גדולים על קטנים או רואים אוטו/אדם/אישיות יותר חלש מהם אז הם "יחגגו" עליהם וירגיעו את האגו שלהם וחבל שזה ככה. ושתדעו, כל החראות האלה שעושים דברים כאלה הם לא אנשים לפחד מהם אל תפחדו להתעמת איתם. (לכל כלל יש יוצא מן הכלל כן ? ;) )

בנימה אחרת גם עלה לי זיכרון מהתיכון. היו הרבה מקרים של מכות, כל הערסים היו מתעללים "בחלשים" וכדומה אז המורה הציע רעיון שכל יום ניקח 10 דק' מהשיעור שלה ונעשה כמה חזרות עם משקולות 10 ק"ג, לפחות אם נריב מכות אז שיהיה הוגן איכשהו :lol:

ת'שמע, אתה גבר שבגברים, לדעתי צריך לעשות עליך כתבה בעיתון.

ולחשוב שאתם מתלוננים שאין כאן תרבות..

הינה דוגמא מצויינת לתרבות [אומנם נפוצה יותר במדינות ערב ורוסיה, אך עדיין סוג של תרבות]

פורסם

הינה דוגמא מצויינת לתרבות [אומנם נפוצה יותר במדינות ערב ורוסיה, אך עדיין סוג של תרבות]

העיקר שאתה נקי. גזען, אבל גזען נקי. היית הרבה זמן ברוסיה וראית תרבות כזאת בדיוק, נכון?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה מקרה דפוק.

אני במקומך הייתי מחפש חניה בנתיב הימני, עוצר ונותן למשאית לעקוף בלי קונצים ושטויות.

חבל על הנזק שנגרם לרכב שלך ולעצבים והלחץ הנפשי שהתקרית הזו גרמה לך.

לא משנה כמה אדיוט הערס התורן וכמה מתחשק לי לחנך אותו באיזושהי דרך, זה לא שווה סיכון בנזק לרכב שלי.

רוצה לחנך ערסים בכביש בלי לסכן את הרכוש שלך? לך תתנדב במשטרת התנועה.

או, שתחליט שאתה גיבור - עושה סדר בכבישים על חשבונך, תקנה גרוטאה ב3000 ש"ח, תרביץ בלימות חירום חופשי לכל מי שנצמד וצופר לך מאחורה בימני בלי סיבה, "אל תשים לב" לכל מי שנדחף לך לנתיב בלי לאותת תוך כדי שאתה מרסק לו את הכנף, תיצמד על המילימטר לאנשים שחונים בחניה כפולה, וכדומה.

רק אל תתפלא כשיגיע היום וממש תעצבן איזה בבון ענק שישלח אותך למיון בלי שיניים וחשש לנזק מוחי :lol:

עקרונות זה דבר טוב ויפה, אבל לא כדאי להגיע למצבים כאלה בגללם.

"אל תהיה צודק, תהיה חכם".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלון, אני לא יודע על מה אתה מבסס את ההתנשאות שלך (לפי התגובה השניה שלך, כנראה על המוצא האשכנזי שלך או משהו כזה - בהחלט כל הכבוד! זה הישג מאוד משמעותי בחייך, אני מנחש). האם אתה במקרה גם מאלו שחושבים שחשוב לצפור ברגע שהרמזור מתחלף לירוק, או הנהג לפניך לא מאיץ כאילו הוא בתחרות דראג? גם אם לא, מבחינתי אתה מוזמן גם להפנות את הלחי השניה כשמרביצים לך, ולבקש עוד. עצם זה שאתה מאשים *אותי* בזה שאני לא מתקפל אוטומטית ובורח עם הזנב בין הרגליים כשהערס התורן כועס עלי שאני נותן למישהו לחצות את הכביש מלמדת אותי בדיוק מי אתה ומה אתה.

