Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער, זה פורום רציני עם אנשים רציניים, ואתה מצפה למשוב חיובי בלי שאפילו לקחתי סיבוב התרשמות?!

אי אפשר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא אחד שרואה סדרות או TV בכללי (חוץ מתעופה בחקירה ככה לפני השינה) אבל הפרלמנט פשוט אחת התוכניות!

חבל שהם הפסיקו אחרי 4 פרקים בלבד. הקטע על כיפור עם ה"פיתה על הגז" היה אדיר!

שוב, תודה ענקית על הלייקים, שיחקתם אותה חברים 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני היחיד שעוקב כל יום כדי לראות אם היא ניצחה? נראה לי אני עוקב יותר מהכלה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

--- עדכון מהשטח!!!!! ---

חברים,

היום זהו היום האחרון לתחרות!

הכלה שהייתה מדורגת במקום השני עשתה תרגיל מלוכלך (אבל מבריק יש לומר) וקיבלה 150 לייקים רק היום!

כרגע היא מובילה על שירן שלנו ב-30 לייקים!

גבירותי ורבותי, מהפך!

האם נצליח להחזיר לשירן את התואר הנחשף עד חצות?

האם הפורום יכול לחולל היסטוריה?! :lol:

פוש אחרון בבקשה חברים!

לעשות לייק לשירן ירימהו שכבר לא יודעת איך להודות לנו 8)

לוקח 10 שניות.

קישור לעמוד:

http://apps.facebook.com/mostlikelybride/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0

תודה וסופ"ש נעים,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

איזה קאמבק!

תודה רבה לכולם!

יש המון כבוד לפורום, שיחקנו אותה 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

סופ"ש חצי פנסיון במלון שפיים נדמה לי...

לפני 5 שעות, green כתב:

• תוכן חדש...