Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני החג קבלתי הודעה כזו במעקב משלוחים:

הפריט התקבל מסין העממית ב 03/10/2012 ומועבר ליחידת הדואר מכס כסף ת"א -ההגנה 137 לשם מסירתו לנמען

אני מבין שלא בטוח שהמוצר יחויה עבור מכס, אבל הוא מתעכב.

המוצר מתעכב כבר מעל שבוע.

מישהו יודע אולי אחרי כמה זמן צריך להשתנות הסטטוס?

פורסם

אין ערבויות ובטוחות דרך המכס בארץ. הם גוף שרירותי, מושחת ועושה בערך ככל העולה על רוחם.

עשרות פעמים מוצרים שהזמנתי עוכבו ונעצרו במכס על לא כלום, אפילו שהוכרזו כפחות מ-50$.

כמה עלה לך המוצר? איזה מוצר הזמנת? האם יש לך קבלה מהמוכר?

קח בחשבון שהוא יכול להיות מעוכב עוד שבועיים או שלושה ואל תתרגש. בסוף תקבל הודעה שהוא מעוכב שם ושאתה צריך לגשת

לשם ולשחררו, כמובן עבור עמלה מסויימת (ובד"כ יקרה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אין ערבויות ובטוחות דרך המכס בארץ. הם גוף שרירותי, מושחת ועושה בערך ככל העולה על רוחם.

עשרות פעמים מוצרים שהזמנתי עוכבו ונעצרו במכס על לא כלום, אפילו שהוכרזו כפחות מ-50$.

כמה עלה לך המוצר? איזה מוצר הזמנת? האם יש לך קבלה מהמוכר?

קח בחשבון שהוא יכול להיות מעוכב עוד שבועיים או שלושה ואל תתרגש. בסוף תקבל הודעה שהוא מעוכב שם ושאתה צריך לגשת

לשם ולשחררו, כמובן עבור עמלה מסויימת (ובד"כ יקרה).

תודה על התגובה המקצועית

הזמנתי טאבלט קטן 7 אינץ+מסך LCD 7 אינץ- עלה לי סה"כ 73 דולר כולל משלוח

שאלה אחרת: יכול להיות מצב שהמוצר יעבור דרך המכס ואני לא אהיה מחויב במכס? או בכל מקרה אני מחויב, רק השאלה אם זה יהיה תקוע במכס או שזה יעבור ואני אשלם פה בדואר ישראל.

אם אני ארצה יש לי קבלה מהמוכר, הוא ישלח לי.

המוכר לפי דעתי,,רשם במכס 20 דולר, למרות שבקשתי מחיר מלא.

פורסם
תודה על התגובה המקצועית

הזמנתי טאבלט קטן 7 אינץ+מסך LCD 7 אינץ- עלה לי סה"כ 73 דולר כולל משלוח

שאלה אחרת: יכול להיות מצב שהמוצר יעבור דרך המכס ואני לא אהיה מחויב במכס? או בכל מקרה אני מחויב, רק השאלה אם זה יהיה תקוע במכס או שזה יעבור ואני אשלם פה בדואר ישראל.

מניסיון אישי של שנים, תמיד כשמוצר שהזמנתי עוכב במכס - תמיד היתה בקשה לתשלום של מס כזה או אחר.

על 73$ לא אמורים לשלם מכס או מיסים אחרים פרט למע"מ של 17%.

אני במקומך מוצא את הקבלה של המוצר (הדפס מפייפל או EBAY, או שבקש מהמוכר) ובמידה ובאמת מבקשים ממך לשלם משהו,

שלח את הקבלה למכס - איך אתה עושה זאת? יש בסניף הדואר הקרוב לביתך, בקש מהם "מסמך לערעור למכס" בקש מנציג הדואר

שיסביר לך כיצד למלא ומה לעשות בדיוק, כמובן שתצטרך לצרף את הקבלה.

אני כבר ערערתי 3 פעמים, בשלושתן לא שלמתי דבר.

פורסם
מניסיון אישי של שנים, תמיד כשמוצר שהזמנתי עוכב במכס - תמיד היתה בקשה לתשלום של מס כזה או אחר.

על 73$ לא אמורים לשלם מכס או מיסים אחרים פרט למע"מ של 17%.

אני במקומך מוצא את הקבלה של המוצר (הדפס מפייפל או EBAY, או שבקש מהמוכר) ובמידה ובאמת מבקשים ממך לשלם משהו,

שלח את הקבלה למכס - איך אתה עושה זאת? יש בסניף הדואר הקרוב לביתך, בקש מהם "מסמך לערעור למכס" בקש מנציג הדואר

שיסביר לך כיצד למלא ומה לעשות בדיוק, כמובן שתצטרך לצרף את הקבלה.

אני כבר ערערתי 3 פעמים, בשלושתן לא שלמתי דבר.

שלמתי דרך ALIEXPRESS, ככה שבפועל אין קבלה, אלא סוג של "הזמנה"

אם אני זוכר נכון, עבור 73 דולר לא משלמים לא מכס ולא מעמ ולא כלום, עד 75 דולר פטור מלא ממיסים.