ההתממות שלכם מעוררת רחמים. אפשר לחשוב שכל ישראל מורכבת מאנשים שזה עתה בישרו להם שקרוב משפחה שלהם מאושפז והם רק מתים כבר להגיע לבית החולים, ורק אני ועוד מעט האנשים כמוני שבאמת מעיזים לעצור ב"עצור" זה מה שמונע מכל אותם המסכנים להגיע כבר לבית החולים. די כבר עם הצביעות הזו, בעיקר לאור הגזענות המתפרצת מהכיוון שלך ודרכי הניסוח. כשאתה קורא לי "טיפש " ורוצה להוסיף לזה כמה מילות תואר נוספות, אתה לא מנסה לחנך אותי? איך בדיוק או רעיונית זה שונה ממה שאני מדבר עליו? כי אנחנו לא בכביש אלא בפורום, אז כאן מותר? או שבדברים שמעצבנים אותך זה לגטימי לנסות לחנך אחרים? אז סבבה, להבא אני אסע עם שלט נשלף לכל מקרה כזה - "כנס לקארספורום כדי שאוכל לספר לך איזה טיפש אתה". זה יהיה לחלוטין בסגנון התרבות הגבוהה שלך.

פורסם
כבר "נפלתי" על כמה מהסוג הזה, כולל סיטואציות בהן אנשים יצאו עלי מהאוטו, כי לא נתתי להם לחתוך את הפקק.

שמע, יש פה משהו מאוד עקרוני. מרתיח אותי שאנשים, למשל, חותכים פקק של 20 מכוניות מהנתיב ליד, כי הם חשובים עוד יותר. זה מצליח להם, בין היתר, כי רוב הנהגים פשוט נותנים להם לעשות את זה, וזה מפריע לי לא פחות.

אני לא חוכמולוג ולא גיבור. אני בסך הכל רוצה (וכמובן שזה לא יקרה) שכל גאוני ישראל יבינו, שכמו שהם רוצים לצות בבטחה כביש בתור הולכי רגל, גם אחרים רוצים, כמו שהם לא רוצים לדפוק ברקס כי מישהו משתלב בלי לתת להם זכות קדימה, גם אחרים רוצים וכו' וכו'. התופעות האלו ככ מתרחבות כי אנשים פשוט נותנים לזה יותר ויותר לגיטמציה, וזה גם מוביל לדפוס חשיבה של "אם אחרים עושים את זה, למה שאני לא עשה?". אי אפשר להכנע בכל דבר לערסיזם השולט בארצנו.

אז תסביר לי שוב, בהנחה ואתה יודע שלא תוכל לחנך את כולם, למה סתם לעצבן אנשים יכול להיות שבאמת ממהרים למקרה חירום? (כמובן שהרוב סתם לא מתורבתים, אבל חלקם אולי באמת ממהרים).

כואב לך אם מישהו יגיע ליעדו מהר יותר?

עולה לך כסף שהוא עוקף אותך?

כבר ״נפלת״ על כמה כאלה שלדברייך יצאו מרכב לקראתך, אתה לא מבין שבסוף אתה ״תיפול״ על מישהו יותר חמום מוח\טיפש ממך שיכניס אותך לכתבה שולית באחד העמודים של עיתוני החדשות?

יש לך נטיות אובדניות או משהו?

באמת שאני לא יכול להבין את ההתנהגות הזאת חבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אלון, אני לא יודע על מה אתה מבסס את ההתנשאות שלך (לפי התגובה השניה שלך, כנראה על המוצא האשכנזי שלך או משהו כזה - בהחלט כל הכבוד! זה הישג מאוד משמעותי בחייך, אני מנחש). האם אתה במקרה גם מאלו שחושבים שחשוב לצפור ברגע שהרמזור מתחלף לירוק, או הנהג לפניך לא מאיץ כאילו הוא בתחרות דראג? גם אם לא, מבחינתי אתה מוזמן גם להפנות את הלחי השניה כשמרביצים לך, ולבקש עוד. עצם זה שאתה מאשים *אותי* בזה שאני לא מתקפל אוטומטית ובורח עם הזנב בין הרגליים כשהערס התורן כועס עלי שאני נותן למישהו לחצות את הכביש מלמדת אותי בדיוק מי אתה ומה אתה.

