Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה בבחירת רכב) עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני כרגע בתהליכי מכירת הרכב שלי(גולף 2003), ואני רוצה לרכוש רכב בתקציב של עד 100k, אני צעיר בן 22 ככה שהגודל של הרכב לא כל כך חשוב , אני מתכוון רכוש רכב יד שניה אבל פתוח גם לאופציה של חדש, הדרישות שלי מהרכב הן שירגיש ״רכב״ זאת אומרת לא כמו כל מכוניות הליסינג אלא להרגיש קצת מיוחד. חשוב לי שהרכב ירגיש זריז ואיכותי וגם ישדר יוקרה, חשבתי לכיוון של a1 שנת 2010-2011 העדיפות היא לרכב גרמני כי אבא שלי שותף להחלטה והוא מעדיף גרמני, חוץ מa1 לא מצאתי עוד אופציות מעיינות ולכן אני אשמח לקבל את עזרתכם באיזה עוד רכבים יוכלו להתאים לי ואם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת על האודי אני שמח. תודה רבה , דור.

פורסם

אלפא רומיאו מיטו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

חשבתי עליה והיא נראת כמו אופציה טובה מאוד הבעיה היא שאבא שלי לא יסכים לרכוש אחת מהסיבה שאלפא רומיאו נחשב כלא סחירה ומפחד שהוא יתקע איתה. חשבתי גם על פולו gti אבל החדשה עולה יותר מהתקציב שלי

פורסם

זה דור חדש של אלפות-לא מהאלה המתקלקלות והבזבזניות בדלק שהיו פעם.

אם לא תטחן אותה מבחינת ק"מ ותטפל במוסך של אלפא היא תימכר טוב(אקזמפלרים נמכרים מהר-אולי אחד המותגים בבודדים שאנשים חולים עליו עדיין).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא ייצא לי לנהוג בA1 ככה שלא אוכל להגיד לך,

תמין נסיעת מבחן-לא עולה כסף.

פורסם

האם שווה לעשות מאמץ ולגייס עוד כסף כדי לרכוש פולו GTI? הבנתי שהאוטו נותן תמורה טובה מאוד לכסף ואני מאמין שאם אמצא אחת במצב טוב יד שניה זה ישתלם? האם יש משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שאני מחפש אחת כזאת?

פורסם

בדוק כמה זמן נותרה אחריות, והאם הייתה בעיה במנוע ו/או שהוחלף. זה קורה במנועים אלו, בצע חיפוש (מנוע מקביל לשירוקו 160 ולגולף הייליין 160 כ"ס), רק שפה המנוע עם 180 כ"ס.

כמו כן, רשמת שמחפש רכב שירגיש קצת "מיוחד", הפולו די רגילה ודומה לפולו הסטנדרטיות ופחות מיוחדת מהמיטו.

בנוסף, המיטו נחשבת סחירה ומבוקשת יחסית בשוק המשומשות, בטח שלא פחות מ-A1.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה על התגובה, כמו שכתבת חשבתי על זה שוב והפולו באמת נראת מאוד דומה לפולו הרגילה ומי שלא מבין ברכבים יחשוב שזו פולו רגילה, בגלל המנוע המפוקפק ותוספת המחיר ניראה לי שארד מהרעיון. פתאום הבנתי שהA1 זה הרכב שאני באמת רוצה הבעיה שמאוד קשה למצוא כזה בסכום שאני מוכן להשקיע. האם עדיף לקנות A1 פשוטה ולהשקיע בקניית גנטים יותר גדולים ולעשות דמוי גג פנורמי או שעדיף להוסיף כסף ולקנות את דגם הסטייל? אני מניח שההפרש יהיה גדול במחיר?

• תוכן חדש...