שאלה אחרת איש יקר: במידה והמוצר "תקוע" - האם יש דרך יצירתית להביא את המוצר מבלי ללכת פיזית למקום?

פורסם
שלמתי דרך ALIEXPRESS, ככה שבפועל אין קבלה, אלא סוג של "הזמנה"

אם אני זוכר נכון, עבור 73 דולר לא משלמים לא מכס ולא מעמ ולא כלום, עד 75 דולר פטור מלא ממיסים.

שאלה אחרת איש יקר: במידה והמוצר "תקוע" - האם יש דרך יצירתית להביא את המוצר מבלי ללכת פיזית למקום?

בעיקרון אתה צודק. 75$ פטור מלא, אך יחד עם זאת הכל יכול לקרות.

לי עוכבה חבילה במכס על סך 66$ וחייבו אותי במע"מ. לאחר שהגשתי ערעור לא שלמתי כלום, ככה שכמו שציינתי בהתחלה, אין

ערבויות ובטחונות פה לכלום.

אם אתה לא מכיר איזה דוד או חבר של חבר שעובד במכס, אתה תהיה חייב ללכת לשם.

פורסם
בעיקרון אתה צודק. 75$ פטור מלא, אך יחד עם זאת הכל יכול לקרות.

לי עוכבה חבילה במכס על סך 66$ וחייבו אותי במע"מ. לאחר שהגשתי ערעור לא שלמתי כלום, ככה שכמו שציינתי בהתחלה, אין

ערבויות ובטחונות פה לכלום.

אם אתה לא מכיר איזה דוד או חבר של חבר שעובד במכס, אתה תהיה חייב ללכת לשם.

מודה לך על התשובות הנפלאות והמהירות!

שאלה אחרונה לסיום: האם יש סיבה מסוימת מדוע מוצר מעוכב במכס?(יכול להיות שאם לא היו מצהירים נמוך מידי, המוצר היה עובר חלק?)

אני שואל זאת, כי בכללי הזמנתי גם באותה תקופת זמן, לפניי ואחריי לא מעט מוצרים וזה פעם ראשונה שאני רואה את המודעה הזו על המכס.

כל הפעמים אני לא רואה כלום בדואר ישראל, עד שהמוצר מגיע לדואר האזורי בעיר שלי.

פורסם

להבא תלמד חוק ברזל - אם אתה לא רוצה בעיות ושכל מוצר יגיע ישירות לדואר, תדאג שערך המוצר יהיה מתחת ל-50$.

גם אם הוא מעל 50$, תמיד אפשר לנסות לבקש מהמוכר שירשום סכום עד 50$.

ישנן מדינות שלא חייבות לרשום כלום וזה הכי טוב כי אז המכס לא מתעסק בכלל (אלא אם כן זו חבילה ענקית וכבדה להחריד שמעוררת חשד). מדינות שלא חייבות לרשום סכום/VALUE: טורקיה, פולין, טאיוואן ועוד.

מדינות שמחייבות: ארה"ב, רוב המדינות באיחוד האירופי.

בהצלחה!

פורסם

לא. מכיוון שכל יום מגיעות כמויות עצומות של חבילות, המוכס בוחר באופן שרירותי חבילות לבדיקה.

כאשר מופיעה הודעה במעקב כמו זאת שהוצגה לך, סימן שהחבילה שלך נבחרה.

זה עדיין לא מבטיח שתחויב במכס.

גם מתוך חבילות אלה לא באמת כולן נבדקות, וגם אלה שכן לא בצורה יסודית.

לדוגמא, גלקסי אס3 שהזמנתי לבת דודה שלי נלקח למכס בתל אביב. אך מכיוון שהחבילה לא באמת נבדקה, ובהצהרת המכס נכתב 'מכשיר יואסבי' בערך של 40$, החבילה עברה בשקט.

רק חשוב לציין שזמן המשלוח מבריטניה לנתבג היה 4 ימים. זמן המשלוח משם אלי, לקח כמעט 4 שבועות.

Aprilia Shiver 750

פורסם
להבא תלמד חוק ברזל - אם אתה לא רוצה בעיות ושכל מוצר יגיע ישירות לדואר, תדאג שערך המוצר יהיה מתחת ל-50$.

גם אם הוא מעל 50$, תמיד אפשר לנסות לבקש מהמוכר שירשום סכום עד 50$.

ישנן מדינות שלא חייבות לרשום כלום וזה הכי טוב כי אז המכס לא מתעסק בכלל (אלא אם כן זו חבילה ענקית וכבדה להחריד שמעוררת חשד). מדינות שלא חייבות לרשום סכום/VALUE: טורקיה, פולין, טאיוואן ועוד.

מדינות שמחייבות: ארה"ב, רוב המדינות באיחוד האירופי.

בהצלחה!

הסיני רשם 20 דולר....

:|

• תוכן חדש...