ההתממות שלכם מעוררת רחמים. אפשר לחשוב שכל ישראל מורכבת מאנשים שזה עתה בישרו להם שקרוב משפחה שלהם מאושפז והם רק מתים כבר להגיע לבית החולים, ורק אני ועוד מעט האנשים כמוני שבאמת מעיזים לעצור ב"עצור" זה מה שמונע מכל אותם המסכנים להגיע כבר לבית החולים. די כבר עם הצביעות הזו, בעיקר לאור הגזענות המתפרצת מהכיוון שלך ודרכי הניסוח. כשאתה קורא לי "טיפש " ורוצה להוסיף לזה כמה מילות תואר נוספות, אתה לא מנסה לחנך אותי? איך בדיוק או רעיונית זה שונה ממה שאני מדבר עליו? כי אנחנו לא בכביש אלא בפורום, אז כאן מותר? או שבדברים שמעצבנים אותך זה לגטימי לנסות לחנך אחרים? אז סבבה, להבא אני אסע עם שלט נשלף לכל מקרה כזה - "כנס לקארספורום כדי שאוכל לספר לך איזה טיפש אתה". זה יהיה לחלוטין בסגנון התרבות הגבוהה שלך.

צודק, חוזר בי מדברי, אתה החכם על הכביש.

מורה ומחנך בישראל.

אם אתה לא בוגר מספיק בכדי להבין שזו לא הדרך אז אין לי מה לנסות לשכנע אותך, ככל הנראה זה יבוא עם הזמן.

ואיך לעזאזל הצלחתם להוציא את השד העדתי, זו ממש לא הייתה כוונתי, אני מצר על כך שכך הובנתי.

את מה שרשמתי רשמתי מנסיון ולא מדיעות קדומות, רק על פי מראה עיניים.

ברוסיה לא פעם ראיתי סגירת חשבונות על הכביש ושליפת אקדח זה משהו נדיר כל כך.

בכל מקרה, אם פגעתי במישהו זו לא הייתה הכוונה.

תהיו בריאים ואל תנסו לחנך על הכביש.

יבגני,

אני לא מפנה את הלחי השניה כי אין לי צורך בכך, אני לא מגיע למצבים המטומטמים שכנראה אתה מגיע אליהם.

אם יש מאחורי "ערס" אשר מציק ללא הפסק ומנסה לעקוף, אני פשוט נותן לו ושוכח את זה אחרי שתי שניות, כי מה שחשוב לי זה להגיע הביתה בשלום ולשחק עם הילדים שלי, לא לחנך וללמד לקח עוד אדם חמום מוח.

מקווה שתתבגר.

פורסם
אז תסביר לי שוב, בהנחה ואתה יודע שלא תוכל לחנך את כולם, למה סתם לעצבן אנשים יכול להיות שבאמת ממהרים למקרה חירום? (כמובן שהרוב סתם לא מתורבתים, אבל חלקם אולי באמת ממהרים).

כואב לך אם מישהו יגיע ליעדו מהר יותר?

עולה לך כסף שהוא עוקף אותך?

כבר ״נפלת״ על כמה כאלה שלדברייך יצאו מרכב לקראתך, אתה לא מבין שבסוף אתה ״תיפול״ על מישהו יותר חמום מוח\טיפש ממך שיכניס אותך לכתבה שולית באחד העמודים של עיתוני החדשות?

יש לך נטיות אובדניות או משהו?

באמת שאני לא יכול להבין את ההתנהגות הזאת חבר.

נלך שלב שלב.

קודם כל, זה לא אני זה ש-"מנסה לעצבן אנשים". כשאתה, בתור בן אדם נורמטיבי, עוצר בתמרור עצור, נותן לנכה לחצות את הכביש, וצופרים לך, לא אתה זה שיוצר את הסיטואציה הלא נעימה על הכביש. ממש לא. העניין הוא שבישראל נהייה סטנדרט לא להקפיד על הדברים האלו, כי כל הלוזרים סביבנו, חושבים שזה מה שהופך אותם לנהגים "מהירים", לכן אוטומטית השתלבות שלוקחת יותר מ-5 שניות בפניה או כל דבר דומה מעצבנת אותם. בעיה שלהם.

לא כואב לי שמישהו יגיע יותר מהר ליעדו. מה הקשר בכלל? אני יכול לספר לך גם שבמקרים בהם אני יוצא בנסיעה רגילה אחרי סיטואיצה כזו שמישהו צופר לי (ולמעשה זה רוב המקרים, די הפרזתי עם האמירה שאני נוסע לאט ברוב הפעמים), אני מגלה שאותו האידיוט התורן מתרחק ממני במראה האחורית, ואני לא רואה אותו יותר אף פעם. זה אף פעם לא עניין של "להגיע יותר מהר ליעד", זה פשוט עניין של עוד מקום בו אנשים חושבים שהם "פראיירים" ולא מוכנים להתחשב חלילה באחר. אל תנסה לחפש את הצדקה לאותם האנשים, כי אין. מדובר פשוט בבהמות אדם. אגב, האחרון מהסוג הזה שנתקלתי בו, דווקא היה לפני בצומת. אחרי שהנהג לפניו עבר את מעבר החציה, הוא נתן פול גז, והתעלם לחלוטין מזה שהיו על המעבר 5-6 אנשים. איך הוא לא דרס אותם, אני לא יודע עד היום.

לא עולה לי כסף שאף אחד עוקף אותי. אז מה? כשאתה מגיע לתור שלך בבנק או קופת חולים, אתה נותן לערס הבא לעקוף אותך? איך זה שונה? יש פקקים בהם אתה עומד רבע שעה, כי על כל עשרה אנשים נורמלים, יש 5 בהמות. יש גם דרכים לעשות דברים. זה מחליא אותי שכל אותם חותכי הפקקים, שבקושי זוכרים שהאוטו מסוגל לאותת, פתאום "נזכרים" שהם צריכים לאותת דווקא בסיטואציות כאלה, כאילו מדובר בנהגים נורמטיבים שטעו בדרך ורק רוצים להשתלב. זה פשוט עלוב. תאמין לי שאם אחד מהם היה נעצר לידי ובאמת מבקש להשתלב, או מסביר לי שהוא טעה בדרך, בכיף הייתי נותן לו לעבור. אבל הרי גם אתה וגם אני יודעים שזה לא המצב, ומדובר פשוט בזן חדש של חרא שצמח כאן, שגם המשטרה לכאורה התיימרה לטפל בו, אבל בפועל לא נעשה כלום.

ובוא אני אולי אחדש לך משהו אחרון. ביום בו הגעתי לעבודה וסיפרתי שיום לפני מישהו יצא אלי, כי לא נתתי לו לחתוך אותי בקצה הפקק (הוא עבר על פס ההפרדה הלבן, כמעט נכנס בי, כי רבע שעה מחייו יותר חשובה מרבע שעה מחיי), גיליתי לתדהמתי שלכל בן אדם לו סיפרתי את הסיפור הזה, היה סיפור דומה. אתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד היום כדי להגיע לסיטואציות כאלו. נכון, אתה יכול למנוע הרבה מהן, אם תמיד תוותר. לדעתי ולצערי, הסיבה לזה שדווקא אנשים נורמטיבים לחלוטין בחיי היום יום מתנהלים כמו בהמות הכביש, היא ה-over מוכנות שלך ושל אלון ושל אחרים תמיד לוותר, לא משנה מה.

זה לא עניין של "כבוד", גם אם זה נראה ככה לך או לאלון. זה עניין של מיאוס וסלידה קיצונים מבהמיות הזאת, ומזה שאנשים מוכנים לרמוס ולרצוח אחד את השני רק בשביל להגיע לעבוד 5 שניות יותר מהר.

פורסם
צודק, חוזר בי מדברי, אתה החכם על הכביש.

יבגני,

אני לא מפנה את הלחי השניה כי אין לי צורך בכך, אני לא מגיע למצבים המטומטמים שכנראה אתה מגיע אליהם.

אם יש מאחורי "ערס" אשר מציק ללא הפסק ומנסה לעקוף, אני פשוט נותן לו ושוכח את זה אחרי שתי שניות, כי מה שחשוב לי זה להגיע הביתה בשלום ולשחק עם הילדים שלי, לא לחנך וללמד לקח עוד אדם חמום מוח.

מקווה שתתבגר.

אלון, לפני כמה שבועות נסעתי באחד מכבישי ישראל. הגעתי לצומת, כשהרמזור התחלף לצהוב. האטתי ועצרתי כדי לא לעבור באדום. כמובן שמיידית שמעתי צפירה. הסתכלי במראה האחורית וראיתי שעומדת מאחורי bmw של עבריין כלשהו (לפחות לפי המראה), שלפי הפרצופים שהוא עשה כנראה שקל לצאת מהאוטו ולדקור אותי. תאמין לי שגם אתה יכול בכל רגע נתון להגיע לסיטואציה כזו, וזה קורה לאנשים כל הזמן. אל תשלה את עצמך שבגלל שאתה לא מתעצבן איפה שאני מתעצבן, אתה פתרת הבעיה. הבעיה היא לא בי. הבעיה היא בזה שיש אנשים שמגיעים לכביש כאילו זה שדה קרב. אתה מקפיד על חוקים כלשהם בזמן הנהיגה? הם לא ואותם מעצבן שאחרים כן. זה לא ככ משנה מה אתה תעשה, אותם זה עדיין יעצבן.

ושוב, אני רק יכול לחזור ולתהות אם גם בתור בבנק אתה נותן לאנשים להדחף לפניך באגרסיביות, ומתרץ את זה כ-"בגרות".

פורסם

הצרה היא שבמרבית המקרים מי שיושב בב.מ.וו ההיא עם "פרצוף של עבריין" הוא בעצם מין יבגני כזה שבטוח שיש לו עסק עם עוד ישראלי, חסר אחריות והתחשבות באחר, במקרה הטוב, עארס שש אלי קרב במקרה הרע. והוא, אדוני הנכבד, לא מפנה את הלחי השנייה, גם כי הוא לא פראייר וגם כי הוא דואג לכולנו. ואם אני מעיז לנחש, אז זה פחות או יותר מה שקרה במקרה שפתח את השירשור הזה. ותמיד כשאנחנו משוכנעים שאנחנו צדיקים והאחרים מנוולים וגם מחליטים שיש לנו תפקיד של מחנך, ובניגוד לתור בקופת חולים או בקולנוע, גם יש לנו כלי משחית כמו אוטו בשליטתנו, כזה שיכול להעצים באופן מסיבי את יכולתנו החינוכית, או אז מתחילה הקטסטרופה.

פורסם
ברשותכם:

http://www.youtube.com/watch?v=ohDSY-S4-Uw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

את אם רק האנשים שם היו יודעים להשתמש במראות צד ובבלמים.. הסרטון הזה לא היה קיים.

תרבות נהיגה? פיזדטס, בהשוואה אליהם אנחנו נראים כמו קנדה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דווקא אתמול נתקלתי בהתנהגות מאוד מנומסת, אפילו כמעט שלא לצורך. נסעתי לפני רכב שהתקרב אליי בלי אורות בלילה והתכוונתי להשתלב בנתיב שלו כדי לצאת לכביש אליו הייתי צריך. נופפתי לו ביד וסימנתי לגבי האורות. הוא פירש את זה כבקשה להיכנס והאט כדי להשאיר לי מרווח בטוח להיכנס. נחמד מצידו. ציפיתי שיעבור אותי, יבין לגבי האורות אם יתמזל מזלו ואז אשתלב.

אגב, כולם פה מדברים על להגיע מוקדם יותר. נסעתי היום כל הבוקר עם ספארק יותר מחצי דרך, וגולף שהצטרף לחלק מהמסלול. הם התאמצו לעקוף אחד את השני, הספארק התאמצה לעבור ולהקדים אותי, בסוף 20 ק"מ מאוחר יותר יצאנו במחלף ביחד עם הספארק בהפרש של מכונית אחת, והגולף הקדימה אותנו ב600 מטר בקושי.

זה כל הסיפור. מה שכן, בניגוד לנ"ל כמעט כל העקיפות בבוקר הזה היו חוקיות ומנומסות.

מוסר השכל, כל הבלאגן הזה נוסף על הכל גם לא מרוויח לך זמן ובסוף כולם מגיעים ליעד בהפרש של דקה בערך.

חוץ מזה, אני כן מבין את אלה שמאותתים עם האורות לסוואנה שנוסע 60 בנתיב האמצעי בכביש מהיר, גם אני כזה. גם זה קרה לי היום ובשילוב של כביש יותר עמוס ונהגים קצת פחות מנוסים זה היה יוצר פקק קטן במקרה הטוב או תאונה במידה ומישהו שם היה ממהר מידי.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...